Dobar Beogradski frizer

Bila sam kod Voje Radivojevica... Hm... ja stvarno verujem da je covek profesionalac i da je generalno dobar, ali ja sam izgleda definitivno baksuz. Ajde sto sam cekala sat vremena iako sam imala zakazano, ajde sto sam jos pola sata sedela sa mokrom kosom, cekajuci da on svoje poznanike osisa, ajde sto mi je, kada mi je konacno prisao, rekao ''Samo pozurite, imate 3 minuta da mi objasnite'' , ali ako sam rekla da mi nista ne tanji, zasto jednostavno to niko ne registruje. Generalo, pozadi mi je lepo uradio obik i sve i nije istanjio, ali zato su siske stradale, i to vec na kraju kad me je neko dete isfeniralo, Voja je prisao da vidi da li jos nesto treba, jer posle i na suvo malo osisa ako treba da se popravi nesto i istanji mi covek siske. I jos me posle pita ''Jel ste vi rekli da necete nista da tanjimo?''. Srecom, pa mi nije puno skratio siske, idu mi do ociju. Stvarno ne znam sta bi bilo da nisam ponela fotografiju frizure koju zelim. Jeste da je morao da mi osece dosta kose, jer su krajevi bili poprilicno iskrzani i tanki, ali ajde, kad vec mora, i sad stvarno izgleda gusce i potpuno zdravo. Ali nije to sve, napred, deo koji ide stepenasto prema licu, leva strana mi je za jedno 2-3cm duza, i nije ni pipnuta, tacno se vidi da makaze tuda nisu prosle, i to sam videla tek kada sam vec dosla kuci. Jednostavno, ne posvecuje se dovoljno musteriji, sve nekako zbrza, ''skace'' sa musterije na musteriju... Mozda se posvecuje eliti, a sta mi obicni smrtnici da radimo... Generalno, razocarana sam, jer sam stvarno ocekivala puno, bar po prici i onome sto sam procitala na raznim forumima. Sad opet jovo nanovo... ricinusovo ulje, kapi od koprive, pantenol... i opet da cekam da mi poraste... ma vecito cekam da mi poraste. Samo sto je ovo poslednji put, jer kod frizera vise ne idem, a dok stigne do poda smislicu vec nesto...

gde je ta sirena mirka?

stvarno sam izmenjala frizera i frizera..nisam uopste nestrpljiva..cak previse tolerantna, pa ako prvih sedamnaest puta ne ispadne kako treba, sve se nadam osamnaesti hoce..

bila i kod voje. prvi put mi je na prirodno smedju izvukao crvene pramenove - savrseno. al` samo tad i nikad vise!
poslednji peh sam imala kod sobote. prvi put - ok, i opet..nikad vise!

sad sam kod neke *lokalne* frizerke. ona uradi - ja popravim. ofarba me - ja trk kuci, pa skidaj farbu sa lica. dvaput nedeljno me isfenira - al` ne daj boze da nemam vremena da se vratim kuci da popravim pre nego se pojavim medju ljude. jednom sam morala odmah posle njenog feniranja na posao i nije mi bio blam da joj trazim da popravim. sisa mi samo krajeve - ja zamolim da mi ustupi makaze za siske. kazem * izvini, al` manje besnim na sebe kad ne ispadnu kako treba* - a ona prokomentarise da sam talenat i nudi mi posao u salonu..
hvala sestro - i ja bih da platim, ali dobrog frizera!

Ja sam tu Miru slucajno nasla. U Sireni radim nokte. Onda vidim devojku sa bojom kose po mom ukusu..i pomislim - ako je sebe ovako sredila - pa valjda moze i mene. Prednost- ne prica puno!
Za sad je ok.

E Dive htedoh da ti posaljem pp, al ne moze... Ajd kad vidis ovo daj neki nacin da te kontaktiram , vec odavo nemam tvoj mob , a htela bi svasta da ti kazem.

I da taj salon je preko puta Alco banke....

imam broj...
daklen:
salon je u tc Jugoplastika, bar ga ja tako zovem, preko puta cMarketa.
čim se popneš uz stepenice pored bivšeg Natali cafea,sad je neka kladionica...
daklen...zove se nešto Belissima
i VAŽNO je da te obradi DAJANA ne ona druga jer nema pojma! ako te ona dovati upropastiće te!
tel je 3548918.
eto. ja našla. pa zadovoljna:)
eto komšinice:p

Mirka šizika:
Salon Sirena u Pozeskoj , devojka se zove Mira..Nisam ta mame mi, ja ne znam ni cetku da drzim...Super me osisala , super mi zamutila boju...Probaj ...

E.Mirka fala onoliko,moja ulica drito izlazi na taj tc gde je sirena,al mi nikad nije palo napamet da pored noktiju rade i frizuru.Thnx puno,javicu ti kad probam,kako je bilo....Pozzzz

pajamaca:
imam broj...
daklen:
salon je u tc Jugoplastika, bar ga ja tako zovem, preko puta cMarketa.
čim se popneš uz stepenice pored bivšeg Natali cafea,sad je neka kladionica...
daklen...zove se nešto Belissima
i VAŽNO je da te obradi DAJANA ne ona druga jer nema pojma! ako te ona dovati upropastiće te!
tel je 3548918.
eto. ja našla. pa zadovoljna:)
eto komšinice:p

Bem ti Brdjanke,samo visimo na forumu i friziramo se :) :) :) :)

:lol:

artemis:
Ne zivim u Bgd vec 6 godina i dosla sam pre mesec dana. POtreban mi je frizer ali nisam sigurna gde da idem, uopste mi nije bitno koliko kosta dokle god zna da me osisa.Da li zna neko da mi preporuci dobrog frizera (bilo bi bolje ako je muskarac).

Hvala

Muskarac frizer, odlican je!.. BLUE ARS kod Americke ambasade ulica Vojvode MIlenka

Back