Ђурић: Не зна се судбина 4.000 несталих Срба

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Ђурић: Не зна се судбина 4.000 несталих Срба
30.08.2019 • Извор: Tanjug

БЕОГРАД: Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић поручио је да српски народ Међународни дан несталих лица обележава са највећом тугом и пијететом, јер се до данас не зна судбина још готово четири хиљаде Срба несталих током ратова у бившој Југославији.

Скрећем пажњу међународној и домаћој јавности да је након сукоба на Косову и Метохији нерасветљена судбина 1.653 људи, како Срба, тако и Албанаца, и припадника других народа, истакао је Ђурић у саопштењу.

Он је навео да је утврђивање истине о томе шта им се догодило обавеза читавог друштва, српског и албанског, јер без тога странице трагичне историје, обележене непријатељством, страдањима и патњама, неће моћи да буду затворене.
Бол породица несталих не сме да буде талац нерешених и нескладних политичких односа, а искреније и боље ангажовање политичких елита на решавању овог проблема јесте један од начина за изградњу поврења и будућих међунационалних односа на Косову и Метохији који ће бити засновани на сарадњи и пријатељству, а не на мржњи и неповерењу, нагласио је Ђурић.

Он је истакао да ће Србија, без икакве задршке, наставити да чини све како би се судбина несталих, без обзира на националност, расветлила, а њиховим породицама омогућило да своје ближње ожале на достојанствен начин.

4 000 НЕСТАЛИХ ЛИЦА,
4 000 НЕПОЗНАТИХ ГРОБОВА,
4 000 УНЕСРЕЋЕНИХ ПОРОДИЦА

па докле више ??? Када ћемо сазнати ИСТИНУ О СВЕМУ ???

Легитимно ал' шкакљиво питање.

Од каквог је националног значаја ова прича?
da se osnuje nekakva komisija i uhlebi jedno stotinak lopina...koji bi, onako kobajagi rešavali te sudbine

da se osnuje nekakva komisija i uhlebi jedno stotinak lopina...koji bi, onako kobajagi rešavali te sudbine
И резервна реторика кад нема шта друго да се изјави у датом трену.

pravda za srpske zrtve i mali deo ponosa vracen. posle se cudis sto 90% srba ne zeli nista sa zapadom.

Правда за породице и пријатеље дотичних. Ти ћеш чешат' јаја на исти начин и кад се злочин разјасни. Шта има да се чудим? Срби су националсоцијалисти. Не мрзите само ви Запад, мрзи га сваки нациста. Радује ме то што нацисти изумиру. Нова генерација Срба надолази. Даће Господ да нас ЦКСКЈ никад више не зарази.

Да моје дете са осмехом каже, "my dad is originally from Serbia", а не као ја, "I come from a communist shhithole."

Легитимно ал' шкакљиво питање.

Од каквог је националног значаја ова прича?
За одговор на ово твоје питање ТРЕБАЛО БИ ДА ИМАШ МОЗГА - али ти га очигледно НЕМАШ и бесмислено ти је одговорити.........

И резервна реторика кад нема шта друго да се изјави у датом трену.

Правда за породице и пријатеље дотичних. Ти ћеш чешат' јаја на исти начин и кад се злочин разјасни. Шта има да се чудим? Срби су националсоцијалисти. Не мрзите само ви Запад, мрзи га сваки нациста. Радује ме то што нацисти изумиру. Нова генерација Срба надолази. Даће Господ да нас ЦКСКЈ никад више не зарази.

Да моје дете са осмехом каже, "my dad is originally from Serbia", а не као ја, "I come from a communist shhithole."

Ironija je sto si zapravo TI komunista.

За одговор на ово твоје питање ТРЕБАЛО БИ ДА ИМАШ МОЗГА - али ти га очигледно НЕМАШ и бесмислено ти је одговорити.........
Одговора нема.

И ти и ја смо на ове жртве помислили сад и никад више. Изјава у преводу гласи овако: "Косово је Србија, чак и кад га признамо до краја 2020."

Све се надам да ме неће спопасти то што је тебе спопало у педесетој. Убих се од броколија и џогирања.

Одговора нема.

И ти и ја смо на ове жртве помислили сад и никад више. Изјава у преводу гласи овако: "Косово је Србија, чак и кад га признамо до краја 2020."

Све се надам да ме неће спопасти то што је тебе спопало у педесетој. Убих се од броколија и џогирања.

Србија НЕЋЕ признати КосовЕ - АЛИ ТИ ТО ОЧИГЛЕДНО НЕ КАПИРАШ.......

Ambasador SAD: Narode Kosova, povisite glas!
30.08.2019.
Vestionline

youtube/arbresh.info
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet

FacebookTwitterViber
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet poručio je danas da je zabrinut zbog glasina da se neke stranke koriste prikrivenim taktikama zastrašivanja glasača na Kosovu, i to uoči predstojećih izbora u privremenim institucijama Prištine, koji su zakazani za 6. oktobar
„Zabrinut sam zbog glasina da su neke stranke počele da se koriste zastrašivanjima i prikrivenim taktikama, da bi smanjile konkurenciju i obeshrabrile glasače“, napisao je Kosnet na svom nalogu na Tviteru, a prenosi Tanjug.

Obraćajući se građanima, Kosnet je napisao: „Narode Kosova, ako primetite da neko želi da potkopa demokratiju, povisite glas“.
Ето шта ради Јенки-будалетина....... он појма нема ни где је дошао, ни код кога је дошао, ни зашто је дошао........ САМО БАЛАВИ БЕЗ ТРУНКЕ МОЗГА......

Back