- Poruka
- 48.596
nije platila to sto je otisla po frizuru, a izasla iz salona bez kose.

debili. trebala je oko za oko, zub za zub. u ovom slucaju kosu za kosu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije platila to sto je otisla po frizuru, a izasla iz salona bez kose.
E ovo je moja tema![]()
Dok sam zivela na Dorcolu, nisam bila tako luda za feniranjem i sisanjem jer sam sama sredjivala kratku kosu koju sam umela da sredim. Onda sam resila da budem dugokosa![]()
Za oko 2, 5 god koliko sam na Vracaru probala sam bar 5, 6 frizera sto se cena i kvaliteta feniranja tice.
Planet hair preko puta Crkve Svetog Marka, Gossip u Trnskoj, Sun Valley u Smiljanicevoj...
Dok nije naisla ONA!
Devojka je madjionicar za kosu, preporucila mi je drugarica i za divno cudo, nema astronomske cene.
Drzala je svoj salon, ali sada radi po kucama ili fenira kod nje kuci.
Godinu dana idem 2, 3 puta nedeljno kod nje na feniranje, brza je, pedantna i ne smara.
Koristi Keune prozvode ako dolazite kod nje kuci, i sjajna je.
Feniranje srednje duzine je 400 din i ne bih je menjala ni za sta.![]()
Gagi je moj frizer, nije reklama, skoro sam ga nasla i super je
I radi subotom i nedeljom sto je extra
Frizerski salon Gagi
Hadzi Milentijeva
Al da znate, malo je derpe
Meni su kosu upropastili u salonu SOBOTA,sa minivalom.Sad cu dobro da raznislim da li cu se za uvek sisati sama...
meni sa farbanjem![]()
JEL kod Sobote?
prvi put cujem da je neko pohvalio ovog frizera.miki panjkovic![]()
Mnogo mi je zao...ali to je uzas da se desava u takvom salonu....ja nema sta ne savljam na kosu od preparata i svako jutro kad ustanem dodje mi da placem..Sta ti radis jel to dilo skoro i kako oporavljas kosu?
tako sto sam promenila frizera
tamo su imali fenomenalnog frizera lazu
kad je on otisao i kad su klinke sa kursa spustili u salon kao iskusne frizerke - sprzile su mi kosu, najkvalitetnijim farbama koje uvoze
kosa mi je bila bukvalno kao zvaka! povuces, a dlaka se isteze
u tom procesu gde su pokusavale da spasavaju upropasceno - ubedile su me cak i da se farbam nekom farbom koja je bez amonijaka, jer ce mi tako sacuvati kosu
posle te farbe, samo sam dobila efekat sinteticke dlake..sjajila se kao perike lutkama u izlogu
uzas!
pri tom da ti kazem da kosu nisam tretirala blansom, nego sam je farbala u boju kestena, sto je i moja prirodna boja
od 10 farbanja - imla sam 10 razlicitih boja na glavi jer nikad nisu uspele da umesaju boju na isti nacin
u takvom stanju sam otisla u obliznji salon koji nije na exkluzivnom glasu..
devojka koja je zavrsila ne kurs, nego skolu za frizere, spasila mi je kosu i u periodu od 6 meseci potpuno oporavila
u tom salonu koriste jeftine, obicne farbe za kosu koje su 5x jeftinije od onih sa kojima su me farbali kod sobote
miki panjkovic![]()