Moram Shojo, ovo je jace od mene.
Da li bi prala nase gace mace???![]()
Pa da, tako je, sve za njega. Mada imam mašinu, da nemam bih. Kad se pokvari praću.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram Shojo, ovo je jace od mene.
Da li bi prala nase gace mace???![]()
Nice, uh, da znas da sam na mestu doticnog da bi me to bas plasilo.
Jedno pitanje Shojo, kako bi se odnosila prema prevari u ovom slucaju?
Izvini ako pitam mnogo.
Ne znam, ne možeš da znaš tačno dok se ne desi. To bi bila proba da li je to ova ljubav koja sve prašta i voli iznad toga ili ova koja ne prašta.
U drugom slučaju verovatno bi se nešto duboko promenilo u osećanjima prema muškarcu, ne u ovom slučaju nego u svakom, i verovatno bih otišla, mada ostavljam mogućnost da bih pod nekim okolnostima možda prešla preko toga ali teško, iz prostog razloga što bi defintivno ubio neke emocije u meni.
Ako je prvi slučajo u pitanju, ova bezuslovna ljubav, ona podrazumeva praštanje.Taj čin prevare iz te perspektive ne može da je pomuti.
Odgovor je nemam pojma ali imam neki osećaj da bih oprostila njemu, možda jer nismo ostvareni tako mislim, možda bih u stvarnosti rekla odjebi majmune i otišla svojim putem. lako je pričati dok se ne nadješ u toj situaciji.
Kada bi ostala sa takvim to bi bilo kao da bi svakog momenta varala tu ljubav, to osecanje prema njemu.
Ljubav i osoba su ipak 2 entiteta.
Bar ja to ovako gledam.
Ali ta ljubav je upravo to, bezuslovna koja ne traži i koja sve prašta, sad ko to može da dostigne pitanje je.
Tanka je linija izmedju onog biti glup i voleti tom ljubavlju u razmišljanjiama ljudi,
Nisam sigurna oko toga, evo nisam vernik ali bih sada da mi neko stručno lice sa polja religije to malo objasni.
Navodiš me na nova razmišljanja. Možda otvorim temu na religiji, samo da je uobličim. : )))))))))))))
Mozda je vise za psihologiju. Knjizevnik Balzak je ljubav surovo nazivao "zahvalnoscu za zadovoljstvo".
Zar ne bi mogla da promenis misljenje o nekom kada bi saznala "nesto novo" sto potpuno odudara od onoga sto ti volis?
u vezi, gde volis, a ne mozes/ne umes da izrazis svoje emocije, NESTO SKRIPI. klima nije bila pozitivna. i niko ne moze da me ubedi da je u pitanju neki kukavicluk, vec neprijemcivost druge strane da otvori mogucnost da se ova otvori.
i bolje sto je otisla
Da li ste žrtvovali svoju mogućnost za ljubav iz nekih razloga?
Jednostavno ste nemo stajali, mislili da je bas zato osudjena na propast pa niste ni pokušali da ih iznesete.
Da li ste sebi sami ispisali presudu da je ne bi ispisao onaj koga volite?
Covek/zena dok su mladi i pod uticajem snaznih osecanja cas posla naprave dramu iz nicega,
zrtvom se uzdize do ljubavi a ne suprotno ...
Da li ste sebi sami ispisali presudu da je ne bi ispisao onaj koga volite?
Pa žrtvom.Nije tema o drami.
Sad ima raznih žrtvi, nekad i nije a neko misli da jeste, nekad je mala a nekad velika ali sad su to čitave filozofije..
Dramatizovanje romanticne ljubavi, meni se cini da se bas o tome radi u ovoj temi, ali moze biti da sam pogresno razumeo nesto.
Zrtva je kad se neko neceg odrekne, neceg do cega mu je stalo, ali i neceg cega se cvrsto drzi a sto ga samo sputava...