C
chika_doktor
Gost
zvrdjksd;vod....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
етотако:ti si mi se jako ruzno obratila... sta sada kukas?
Nemas ti pravo tako da pricas sa mnom... ni po jednom osnovu!!!
i ja sam ti samo ukazala na to
over and out
етотако:a ja sam bila bezobraznija od tebe ... jer mogu i kada su ljudi bahati i ja dajem sebi pravo da budem bahata
етотако:pa ako su hormoni nista ne pomaze!
hormonske terapije su opasne, mogu biti fatalne... a ako je hormonski poremecaj ne vrede ni laseri, ni bilo sta
a da se konstantno depilira i muci... to je jos ruznije nego dlake.... prihvati sebe kakva jesi i tacka
Znači : bez fakulteta, reaguje se : GLUPO, a sa fakultetom : BURNO ( tj. EMOTIVNO ! ) ??? :shock:етотако:ne vidim razlog za beskrajno nastavljanje ove glupe rasprave
ti si reagovala glupo, ja sam na to reagovala burno
onda si ti bila drska i bezobrazna
a ja sam bila bezobraznija od tebe ... jer mogu i kada su ljudi bahati i ja dajem sebi pravo da budem bahata
nemam vremena niti energije da se sa tobom nastavljam u ovome

ne vidis dobro?pikax:Ovo nisam ni videla...Sta lupas, leba ti ? Hormonski poremecaji se lece ....nisi cula ?
Ti si dala dijagnozu, terapiju i prognozu...na kom osnovu ? Jesi li ti lekar ?
jетотако:ne vidis dobro?
napisala sam ako je hormonski poremeca
dozvoli, ako umes da citas... videces, crno na beloj
o hormonskim terapijama necu pisati, videla sam par primera... i svi koji su bili leceni znaju kako im je bilo ... a poslednje upozorenje koje je jedna moja draga osoba dobila je da je ta terapija veoma opasna, necu ulaziti u detalje
sta se leci i kako se leci... hahahahhhahaha
killin' me softly :?
komsinicu je bolela glava, pa je popila aspirin -> mene boli glava -> popicu i ja . Sve je to isto.Da, da... to je ono "zdravorazumsko" razmisljanje. Naravno da ja nisam medicinski strucnjak, niti sam se predstavljala takopikax:Bez obzira, izvalila si glupost.
E, sad sam ukapirala, to je ono rezonovanjekomsinicu je bolela glava, pa je popila aspirin -> mene boli glava -> popicu i ja . Sve je to isto.
E, onda stvarno izvini.