Dobar Beogradski frizer

Jezivo zaista! Kod mene stvari u prvom momentu nisu bile toliko ocigledne. On je obecao nakon prvog puta da ce ponoviti pa sam i platila. Nije trebalo, slazem se. A sada jos i laze kako me je upozoravao a ja insistirala sto je ortodoksna laz, posto sam ja njega upozoravala, tj. pitala da li to tako moze.
ne mogu da verujem da jos neko ima identicno iskustvo sa istom uslugom, uzas. Koliku je kosu imala ta tvoja prijateljica i kako ju je posle dovela u red?
Ja cu sada postaviti fotke da bi sto vise ljudi bilo upozoreno da ne ide kod njih. Ako postoji na forumu jos neka tema na koju bih mogla da postavim upozorenje neka me urednici ili neko od vas uputi.
Jedna fotka je PRE tretmana u salonu HAIR FACTORY druga iste veceri, a treca nakon mesec dva.

nemoj da se ljutis sto cu da ti kazem - LUDA ZENO!!!!!
kako ti je lepa kosa bila!
koji te djavo terao da je unistavas kiselinom?
moja poznanica je imala do ramena..
resila je tako sto se osisala skroz na kratko i nosila esarpe na razlicite nacine dok joj se koza glave nije oporavila i dok joj kosa nije ponovo izrasla..

druga poznanica je imala slicno iskustvo kod cvrleta na slaviji.

Znam da jeste strasno. Bila mi je kosa lepa, ali sam zelela promenu. Ranije (pre 10ak godina) vec sam stavljala minival i uvek mi je bio odlican i delovao prirodno. I tada je kosa tretirana kiselinom, i sigurno bila malo ostecena, ali sobzirom da imam kvalitetnu i nefarbanu kosu, to se nije ni videlo. Htela sam opet to da ponovim.
Zato hocu sada da upozorim ostale da nikako ne idu u taj salon. Dakle HAIR FACTORY u Kosovskoj ulici treba da bude na crnoj listi beogradskih frizerskih salona.

E ovo je moja tema :lol:
Dok sam zivela na Dorcolu, nisam bila tako luda za feniranjem i sisanjem jer sam sama sredjivala kratku kosu koju sam umela da sredim. Onda sam resila da budem dugokosa :mrgreen:
Za oko 2, 5 god koliko sam na Vracaru probala sam bar 5, 6 frizera sto se cena i kvaliteta feniranja tice.
Planet hair preko puta Crkve Svetog Marka, Gossip u Trnskoj, Sun Valley u Smiljanicevoj...
Dok nije naisla ONA! :lol:
Devojka je madjionicar za kosu, preporucila mi je drugarica i za divno cudo, nema astronomske cene.
Drzala je svoj salon, ali sada radi po kucama ili fenira kod nje kuci.
Godinu dana idem 2, 3 puta nedeljno kod nje na feniranje, brza je, pedantna i ne smara.
Koristi Keune prozvode ako dolazite kod nje kuci, i sjajna je.
Feniranje srednje duzine je 400 din i ne bih je menjala ni za sta. :)

Je l' Nina iz Hadži Milentijeve?

ma ja to za ove sto su kako ono bi a da homofobicni ko ja
poslala sam ti cene mada ja to sve saberem pa ti lepo proveri telefonom
posto idem s Mindjusicom pa racunam uvek da imam puno kesa u novcaniku :lol:
jer nas odlazak kod Gagija podrazumeva sedenje u parku kod Hrama, odlazak u obliznju poslasticarnicu, setnja ispred Hrama itd isl tako da meni je skup :lol:

Mnogo mi je zao...ali to je uzas da se desava u takvom salonu....ja nema sta ne savljam na kosu od preparata i svako jutro kad ustanem dodje mi da placem..Sta ti radis jel to dilo skoro i kako oporavljas kosu?

tako sto sam promenila frizera
tamo su imali fenomenalnog frizera lazu
kad je on otisao i kad su klinke sa kursa spustili u salon kao iskusne frizerke - sprzile su mi kosu, najkvalitetnijim farbama koje uvoze
kosa mi je bila bukvalno kao zvaka! povuces, a dlaka se isteze
u tom procesu gde su pokusavale da spasavaju upropasceno - ubedile su me cak i da se farbam nekom farbom koja je bez amonijaka, jer ce mi tako sacuvati kosu
posle te farbe, samo sam dobila efekat sinteticke dlake..sjajila se kao perike lutkama u izlogu
uzas!
pri tom da ti kazem da kosu nisam tretirala blansom, nego sam je farbala u boju kestena, sto je i moja prirodna boja
od 10 farbanja - imla sam 10 razlicitih boja na glavi jer nikad nisu uspele da umesaju boju na isti nacin

u takvom stanju sam otisla u obliznji salon koji nije na exkluzivnom glasu..
devojka koja je zavrsila ne kurs, nego skolu za frizere, spasila mi je kosu i u periodu od 6 meseci potpuno oporavila
u tom salonu koriste jeftine, obicne farbe za kosu koje su 5x jeftinije od onih sa kojima su me farbali kod sobote

