Dnevne novine BLIC i KURIR postale crna hronika a nigde politika, zasto?

Vidiš kako si se prepoznao,
NA KECA !!!
Bežga, razlika između tebe i njih je u tome
što oni primaju platu sa imenom i prezimenom na platnoj listi,
a ti anoniman
samo reputaciju od drugih anonimusa

(uključujući i mene ponekad) ....

Pa da, meni materijalno ne znaci nista, za razliku od vas srpskih patriota, koje bi du.pe prodali za pare. I zato ste i klosari, kao i srpski novinari.

Citam po neki put Srpski Telegraf i realno najbolja je novina koja postoji u drzavi .

Politiku ne citam ali je dobra da postoji .

Novosti sam pre citao ali sam prestao nisu lose ali nisu ni nista specijalno uglavnom dobro je da postoje .

Informer sam pre izbegavao sad ih citam po neki put uglavnom su lose ali ima ponesto i dobro i neka ih neka postoje .

Kurir jednom u sto godina citam slicna prica kao informer uglavnom su losi ali ima nesto i dobro i ajde neka ih neka postoje .

Alo
mi se ne svidja nista nikad ih ne citam glupe skroz i da se ja pitam ukinuo bih te novine .

Danas bih ukinuo bez razmisljanja nikada ih nisam ni pipnuo rukom najobicniji wc papir i odavno su zrele za ukidanje .

I najgore novine Blic nesto najodvratnije sto sam drzao u ruci da je neka normalna vlast pa da pohapsi sve te kvazi novinare sto rade u tom Blicu .

Tabloid ti je realno, malo treba odbiti usled patologije tekstova, ali uglavnom to je to - saznaš ko je uzeo pare i na koju budjavu foru
A se što si naveo su trice i kučine jer možeš da ih čitaš godinu dana i ništa ti neće biti jasno.
Ovako, uzmeš TABLOID i saznaš ko vodi državne institucije - i policijui zdravstvo i sud... odmah saznaš zašto je javašluk
Od kojih nam bednih jajara zavisi sudbina... Bar pola njih ni rodjena majka ne može da smisli, al se laktalo na ruke i noge kad ne ume na pamet.
Iste te da pitaš "zašto jedu govna" samo bi gledali u patos.

Back