NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Hehe
Kada jede crni luk, kada mi se beči u lice jer sam nervozan a ne zna da me iskulira, kada neće da se ebe kada ja hoću![]()
hehehehhe verovatno je ovo zadnje presudno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe
Kada jede crni luk, kada mi se beči u lice jer sam nervozan a ne zna da me iskulira, kada neće da se ebe kada ja hoću![]()
hehehehhe verovatno je ovo zadnje presudno![]()
Sta je to cime vas partner/partnerka moze dovesti do ludila,da vas izbaci iz takta?
(da izazove emocije besa,ljubomore,tuge...)
ne volim kad se ceslja i ostavlja dlake od pola metra po kupatilu,ne volim kad ljusti krompir,sargarepu,lukac...pravo u sudoperu,ne volim kad gleda Grand paradu,ne volim kad me tera da prtzam a ja sam mrtav umoran,ne volim kad gleda domace serije tipa"Gorki plodovi" ili "Selo gori a baba se ceslja",ne volim sto me tera da se tusiram svako jebbeno vece pred spavanje,ne volim to sto njena majka zna i kad sam prdnuo i kad sam podrignuo,........!!!!!![]()
Kad ne zna šta hoće, a zna šta neće... Bolest svakodnevnice. Pun K nas je takvih.![]()
ne volim kad se ceslja i ostavlja dlake od pola metra po kupatilu,ne volim kad ljusti krompir,sargarepu,lukac...pravo u sudoperu,ne volim kad gleda Grand paradu,ne volim kad me tera da prtzam a ja sam mrtav umoran,ne volim kad gleda domace serije tipa"Gorki plodovi" ili "Selo gori a baba se ceslja",ne volim sto me tera da se tusiram svako jebbeno vece pred spavanje,ne volim to sto njena majka zna i kad sam prdnuo i kad sam podrignuo,........!!!!!![]()
o jes...i ovaj moj je takav.....misism, kao zreo covek....aj dobro.....
![]()
mora da je blizanac u horoskopu... mi nikad ne znamo sta hocemo...
A zamisli da je u crveno......Ljuti me kada dodjem kuci, a ono nov raspored nameshtaja i hodnik okrechen u zeleno![]()
Тешко је мене избацити из такта.Sta je to cime vas partner/partnerka moze dovesti do ludila,da vas izbaci iz takta?
Ko je taj momak?Kad kaze : Ti si nezrela![]()
Kad umire od smeha na moje : Sacekaj da ti objasnim
Kad sam najnervoznijaa njemu to zabavno
![]()
Sto ne mogu da se naljutim na njega uvek me uprkos svemu na smeje![]()
Ko je taj momak?
Znaci da meni tako nesto uradi-sut gde mu je mesto.....
To je total razmazeno,detinjasto ponasanje kao i nepostovanje.....
Sta je to cime vas partner/partnerka moze dovesti do ludila,da vas izbaci iz takta?
Ma nije bitno ime....bitno je to da ga malo"sredis"....Ne valja mu sto se tako ponasa....Ako misli da mu se moze-ne moze mu se.Nemoj dozvoljavati to.Moj savetNe vredi da ti kazem ime , ne poznajes ga
![]()