tako sto sam promenila frizera
tamo su imali fenomenalnog frizera lazu
kad je on otisao i kad su klinke sa kursa spustili u salon kao iskusne frizerke - sprzile su mi kosu, najkvalitetnijim farbama koje uvoze
kosa mi je bila bukvalno kao zvaka! povuces, a dlaka se isteze
u tom procesu gde su pokusavale da spasavaju upropasceno - ubedile su me cak i da se farbam nekom farbom koja je bez amonijaka, jer ce mi tako sacuvati kosu
posle te farbe, samo sam dobila efekat sinteticke dlake..sjajila se kao perike lutkama u izlogu
uzas!
pri tom da ti kazem da kosu nisam tretirala blansom, nego sam je farbala u boju kestena, sto je i moja prirodna boja
od 10 farbanja - imla sam 10 razlicitih boja na glavi jer nikad nisu uspele da umesaju boju na isti nacin

u takvom stanju sam otisla u obliznji salon koji nije na exkluzivnom glasu..
devojka koja je zavrsila ne kurs, nego skolu za frizere, spasila mi je kosu i u periodu od 6 meseci potpuno oporavila
u tom salonu koriste jeftine, obicne farbe za kosu koje su 5x jeftinije od onih sa kojima su me farbali kod sobote

Super sto si spasila kosu.Naravno ja nikada necu otici kod Sobote isla sam u salon tu na B.Brdu.sisala sam se samo to je bilo ok.nista spec.I bezveze pitala za taj mini val vocnom kiselinama..nikad nisam radila mini val.I Maja frizerka mi kaze kako je to super za leto i da cu imati super frizuru..inace mi je kosa talasasta.A sad je kao slama.

Pre više godina sam išla u salon Mikija Panjkovića,ali su me šišali Marko i Dragan.Dragan je tada imao dugu crvenu kosu,a Marko kraću crnu.Momci su savršeno radili svoj posao.Kada su napustili salon nisam više uspela da ih nađem.Šišala sam se kod Boba u Dobračinoj baš me Bob šišao.Čovek odlično šiša,ali kod njega satima ostaneš u salonu.Pakovali su mi kosu dva puta,prali i dok on ošiša,feniranje,..... poludim.Mislim da sve to može mnogo brže da se uradi.Šišao me i Džoni iz Sarajevske.Ranije je ok šišao,ali pre pola godine me užasno ošišao.Sređivala sam se i u Salončiću kod Vlade u Ivankovačkoj.Čovek je odlično šišao i izvlačio pramenove.Međutim par puta mi nije ofarbao najbolje izrastak pa sam imala osećaj da je štedeo farbu,što nije ok.Bila sam kod Voje Radivojevića u salonu Bata me šišao.Osećala sam se veoma prijatno.Gospodin Bata je prijatan čovek,a Voja me oduševio.Ušla sam u salon sa dugom,suvom,očajno ošišanom(Džoni me poslednji šišao),plavom kosom.Imala sam i veliki izrastak pošto se nisam farbala zbog mora.Rekla sam gospodinu Voji da šiša kako hoće i koliko hoće.Da me ofarba u koju god hoće boju.On me naravno pitao šta ja želim?Verujte mi ja sam prezadovoljna i bojom i frizurom.Ofarbao mi je razdeljak tamnije i izvukli su mi tamnije pramenove.Frizura je asimetrična.Ma prezadovoljna sam,a i svi koji su me videli su oduševljeni.Njega neću menjati u to sam sigurna.Ekstra ošišana i iznijansirana kosa i što je meni najvažnije čovek je prijatan tako da sam se lepo osećala u salonu.Nije isfoliran i ne glumi neko ludilo.Cene su ok.pošto sam se već sređivala kod ''raznih frizera'' koji su mi naplaćivali skoro isto koliko i Voja.Mislila sam ako Džoni,Vlada i ostali naplaćuju toliko 1600din za šišanje i feniranje šta onda da očekujem od Voje.Međutim za moju dugu kosu šišanje i feniranje kod Voje 2300din(a vredi svake pare jer sam presrećna)ili kod Boba 2500din(isto vredi svake pare,ali samo za one koji imaju par sati da izdvoje za sređivanje).Bolje je platiti i više,a imati ok kosu nego ići kod nekih koji će vas upropastiti za male pare(koje će postati sa vremenom ogromne)dok ispravite njihove greške.

Ja danas na forumu u potrazi za nekim dobrim savetom gde covek moze da se osisa, naletih u vasim postovima na komentare o Cvrletu pa se registrovah jer ne mogu da cutim.
Em je prkno od salona ( beogradska) u kom je neudobno, svetlo takvo da se nista ne vidi sta ti rade, prljavo, em su uzasno neljubazni. Svo vreme si u strahu, covek je nadrndan I imas osecaj da si dosao da mu otmes pare a ne da platis I dobijes servis. Ne savetujem nikome.

Back