Do kada žena treba da nosi odeću sa dekolteom i kratkom suknjom? Koje su to godine ili koje to doba kada žena treba sa se "zakopča" i da produži svoju suknju? Kada to žena treba da počne pristojnije da se oblači?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda obrnuto.Što je starija, to suknja treba da bude kraća i dekolet dublji.
Ne može obrnuto. Jedino to vas može naterati da gledate svoja poslaValjda obrnuto.
Što je starija, to suknja treba da bude kraća i dekolet dublji.
Žena svojim stilom oblačenja šalje signale da li želi da privuče pažnju drugih muškaraca ili ne.Ne može obrnuto. Jedino to vas može naterati da gledate svoja posla
dok idete ulicom a ne da zevate u žene.
Ne može obrnuto. Jedino to vas može naterati da gledate svoja posla
dok idete ulicom a ne da zevate u žene.
... неееее... жена својим стилом показује другимженама колико је само свесна ....и нарадила се на себиŽena svojim stilom oblačenja šalje signale da li želi da privuče pažnju drugih muškaraca ili ne.
Ma da. Rodile se samo vama signale da šalju..Žena svojim stilom oblačenja šalje signale da li želi da privuče pažnju drugih muškaraca ili ne.
Да ли уопште треба?Do kada žena treba da nosi odeću sa dekolteom i kratkom suknjom?
Neke žene misle da jeste potrebno da tako privuku pažnju nekog muškarca. Ja mislim da nije neophodno.Да ли уопште треба?
Do kada žena treba da nosi odeću sa dekolteom i kratkom suknjom? Koje su to godine ili koje to doba kada žena treba sa se "zakopča" i da produži svoju suknju? Kada to žena treba da počne pristojnije da se oblači?
Mislis duzi?Što je starija, to suknja treba da bude kraća i dekolet dublji.
Jedna osoba mi se prenerazila odokativno jednom prilikom...Žena svojim stilom oblačenja šalje signale da li želi da privuče pažnju drugih muškaraca ili ne.
Kako se vama ne produži..Mislis duzi?
Produzi se i nas parKako se vama ne produži..gravitacija je tu ozbiljno zatajila..
Да ли уопште треба?
Ja sam taliban..И талибани мисле да није потребно.
Жене су то радиле добровољно, није их нико терао на то.Ja sam taliban..
Kad mi kažu kako su žene ranije bile žemstvene. A one jadne stegnute
da ne mogu da dišu, u cipelama tesnim na štiklu koje su sprave za mučenje,
sa nekim trajnama na glavi, sa kojima su valjda sedeći morale da spavaju.
Ma žasu.. Što se žena više napati, to im je ženstvenija.