Ђукановић свакако није "слободни стрелац", већ неко ко је у дневној комуникацији са Вучићем. У СНС бесни озбиљан рат и спрема се велики обрачун

Ključno je razumeti da je Adolf Zvončica čovek bez ikakvih sposobnosti.

Nego jednostavno Zapad je naprasno poludeo, i iste slobističke zvaničnike koje je nekad progonio, danas hvali.

Kao da su uzeli pogrešnu listu: "Lica kojima je zabranjeno putovanje" i greškom je koriste kao listu "Vrlo uvažena lica."

Дао паре Хилари (2М долара) - Хилари изгубила изборе.
После се вадио тако што је републиканцима дао још више пара преко "Бехтела" (800М долара) - републикански председнички кандидат изгубио.
Да видимо колико ће пара сада да да демократама да би се извадио опет.
Наших пара.
Да заштити његову гузицу.
Коју ионако арчи на неприкладан начин.

Ако се већ осигурава са свих страна, нек проба прво да осигура позадину.

Замисли ти те муке. Београдско дете, завршио прави факс, радио прави посао.
Прикључио се Партији на време, борио се за "тхе ствар" од почетка.
Продао образ, продао дупе.
Гледа како се екипа из ДСа, Г17+, као и неки геаци без основне школе из разних припиздина позиционирају, а њему дали ђоку.
Еј, Вулин био министар већ три пута, а Ђука остао говедо без фотеље. Котира се ту између Маријана Ристичевића и Мише Вацића.
Не може да буде чак ни сведок сарадник кад оде режим, није ни у шта укључен.
Na istinomeru pise da je doktorant na nekom UNION univerzitetu, a na sajtu Republika Srbija DRZAVNO VECE TUZILACA da je doktorant pravnog fakulteta univerziteta u Nisu, da je diplomirao 2005-te, a 2010 odbranio master. na Wikipedia-ji su podaci samo na engleskom jeziku, na prvi pogled tacni, kao da su za njega vise zainteresovani stranci.
Da li ce posedovati dva paralelna doktorata? da li je neka manipulacije u pitanju??
Po podacima je novinar, pravnik ,advokat, predsednik odbora za pravosude drzavnu upravu i lokalnu samoupravu, clan odbora za kontrolu sluzbi bezbednosti, clan delegacije u parlamentarnoj skupstini nato, clanstvo u grupama prijateljstava da ih ne nabrajam, da ne zaboravim clan je glavnog odbora SNS-a.
Da li jedan covek moze obaviti sve navedene obaveze i jos pripremati doktorsku disertaciju?

Ključno je razumeti da je Adolf Zvončica čovek bez ikakvih sposobnosti.

Nego jednostavno Zapad je naprasno poludeo, i iste slobističke zvaničnike koje je nekad progonio, danas hvali.

Kao da su uzeli pogrešnu listu: "Lica kojima je zabranjeno putovanje" i greškom je koriste kao listu "Vrlo uvažena lica."
Znaju oni šta rade Džeg, nisu glupi, ne podržavaju ga bez razloga, odan je Klintonovima i Sorošu, a svi mi ćemo dočekati penzije pod našim vrlim Prvorođenim Vučkom.
Ja znam da nikad njega neću zaokružiti, ali ne znam da li će on izgubiti glasačko telo i za 20 god.
Nešto sam sumnjičav. Još 10 god će minimalno vladati. Izbore 2024.god dobija glat takođe. A možda i 2028.

ako mene pitas ja mislim da Vucic njih sve drzi u saci i izmislja price, zapravo manipulise sa njima.

Neki se upecaju na te price kao onaj Brkic koji knja vec 10 godina kako mu je Stefanovic uzeo policiju i napravio frakciju, a onda ga Vucic smeni sa mesta ministra. Samo tako. Sto se tice Zorane, ona Vucicu dolazi kao kec na jedanaest. Nju sam procenio kao nekoga ko je ambiciozan, agresivan, ali ona ne shvata da je u Vucicevoj milosti.

