Dobar Beogradski frizer

Isprobala sam mnoge u uzem centru grada ali ....nisam bas odusevljena.Odem prvi put i bude -super,odem drugi put i bude -onako,odem treci put i bude-uzas!Nemam pojma ali imam utisak da se frizeri opuste kad im dodjes posle nekoliko puta.Kao znamo se i super me sisa i ja sam odusevljena i oni onda kLap,klap...kao upecala se ili tako nesto.Evo i moja dugogodisnja frizerka Vera/Kopitareva gradina/strogi centar grada....sve losije i losije radi ili je u pitanju los bioritam kad ja dodjem.Kako bilo,samo da vas upozorim NIKAKO ali NIKAKO novootvoreni friz.salon u Kondinoj-dva metra od C-marketa sa leve strane.Odvedem dete i kazem ravno-polukruzno na srednju duzinu kose a MAJMUN je osisa stepenasto od vrha glave kratko,kratko do dugackih repova......debil....Jos mu kazem da ne sece mnogo da mogu kikice da joj vezem a on som odfikario.....Popizdela sam i svasta mu rekla i pitam ga kako sad kikice da joj vezem a on mrtav-ladan kaze:"pa sad nikako",htela sam oci da mu iskopam.Otisla sam i nisam platila,stajao je kao tele i blejao....valjda poludrogirano,sta znam.Zato OPREZ za ovaj friz.salon!!!!!

Najbolji je moj frizer koji em mi dodje na kucu, em ne kupujem svoju farbu i ostale potrepstine... a za sve ono sto uradi uz'e malo para... a radi extra... Doduse, ima jednu malenu manu (koja nije nesvarljiva) - malko je spor :)

Jel zna neko ko vazi za dobrog frizera kratkih frizura? U Beogradu naravno...
Znam za Vojkana u Novom Sadu. Pitanje je samo gde ce da mi dune da se shisham (ako skupim hrabrosti :roll: ) jer cu biti i u jednom i u drugom gradu.
Kakva su vasa iskustva sa Vojkanom? Sigurna sam da je neko bio. :wink:

chokolada:
Jel zna neko ko vazi za dobrog frizera kratkih frizura? U Beogradu naravno...
Znam za Vojkana u Novom Sadu. Pitanje je samo gde ce da mi dune da se shisham (ako skupim hrabrosti :roll: ) jer cu biti i u jednom i u drugom gradu.
Kakva su vasa iskustva sa Vojkanom? Sigurna sam da je neko bio. :wink:

Nisam bila kod Vojkana, ali godinama se sisam na kratko i tek sam u poslednje dve godine pronasla pravog frizera. Dzoni u Sarajevskoj (u stvari ugao Nemanjine i Sarajevske), super sisa, ima stila i ideja za modernije frizure, ali svakako slusa sta musterija zeli i uvek pita "da li je dovoljno kratko, dugo, istanjeno..." pre nego sto ti uradi sa glavom nesto sto ne zelis. Stvarno je super, lepo i brzo sisa, i nije skup.
A koliko sam primetila dolazi mu i dosta musterija sa dugom kosom, pretpostavljam da su i one zadovoljne cim dolaze.
Ako hoces telefon posalji mi pp.

Ide moja kuma kod DEZANA ...vise se raduje sto se pored nje fenira na primer Leontina nego svojoj frizuri...Imala je ok prammenove ..al ih brate i placa ohoho ...150 evra sa popustom...

Pa sad ja volim da dam pare za pramenove al ...sto je mnogo mnogo je ..nisu bas toliko sjajni.

Osisana je korektno , al ja brate ne vidim raliku kad me osisa neko za 1000 din i Dezan za 3000 din...

Pa i kod Dezana je sisanje 1300din, 1500din za bas dugu kosu, ne znam odakle ti to 3000din. Ja zvala pre neki dan da pitam. A po komentarima sa nekih drugih foruma,kazu da je ekspert za sisanje. Al sve je to rekla-kazala. Tako da ne znam jos uvek sta cu.

Voja Radivojevic u Njegosevoj..Mislim da nema greske.
Mana mu je sto ne postuje tudje vreme,nekako je mnogo lezeran po tom pitanju ali zene cekaju i trpe jer rezultati ne izostaju...
Njegova cerka Una je takodje pravi majstor,jer imala je od koga da uci,a pohadja i neku skolu u Londonu,ako to ima veze :?
cene su razumne...
Sisanje i farbanje na kosu do ramena 2700din.
Tretman vrhunski..prijatna atmosfera... 8-)

Raspitala sam se malo bolje i svi su preporucili Voju Radivojevica. Sisanje i feniranje za dugu kosu kod Voje licno je 1600 din. sto i nije skupo ako je stvarno tako dobar. Definitivno sam odlucila, samo jos da zakazem. Macka vracarka, a sto se ceka toliko ako svako ima zakazan svoj termin?

Back