mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.743
A hrana koju spremim je probavljiva.Kolaci mi bolje idu,moram priznati.A nisam ti ja neka gurmanka bas......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma koje bre domaćice i domaćini, ja očekivo tajne ljubavne recepte kojima muški ne mogu da odole ( i ženske, naravno), kad ono ništa![]()
ма какве тајне , најобичнији мириси обичне кухиње .......пуњена паприка рецимо.
била је својевремено прича да је наводно најбољи београдски ебач код кога су све ишле на ћуну , у ствари био добар кувар јер је увек све мирисало на јело , а не неке стерилне мирисе .
направи добру гибаницу и онда је тресне по веверици и само певају![]()
mislim da je ovo kljucno a ne kuhinja![]()
Kad smo baš kod hrane, naročito mi je fascinantna sledeća stvar. Pročitaju u nekom časopisu ili na internetu da je seks odličan za održavanje linije i da se tokom istog sagori 200 kalorija. Super, i te djevojke prije toga se u restoranu ili kod njihovog partnera u stanu dobro nabupaju i pomisle ih, sad ću imati jedan dobar kardio trening
Međutim to 200 kalorija važi ako seks traje pola sata, no što se obično takvima desi. On odradi posao za 2 minuta, pa onda piši propalo![]()
Kad smo baš kod hrane, naročito mi je fascinantna sledeća stvar. Pročitaju u nekom časopisu ili na internetu da je seks odličan za održavanje linije i da se tokom istog sagori 200 kalorija. Super, i te djevojke prije toga se u restoranu ili kod njihovog partnera u stanu dobro nabupaju i pomisle ih, sad ću imati jedan dobar kardio trening
Međutim to 200 kalorija važi ako seks traje pola sata, no što se obično takvima desi. On odradi posao za 2 minuta, pa onda piši propalo![]()
Vala ja jos nisam sreo nekog ko je smrsao od sexa.
- - - - - - - - - -
Al ajde, da damo dublje znacenje i bitnos sexu.