Prvo je posle izbora Kolinde pomislila da mozda ima sanse da je Vucic predlozi za predsednicu pa je vodila kampanju protiv Tome i na kraju popusila. Zatim joj je Vucic oduzeo ministarstvo i dao drugo. Onda je nije izabrao za premijerku vec je to dao onoj glupaci Brnabic koja je sada nominalno sef Zorani. Uglavnom on je pusta da malo pravi lom. Ili npr ne dodje na sastanak vlade gde je on vec ide kao kod americkog ambasadora.

Realno, nema Mihajlovicka sta da trazi tu bez Vucica. Da ga napusti i okrene se protiv njega to ne sme jer ju je Vucic pustio da se nakrade i ako krene protiv njega pocepace je kao novine. Ako je Vucic sutne, ne verujem da ce uspeti negde da preleti jer isuvise je ona istaknuto lice SNS rezima.

A uz sve to je i omrazena. Nesto u rangu Vulina, samo malo drugacije. Npr Vulin je teska budala, ali je bar proruski i narod to voli. A Zoranu mrze em je zensko em je jos i otvorila front protiv Rusa u vezi Bajatovica.
Dobro razmišljanje.:ok:

• Podržavam
Reactions: Hix
Sada treba napraviti pometnju bandi. Pohapsili su ovih 17 krelaca tako da sada ti ne mogu vise da rasturaju proteste, demoralisali su time prakticno sve navijacke grupe, frka im je medjusobno, policija je isto u pometnji jer su sad malo osetili pravu "krv" (da hapse prave krimose koji su ih verovatno, bar deo policajaca, i zahebavali), znaci sad je unutar trulog sistema opste previranje, i sada je PRAVI MOMENAT za odlucujuci veliki protest svekolikog naroda i da ih konacno pohapsimo i smenimo i da se naprave uslovi za normalne izbore sa nekom tehnickom vladom sa mandatom godinu dana ili slicno.

Ako im dopustimo da se sad konsoliduju (pohapse deo sopstvenih bandita) ono sto preostane bice jos jace.

Znaci ako ima iole mozga kod opozicije i ako zaista zele smenu ovog trulog i izdajnickog rezima vreme je za PROTEST - onaj koji cekamo, jedan i dovoljan. Kao sto vidimo protestuju postari, lekari, muzicari, freelanceri, imamo proteste protiv kradje beba, protiv prisilne vakcinacije i istopolnih brakova, KOSOVO I METOHIJA SU PRAKTICNO POTPUNO IZDATI - momenat je SAD.

SVI NA ULICU I DA SMENIMO OVU LOPOVSKU I IZDAJNICKU VLAST!!! Svaki dan za koji odlazemo neumitno samo Srbiju dovodi u gori i gori polozaj - sada je dat elektroenergetski sistem na KiM i Gazivode i bice veliki problem da se to ikada ponovo vrati, ako uopste i moze, a moglo je biti nase da smo ovu vlast smenili u junu mesecu 2020.
Ne bi bili zaduzeni za 7-8 milijardi evra, plus ko zna koliko jos za ove silne kineske projekte, da smo ih smenili u junu.
Ne bi bilo spomenika ovakvog kakav je da smo ih smenili u junu.
Ne bi bilo ovako katastrofalne situacije sa koronom da smo ih smenili u junu.
Ne bi bilo dodatnog gubljenja poslova da smo ih smenili u junu.
Itd.

Znaci cekanjem STVARI SE SAMO POGORSAVAJU, a neumitno je neumitno - SLOBODU CEMO MORATI DA OSVAJAMO BORBOM, kao sto su i nasi preci. Odlaganje to sve samo cini tezim a Srbiju i narod stavlja u goru i goru poziciju.

SVI NA ULICU I DA SMENIMO OVU LOPOVSKU I IZDAJNICKU VLAST!!!
znaci sad je unutar trulog sistema opste previranje, i sada je PRAVI MOMENAT za odlucujuci veliki protest svekolikog naroda i da ih konacno pohapsimo i smenimo i da se naprave uslovi za normalne izbore sa nekom tehnickom vladom sa mandatom godinu dana ili slicno.
5.oktobar ne bi bio moguć bez Legije i NATO tako da svi oni protesti i otporaške pesnice nisu vredeli ništa da nije bilo Legije da pošalje par tenkova JSO među demonstrante, a Pavković da odbije naređenje Miloševića da pošalje tenkove na narod.

