Dlake na grudima

етотако:
ti si mi se jako ruzno obratila... sta sada kukas?

Nemas ti pravo tako da pricas sa mnom... ni po jednom osnovu!!!
i ja sam ti samo ukazala na to
over and out

Ocekivala sam inteligentniji odgovor od tebe. :-?
Al' dobro, nema veze.
Over i out ce biti tek onda kad shvatis da ni ti nemas prava da se ponasas prema drugima onako kako ne zelis da se prema tebi ophode.
Zao mi je, ali i bez obzira na to sto jos uvek nemam diplomu fakulteta, ne dozvoljavam ni ja tebi da tako pricas sa mnom, pogotovo ako je to nicim izazvano.

ebi ga, nadala sam se da ces bar ironiju sopstvenih reci razumeti.:roll:

ne vidim razlog za beskrajno nastavljanje ove glupe rasprave
ti si reagovala glupo, ja sam na to reagovala burno
onda si ti bila drska i bezobrazna
a ja sam bila bezobraznija od tebe ... jer mogu i kada su ljudi bahati i ja dajem sebi pravo da budem bahata

nemam vremena niti energije da se sa tobom nastavljam u ovome

етотако:
pa ako su hormoni nista ne pomaze!
hormonske terapije su opasne, mogu biti fatalne... a ako je hormonski poremecaj ne vrede ni laseri, ni bilo sta

a da se konstantno depilira i muci... to je jos ruznije nego dlake.... prihvati sebe kakva jesi i tacka

Ovo nisam ni videla...Sta lupas, leba ti ? Hormonski poremecaji se lece ....nisi cula ?
Ti si dala dijagnozu, terapiju i prognozu...na kom osnovu ? Jesi li ti lekar ?

етотако:
ne vidim razlog za beskrajno nastavljanje ove glupe rasprave
ti si reagovala glupo, ja sam na to reagovala burno
onda si ti bila drska i bezobrazna
a ja sam bila bezobraznija od tebe ... jer mogu i kada su ljudi bahati i ja dajem sebi pravo da budem bahata

nemam vremena niti energije da se sa tobom nastavljam u ovome
Znači : bez fakulteta, reaguje se : GLUPO, a sa fakultetom : BURNO ( tj. EMOTIVNO ! ) ??? :shock:

pikax:
Ovo nisam ni videla...Sta lupas, leba ti ? Hormonski poremecaji se lece ....nisi cula ?
Ti si dala dijagnozu, terapiju i prognozu...na kom osnovu ? Jesi li ti lekar ?
ne vidis dobro?
napisala sam ako je hormonski poremeca
dozvoli, ako umes da citas... videces, crno na belo :lol:j

o hormonskim terapijama necu pisati, videla sam par primera... i svi koji su bili leceni znaju kako im je bilo ... a poslednje upozorenje koje je jedna moja draga osoba dobila je da je ta terapija veoma opasna, necu ulaziti u detalje

sta se leci i kako se leci... hahahahhhahaha
killin' me softly :?

етотако:
ne vidis dobro?
napisala sam ako je hormonski poremeca
dozvoli, ako umes da citas... videces, crno na belo :lol:j

o hormonskim terapijama necu pisati, videla sam par primera... i svi koji su bili leceni znaju kako im je bilo ... a poslednje upozorenje koje je jedna moja draga osoba dobila je da je ta terapija veoma opasna, necu ulaziti u detalje

sta se leci i kako se leci... hahahahhhahaha
killin' me softly :?

Bez obzira, izvalila si glupost.

E, sad sam ukapirala, to je ono rezonovanje :arrow: komsinicu je bolela glava, pa je popila aspirin -> mene boli glava -> popicu i ja . Sve je to isto.
E, onda stvarno izvini.

pikax:
Bez obzira, izvalila si glupost.

E, sad sam ukapirala, to je ono rezonovanje :arrow: komsinicu je bolela glava, pa je popila aspirin -> mene boli glava -> popicu i ja . Sve je to isto.
E, onda stvarno izvini.
Da, da... to je ono "zdravorazumsko" razmisljanje. Naravno da ja nisam medicinski strucnjak, niti sam se predstavljala tako :D
Ako nekad budem imala problema sa hormonima otici cu kod vise doktora i pitati za puno misljenja... jer i oni su ljudi, pa izvaljuju :lol:

Back