Edmund
Poznat
- Poruka
- 8.126
Dubina osjećanja
Ili
Emotional depth
Šta su duboka osećanja?
Kako se rađaju?
Ili
Emotional depth
Šta su duboka osećanja?
Kako se rađaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zanoravijo da sam i npravijo ovu temu
Odlična tema, samo što niko neće da se baci na razmišljanje.Ja zanoravijo da sam i npravijo ovu temu![]()
Niko od nas nije u vinklu kad se radi o ovakvim odgovorima. To je samo naše viđenje. Ne znači da mora da bude tačnoNemam pametan odgovor
Nisam baš nešto... U vinklu![]()
OdličnoHajd da pokušam.
Duboka osećanja su kad pomisliš na neku osobu i ne stvori ti se pred očima lik, već te prožme prelep osećaj koji te asocira na tu osobu, uz neizostavni blagi osmeh i preplavi te trenutno nedostajanje iste![]()
Eto, sad imaš "recept",
Odlično
To je to!
Ovo je zaljubljenost-mozda najlepse ali kratkotrajno osecanje.Hajd da pokušam.
Duboka osećanja su kad pomisliš na neku osobu i ne stvori ti se pred očima lik, već te prožme prelep osećaj koji te asocira na tu osobu, uz neizostavni blagi osmeh i preplavi te trenutno nedostajanje iste![]()
Kod mene je to drugačije. Ja sam ovan i emocije su mi baš jake. Kod mene je zaljubljenost pre upuštanja u vezu. Onda ide vatromet koji traje kroz celu vezu. Ono što sam opisala. Bez obzira da li veza traje 2 meseca ili 10 godina. Kad počne da se stišava vatromet, nema nas više.Ovo je zaljubljenost-mozda najlepse ali kratkotrajno osecanje.
Vatromet ti traje 10 godina?Kod mene je to drugačije. Ja sam ovan i emocije su mi baš jake. Kod mene je zaljubljenost pre upuštanja u vezu. Onda ide vatromet koji traje kroz celu vezu. Ono što sam opisala. Bez obzira da li veza traje 2 meseca ili 10 godina. Kad počne da se stišava vatromet, nema nas više.
Daaaaaa.Vatromet ti traje 10 godina?
Trajao i 15Vatromet ti traje 10 godina?
Bas cudnoTrajao i 15
Često ljudi nisu spremni na to