Time je Miloševiću stavljeno do znanja da ga Vojska ne podržava i da mu se sprema vojni puč u kome bi mogao da izgubi život i isto tako da je i NATO spreman da uleti kao što jeste bio spreman.

Ako želiš smenu Vučića moraš imati dakle takvu situaciju i svi ovi protesti su čisto drvljenje qurcu pošto Vučića neće izdati ni Vojska ni NATO.

I to bi ti otprilike bilo to.

A ako želiš nešto ozbiljnije da naškodiš vlasti protesti nisu dovoljni već imaš stepene građanske neposlušnosti, a to je sledeće:

1) Mirni protesti - ovo što radimo
2) Šerpovanje po zgradama, petarde, pištaljke i gluposti
3) Nemirni protesti - upadanje u Medije, državne institucije, paljenje i pljačkanje običnih lokala itd
4) Bojkot plaćanja komunalija i bojkot plaćanja poreza i doprinosa
5) Generalni štrajk i zaustavljanje svega, cela država prestaje sa radom dok se oni ne smene
6) Oružani ustanak odnosno ono što kaže Jovo Bakić "duge cevi", teroristički napadi i sabotaže

E to su ti stepeni građanske neposlušnosti ako želiš da smeniš vlast gde je svaka mera teža i agresivnija od prethodne, a niko ne sme ni da šerpuje maltene, a nekmoli da dođe do bojkota plaćanja komunalija i poreza i doprinosa ili čak generalnog štrajka.

Tako da Vučića ne možeš da smeniš bar bez opcija 4), 5), a opciju 6) ne bih komentarisao jer je ekstremna.
A niko nema muda da uradi čak ni 2) ili 3) već se svi zadržavaju samo na 1) tako da od skidanja Vučića nema ništa.

5.oktobar je bio moguć sa opcijom 3) i to samo zato što je Legija bio spreman da uleti kao i NATO, a tu opciju sada nemamo.

Obojena revolucija ili Color revolution ti zapravo samo služi kao INTIMIDACIJA, PRETNJA i POKAZATELJ da diktator nema vlast nad Vojskom time što mu se pokaže da je Rulja sposobna da okupira Medije i Državne institucije.
Dakle Narod ili Rulja tu služi samo da zaplaši i da pokaže diktatoru da mu se sprema ozbiljan vojni puč te da je bolje da sam siđe.
I zato se koristi samo opcija 3) odnosno nasilni protesti i upadanje u Medije i Državne institucije.

Ali ti nemaš podršku nikakvog Generala danas niti podršku NATO tako da Vučić će vladati zauvek.

Poslednja izmena:
AV upisan u Advokatskoj komori kao pripravnik volonter u Đukanovićevoj advokatskoj kancelariji, dakle Đuka je #1 treba ga glasati :worth:

1613377081521.png

https://pescanik.net/wp-content/uploads/2021/01/spisak.pdf

Дао паре Хилари (2М долара) - Хилари изгубила изборе.
После се вадио тако што је републиканцима дао још више пара преко "Бехтела" (800М долара) - републикански председнички кандидат изгубио.
Да видимо колико ће пара сада да да демократама да би се извадио опет.
Наших пара.
Да заштити његову гузицу.
Коју ионако арчи на неприкладан начин.

Ако се већ осигурава са свих страна, нек проба прво да осигура позадину.

Замисли ти те муке. Београдско дете, завршио прави факс, радио прави посао.
Прикључио се Партији на време, борио се за "тхе ствар" од почетка.
Продао образ, продао дупе.
Гледа како се екипа из ДСа, Г17+, као и неки геаци без основне школе из разних припиздина позиционирају, а њему дали ђоку.
Еј, Вулин био министар већ три пута, а Ђука остао говедо без фотеље. Котира се ту између Маријана Ристичевића и Мише Вацића.
Не може да буде чак ни сведок сарадник кад оде режим, није ни у шта укључен.
ne treba sad nista da daje , pare se daju pred izbore,
ono kao- ti ga podrzavas,
posle izbora bi bilo- cisto uvlacenje u goozicu,
ne sumnjam da se n neki nacin osigurao kod bajdena,
a mozda on ipak zna nesto vise od nas,
kao na primer , da ti bajdenovci vise ni nemaju nikakvu moc
vise se tu iza brda valja nego sto mi mozemo da naslutimo,
zato je gloopo da mi svi izigravamo kao da znamo visee i bolje
od jednog predsednika

Realno, nema Mihajlovicka sta da trazi tu bez Vucica. Da ga napusti i okrene se protiv njega to ne sme jer ju je Vucic pustio da se nakrade i ako krene protiv njega pocepace je kao novine. Ako je Vucic sutne, ne verujem da ce uspeti negde da preleti jer isuvise je ona istaknuto lice SNS rezima.

