Pa eto vidiš koliko je glupo određivati drugome šta je primereno nositi.To li me zezaš? Ja sam muškarac, neka se tvoj muž oženi u toj tvojoj venčanici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto vidiš koliko je glupo određivati drugome šta je primereno nositi.To li me zezaš? Ja sam muškarac, neka se tvoj muž oženi u toj tvojoj venčanici.
Skrati priču, nego kaži svoje mišljenje. Dali si ili nisi produžila suknju i zakopčlala košulju otkada si se udala. Ako ne želiš da odgovoriš produži dalje.Pa eto vidiš koliko je glupo određivati drugome šta je primereno nositi.
Od tog prelomnog trenutka u mom životu sve farmerice sam spalila i nosim samo minjake. Zovu me da zaustavim saobraćaj kad je gužva na Slaviji, naprimer.Skrati priču, nego kaži svoje mišljenje. Dali si ili nisi produžila suknju i zakopčlala košulju otkada si se udala. Ako ne želiš da odgovoriš produži dalje.
Da li nosiš minjake zbog supruga ili si željna pažnje drugih muškaraca? Ako jesi željna pažnje drugih muškaraca zašto je to tako?Od tog prelomnog trenutka u mom životu sve farmerice sam spalila i nosim samo minjake. Zovu me da zaustavim saobraćaj kad je gužva na Slaviji, naprimer.![]()
Zbog svih. To mi je jednostavno postalo smisao života. Želim svi da gledaju u mene.Da li nosiš minjake zbog supruga ili si željna pažnje drugih muškaraca? Ako jesi željna pažnje drugih muškaraca zašto je to tako?
Ali zašto? Ti verovatno ne želiš da budeš sa tim muškarcima, nemaš ništa od toga što će drugi muškarci gledati u tebe osim što ćeš hraniti svoj ego. A muškarcima služiš kao razonoda za oči, malo muškaraca će odlepiti kada te vidi, pogledaće te, oderiti od glave do pete, uputiti komentar možda i toliko, sada u eri interneta videti atraktivnu ženu je vrlo jednostavno, ima toga "na tone" što bi se reklo.Zbog svih. To mi je jednostavno postalo smisao života. Želim svi da gledaju u mene.
Zato što te zezam.Ali zašto? Ti verovatno ne želiš da budeš sa tim muškarcima, nemaš ništa od toga što će drugi muškarci gledati u tebe osim što ćeš hraniti svoj ego. A muškarcima služiš kao razonoda za oči, malo muškaraca će odlepiti kada te vidi, pogledaće te, oderiti od glave do pete, uputiti komentar možda i toliko, sada u eri interneta videti atraktivnu ženu je vrlo jednostavno, ima toga "na tone" što bi se reklo.
gravitacija odradi posao ali u pogresnom smeruKako se vama ne produži..gravitacija je tu ozbiljno zatajila..
Ako tvom muškarcu ne smeta da pokazuješ grudi i zadnjicu "na izvolte" onda šta te briga, furak samo svoju priču!Baš ću leti da se zagrćem,...kako da ne!
Samo gde moram.![]()
Nemam bog zna šta ni da pokazujem,...!Ako tvom muškarcu ne smeta da pokazuješ grudi i zadnjicu "na izvolte" onda šta te briga, furak samo svoju priču!![]()
Pa ako tvome partneru to ne smeta šta te briga, bitno je da si njemu dobra.Nemam bog zna šta ni da pokazujem,...!![]()
Koga briga za njega,...trebalo je da misli na vreme.Pa ako tvome partneru to ne smeta šta te briga, bitno je da si njemu dobra.![]()