Do seksa kroz stomak

ma koje bre domaćice i domaćini, ja očekivo tajne ljubavne recepte kojima muški ne mogu da odole ( i ženske, naravno), kad ono ništa :roll:

ма какве тајне , најобичнији мириси обичне кухиње .......пуњена паприка рецимо :worth: .

била је својевремено прича да је наводно најбољи београдски ебач код кога су све ишле на ћуну , у ствари био добар кувар јер је увек све мирисало на јело , а не неке стерилне мирисе .

направи добру гибаницу и онда је тресне по веверици и само певају :mrgreen:

ма какве тајне , најобичнији мириси обичне кухиње .......пуњена паприка рецимо :worth: .

била је својевремено прича да је наводно најбољи београдски ебач код кога су све ишле на ћуну , у ствари био добар кувар јер је увек све мирисало на јело , а не неке стерилне мирисе .

направи добру гибаницу и онда је тресне по веверици и само певају :mrgreen:

mislim da je ovo kljucno a ne kuhinja :lol:

mislim da je ovo kljucno a ne kuhinja :lol:

Мојсијевићка је писала о томе .

пази овако , спрема се цура на састанак и ћуну и пола дана ништа не једе да би могла да стане у неку гардеробу ......оно , ћуна је прецутно договорена , али ако тамо чекају пуњене паприке , е то је већ пета димензија :mrgreen: о томе се ради .

Сад ја не умем да дефинишем када то почиње, јер мислим да млади момци немају стрпљење за паприку него би ома да тресну по веверици ......опет и криза је па ко зна за шта би се ко определио ......то важи и за оне старије :zcepanje:

Kad smo baš kod hrane, naročito mi je fascinantna sledeća stvar. Pročitaju u nekom časopisu ili na internetu da je seks odličan za održavanje linije i da se tokom istog sagori 200 kalorija. Super, i te djevojke prije toga se u restoranu ili kod njihovog partnera u stanu dobro nabupaju i pomisle ih, sad ću imati jedan dobar kardio trening :lol:

Međutim to 200 kalorija važi ako seks traje pola sata, no što se obično takvima desi. On odradi posao za 2 minuta, pa onda piši propalo :lol:

Kad smo baš kod hrane, naročito mi je fascinantna sledeća stvar. Pročitaju u nekom časopisu ili na internetu da je seks odličan za održavanje linije i da se tokom istog sagori 200 kalorija. Super, i te djevojke prije toga se u restoranu ili kod njihovog partnera u stanu dobro nabupaju i pomisle ih, sad ću imati jedan dobar kardio trening :lol:

Međutim to 200 kalorija važi ako seks traje pola sata, no što se obično takvima desi. On odradi posao za 2 minuta, pa onda piši propalo :lol:

Vala ja jos nisam sreo nekog ko je smrsao od sexa.

- - - - - - - - - -

Al ajde, da damo dublje znacenje i bitnos sexu.

ja pričam da se sagori makar 2300 kalorija .....ko će to proveravati a izgleda dobro . :mrgreen: ......200 kalorija ode samo dok skine gaćice , a gde je ostalo

Vala ja jos nisam sreo nekog ko je smrsao od sexa.

- - - - - - - - - -

Al ajde, da damo dublje znacenje i bitnos sexu.

ja sam ko bački zec kad naletim na talentovanu :cool:

Back