Ima i ona njega " u shaci". Ljubav je i mrznja obostrana.

5.oktobar ne bi bio moguć bez Legije i NATO tako da svi oni protesti i otporaške pesnice nisu vredeli ništa da nije bilo Legije da pošalje par tenkova JSO među demonstrante, a Pavković da odbije naređenje Miloševića da pošalje tenkove na narod.

Time je Miloševiću stavljeno do znanja da ga Vojska ne podržava i da mu se sprema vojni puč u kome bi mogao da izgubi život i isto tako da je i NATO spreman da uleti kao što jeste bio spreman.

Ako želiš smenu Vučića moraš imati dakle takvu situaciju i svi ovi protesti su čisto drvljenje qurcu pošto Vučića neće izdati ni Vojska ni NATO.

A ako želiš nešto ozbiljnije da naškodiš vlasti protesti nisu dovoljni već imaš stepene građanske neposlušnosti, a to je sledeće:

3) Nemirni protesti - upadanje u Medije, državne institucije, paljenje i pljačkanje običnih lokala itd
5) Generalni štrajk i zaustavljanje svega, cela država prestaje sa radom dok se oni ne smene
6) Oružani ustanak odnosno ono što kaže Jovo Bakić "duge cevi", teroristički napadi i sabotaže

E to su ti stepeni građanske neposlušnosti ako želiš da smeniš vlast gde je svaka mera teža i agresivnija od prethodne, a niko ne sme ni da šerpuje maltene, a nekmoli da dođe do bojkota plaćanja komunalija i poreza i doprinosa ili čak generalnog štrajka.

Tako da Vučića ne možeš da smeniš bar bez opcija 4), 5), a opciju 6) ne bih komentarisao jer je ekstremna.
A niko nema muda da uradi čak ni 2) ili 3) već se svi zadržavaju samo na 1) tako da od skidanja Vučića nema ništa.

5.oktobar je bio moguć sa opcijom 3) i to samo zato što je Legija bio spreman da uleti kao i NATO, a tu opciju sada nemamo.

Obojena revolucija ili Color revolution ti zapravo samo služi kao INTIMIDACIJA, PRETNJA i POKAZATELJ da diktator nema vlast nad Vojskom time što mu se pokaže da je Rulja sposobna da okupira Medije i Državne institucije.
Dakle Narod ili Rulja tu služi samo da zaplaši i da pokaže diktatoru da mu se sprema ozbiljan vojni puč te da je bolje da sam siđe.
I zato se koristi samo opcija 3) odnosno nasilni protesti i upadanje u Medije i Državne institucije.

Ali ti nemaš podršku nikakvog Generala danas niti podršku NATO tako da Vučić će vladati zauvek.
sve je to u redu, ali zaboravljaš da ,,službe, strane ili naše" gledaju da kanališu narodnu energiju, u nekom pravcu koji je za njih najpovoljniji...putem medija obesmišljavaju sve normalne vrednosti...kontrolišu vrh kriminala..stvaraju lažnu opoziciju...imaju podršku institucija, u ovom slučaju vrh SPC je redovno na strani vlasti, glumi francusku sobaricu... a strane službe, kontrolišu srpske službe...I U NARODU POSTOJE GRUPE, KOJE BI BEZ MILOSTI POČISTILE VLADAJUĆI VRH BEZ MILOSTI...DA DODAM, STRADALE BI I PORODICE VRHA..samo, jooš nismo stigli do toga

Vucic ce sam sebe da smeni jer ne nesposoban...idu poskupljenja jer je vodio politiku zaduzenja a ne proizvodnje i realne ekonomije ..inflacija je krenula a ubrzace je kovid jer domaci proizvodjaci ne izvoze kao pre vec na domacem trzistu dizu cene proizvoda da nadomeste gubitke

Bice svega u radnjama ali nece imati ko da kupi,e onda..

