Bila sam kod Voje Radivojevica... Hm... ja stvarno verujem da je covek profesionalac i da je generalno dobar, ali ja sam izgleda definitivno baksuz. Ajde sto sam cekala sat vremena iako sam imala zakazano, ajde sto sam jos pola sata sedela sa mokrom kosom, cekajuci da on svoje poznanike osisa, ajde sto mi je, kada mi je konacno prisao, rekao ''Samo pozurite, imate 3 minuta da mi objasnite'' , ali ako sam rekla da mi nista ne tanji, zasto jednostavno to niko ne registruje. Generalo, pozadi mi je lepo uradio obik i sve i nije istanjio, ali zato su siske stradale, i to vec na kraju kad me je neko dete isfeniralo, Voja je prisao da vidi da li jos nesto treba, jer posle i na suvo malo osisa ako treba da se popravi nesto i istanji mi covek siske. I jos me posle pita ''Jel ste vi rekli da necete nista da tanjimo?''. Srecom, pa mi nije puno skratio siske, idu mi do ociju. Stvarno ne znam sta bi bilo da nisam ponela fotografiju frizure koju zelim. Jeste da je morao da mi osece dosta kose, jer su krajevi bili poprilicno iskrzani i tanki, ali ajde, kad vec mora, i sad stvarno izgleda gusce i potpuno zdravo. Ali nije to sve, napred, deo koji ide stepenasto prema licu, leva strana mi je za jedno 2-3cm duza, i nije ni pipnuta, tacno se vidi da makaze tuda nisu prosle, i to sam videla tek kada sam vec dosla kuci. Jednostavno, ne posvecuje se dovoljno musteriji, sve nekako zbrza, ''skace'' sa musterije na musteriju... Mozda se posvecuje eliti, a sta mi obicni smrtnici da radimo... Generalno, razocarana sam, jer sam stvarno ocekivala puno, bar po prici i onome sto sam procitala na raznim forumima. Sad opet jovo nanovo... ricinusovo ulje, kapi od koprive, pantenol... i opet da cekam da mi poraste... ma vecito cekam da mi poraste. Samo sto je ovo poslednji put, jer kod frizera vise ne idem, a dok stigne do poda smislicu vec nesto...