DNEVNIK

@tema
Obozavam da pisem dnevnik, i ne bi' mogla da zivim bez njega. Ne plasim se da ce ga neko osim mene procitati jer je prakticno nemoguce. Pod sifrom je. Pisem ga redovno, i stalno... Kad god mi dođe.
A od ovih drugih stvari, pesme, priče, knjige, crtanje, i ostale umetnosti - to samo u retkim naletima inspiracije... Ali volim inace da radim razne stvari... Jednom se zivi, jednom si mlad... ;)

Tccc nije valjda da citas sestrin dnevnik ili?:D
Koliko znam, ona nema dnevnik (ili možda loše znam? :think:).
U svakom slučaju, prisećao sam se osnovne škole.
blush.gif

pa to je prosto ,,neko,,kome mogu reci sve a znam da nikom nece reci:)))kada sam iznervirana ili nesto slicno sve napisem u njemu svu mrznju , srecu prenesem na papir....ali mislim da to preterano pisanje i vodjenje teza nije ni dobro.jedna moj drugarica ja zaboravila da se obraca nama o nekim problemima i trazi pomoc,jer je sve to pisala u dnevnik i ustvari misli da je to osoba koja ce jjednog dana doci i promeniti njen zivot(kao u bajkama)

Pishem dnevnik od 2. osnovne.
Znachi,nekih 10ak godina ((((((((((=

Tu onako,istresam svoje misli...
Prije je bilo 'Dragi dnevniche',a danas hm...pa,pochela sam razmishljati. (:

mene mrzi... ja kao fora pishem jednom u mesec dana... to mi je kao neka obaveza tj. kao kad moram domatji da uradim, a ne radi mi se.... ali tako neke vazhnije dogadjaje volim da za pishem...

ja sam pisala kada sam bila mladja,a i onda mi je bilo smor,mislim lepo je pisati dnewnike i kasnije se prisecati raznih stwari i shta ti ja znam,ali ja uspomene cuwam u srcu a ne na papiru;)

ja sam pisala kada sam bila mladja,a i onda mi je bilo smor,mislim lepo je pisati dnewnike i kasnije se prisecati raznih stwari i shta ti ja znam,ali ja uspomene cuwam u srcu a ne na papiru;)

pa jeste to, ali u jednom danu mi se desi milion bitnih stvari da ne mogu da zapamtim sve:D... pogotovo na omom proletjnom raspustu, dnevnik sa pisala svaki dan jel toliko toga bitnog se desilo... bash svashta...

xD imam samo jedan dnevnik..pisala sam kad sam imala 12,13 godina...znači, ne znam šta bih bez njega :D to je umiranje od smeha, koliko god puta da ga čitam...

"Ovo mi je bio jako dosadan dan. Ležala sam u krevet do 10:30. Majka je ceo dan šizela. A ja sam sređivala šminku i igrala se fasciklom u kome su bili gomile papirića. Probala sam neku igricu da igram i sviđa mi se. Pustila sam je a CD nije hteo da mi se primi. I zbog toga šizim o muke! Tražila sam od sestre da igramo kluedo i ostala je. Ubrzo joj je bilo dosadno. Pa smo se igrale znimljive geografije. I to joj je bilo dosadno. A ja nisam napisala domaći. Do četvrtka moram. Jer je u petak Božić. Za nekoliko dana je polugodište. Imam trojku iz matematike i još je nisam popravila. Sigurno ću da imam sve četvorke."

:hahaha:
Deffo 2. xDDDD
OMFG

"Ovo mi je bio jako dosadan dan. Ležala sam u krevet do 10:30. Majka je ceo dan šizela. A ja sam sređivala šminku i igrala se fasciklom u kome su bili gomile papirića. Probala sam neku igricu da igram i sviđa mi se. Pustila sam je a CD nije hteo da mi se primi. I zbog toga šizim o muke! Tražila sam od sestre da igramo kluedo i ostala je. Ubrzo joj je bilo dosadno. Pa smo se igrale znimljive geografije. I to joj je bilo dosadno. A ja nisam napisala domaći. Do četvrtka moram. Jer je u petak Božić. Za nekoliko dana je polugodište. Imam trojku iz matematike i još je nisam popravila. Sigurno ću da imam sve četvorke."

:hahaha:
Deffo 2. xDDDD
OMFG

po tom tekstu mi bas ne delujes ko da si 1.-2. razred

Back