Dulle_
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
radi se kompletno renoviranje rasvete u zrenjainu bulevar ce biti osvetljen kao u eu gradovima.. mislim po tom standardu... a ostale ulice ce dobiti rasvetu isto samo malo kasnije..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zbog glasova?radi se kompletno renoviranje rasvete u zrenjainu bulevar ce biti osvetljen kao u eu gradovima.. mislim po tom standardu... a ostale ulice ce dobiti rasvetu isto samo malo kasnije..
...slazem se...ja cenim svaki trud i pokusaj da se nesto ucini boljim...za takve ljude imam samo jednu recenicu - ajde napravi ti nesto, pa da mi onda malo komentarisemo tvoje sposobnosti. Obicno ti koji pljuju ne mogu sebi ni dorucak da spreme...a najlakse je iz anonimnosti kritikovati
ja na fontanu imam zamerki ali ih ne ispoljavam,jednostavno cutim kad me neko pita:"kako ti se cini fontana"jednostavno kazem:ako nije mogla biti bolja dobra je i ovako
sta zrenjaninu fali ??
zamena komplet seta zrenjaninaca... mnogo smo umrtvljeni i nevoljni da ista uradimo, osim kukanja.
(cast izuzecima, da ne krenete odma ognjem i machem po meni.)
ma nemoj!!!!!!!!!!!!!1Lik je napisao "Za Jevreje" a ne "Protiv Jevreja", čemu onda osuda?
Čuo sam da se u Zrenjaninu u zadnje vrijeme gradi samo tako, čemu onda kukanje? Razvijate se, napredujete, nije Zrenjanin baš dno dna kako krstiste temu:-?