....do ludila....

ne volim kad se ceslja i ostavlja dlake od pola metra po kupatilu,ne volim kad ljusti krompir,sargarepu,lukac...pravo u sudoperu,ne volim kad gleda Grand paradu,ne volim kad me tera da prtzam a ja sam mrtav umoran,ne volim kad gleda domace serije tipa"Gorki plodovi" ili "Selo gori a baba se ceslja",ne volim sto me tera da se tusiram svako jebbeno vece pred spavanje,ne volim to sto njena majka zna i kad sam prdnuo i kad sam podrignuo,........!!!!!:dash::dash:

:D:D:D:super::super::super:

ne volim kad se ceslja i ostavlja dlake od pola metra po kupatilu,ne volim kad ljusti krompir,sargarepu,lukac...pravo u sudoperu,ne volim kad gleda Grand paradu,ne volim kad me tera da prtzam a ja sam mrtav umoran,ne volim kad gleda domace serije tipa"Gorki plodovi" ili "Selo gori a baba se ceslja",ne volim sto me tera da se tusiram svako jebbeno vece pred spavanje,ne volim to sto njena majka zna i kad sam prdnuo i kad sam podrignuo,........!!!!!:dash::dash:

:lol: tako mi i treba kad ne čitam sve...
alal ti patka, prijatelju...

:D o jes...i ovaj moj je takav.....misism, kao zreo covek....aj dobro.....:mrgreen:

To je najgore. Stalno menjanje kriterijuma. Navala ideja. Neiživljenost. Razumem da se čovek razvija, teži boljem, menja se, ali... uvek јеbeno ali... kad ne možeš za ništa da ga uhvatiš... to je poražavajuće.
Volim ženu koju sam i pored te permanentne nesigurnosti kraj nje želeo da ispratim, i dalje mislim da bi mogao da živim sa njom tako komplikovanom uprkos našim manama zato što je u mnogo čemu divna osoba kakva se retko sreće, ali ona ne zna šta hoće, a zna šta neće.

Из такта уме да ме избаци лаж...и то још када покушава да докаже да је истина...
нетактичност, нетолеранција, када не слуша оно што причам...па после каже ниси рекла...
Када мисли да је секси ако је необријан.
Када престане да ти се удвара као на почетку везе...макар понекад.

Sta je to cime vas partner/partnerka moze dovesti do ludila,da vas izbaci iz takta? :besna:
(da izazove emocije besa,ljubomore,tuge...)
Тешко је мене избацити из такта.
Али неке ствари које могу да наслуте крај...
Кад у расправи не слуша шта причам, већ само чека свој ред.
Кад је љубоморан.
Кад провоцира.
Ако хода три корака испред мене. (Увек, и после молбе да не ради то)
Можда се сетим још нечега...

Back