Ja sam rekao sta sam rekao. I ja sam u julu izasao, i dobio svoje.

Sam ne mogu da promenim rezim, zajedno bi mogli to vrlo lako. Naravno, treba da nas bude dovoljno, sto cak i nije previse kako se cini na prvi pogled. Ali ako je ljudima tako dobro da ih je prosto sramota, ja sam onda ne mogu nista. Inace ja sam vec pisao - ja licno uopste ne zivim lose u poredjenju sa velikom vecinom ostalih gradjana, stavise spadam u vrh (normalnih), ali necu da zivim u idiotskoj zemlji i necu da mi idioti vode zemlju. Osim toga necu da dozvolim izdaju Kosova i Metohije, kao ni Republike Srpske, a i zalagacu se da se oslobodi ponovo Republika Srpska Krajina. Takodje necu da me za par godina kolju na ulici migranti - kao sto moze da vidi svako ko otvori oci i sad moze da nahebe od njih na ulici prakticno bilo ko.

Vezano za proteste ono sto je pogresno a sto je redovno radjeno, pa cak i 5. oktobra, je grupisanje ljudi na jednom mestu. Ja uopste ne mislim da to tako treba da se radi. Naravno, ako nas ima dovoljno, a uvek je vise demonstranata nego policije, treba da se ide potpuno drugacije - da se zatvore policijske stanice, i cak i preuzmu. Zamisli koliko imas malih mesta sa 1000 stanovnika gde policijska stanica ima 10 policajaca i 1 ili 2 automobila. Pa ta stanica je gotova sa samo 100 protestanata.

Znaci ono sto treba da se uradi za novi 5. oktobar je da se organizuju lokalni protesti koji ce da budu usmereni upravo da se blokiraju policijske stanice i da se cak zauzmu i da im se oduzme oruzje.
Na taj nacin rezim nece moci da dovuce ljude sa svih strana na jedno mesto, i tada prakticno postaje nemoguce planiranje sta i kako - kad imas na 1000 mesta problem. I tada cak i da Beograd recimo ne padne pasce prakticno cela Srbija. Setimo se da policija u Nisu nije htela da ide na protestante.
I onda ces imati da u Beogradu policija jos i ima nesto kontrole a cela Srbija zauzeta. A pitanje je sta bi bilo i u Beogradu. I podsecam - tu nece biti moguce dovlacenje snaga u Beograd, jer ce morati da budu u svojim maticnim stanicama, a moze relativno lako da se izvrsi i blokada svih puteva.

Ako se dobro organizuje i ako nas ima dovoljno, opsta blokada zemlje je potpuno moguca. A vojsci i policiji bi ovaj put bilo bolje da dobro razmisle sta ce i kako ce.

Mogu iz licnog iskustva da kazem da 7. jula niko nije isao da se sukobljava sa policijom. Sada i ptice na grani znaju da je ona grupa koja je provocirala zapravo grupa vlasti/policiji/kriminalaca, pri cemu ih ovde apsolutno izjednacavam, i ljudi su - kao i ja - bili sokirani reakcijom policije (suzavac i ono sto je usledilo) i mnogi su vikali policiji da protesti nemaju nista protiv njih. Takodje sam video iz ekstra blizine kordon koji je prvi izasao nakon suzavca na liniju zardinjera na ulici ispred Skupstine, gledao sam ih sa 2-3 metra rastojanja, mislim da je to bila jedinica koja NIJE iz Beograda (mislim da je posle i pisalo da je iz Zrenjanina, ali se ogradjujem) i ti ljudi su bili prilicno u najmanju ruku zbunjeni, u najgoru preplaseni. I vrlo su nespretno izvodili te svoje kerefeke sa kordonom. Ali oni nisu nikoga tukli, bar dok sam ja to posmatrao. Neko vreme su izvodili kerefeke i onda se povukli.

Sad, posle svega, sto se mene tice policija je saucesnik zlocinaca iz vlasti. Zasto? Pa mogli su da naprave i oni neki miting i da izadju i kazu da oni ne podrzavaju ono sto je radjeno u julu. Ali to se nije desilo.

Kad padne ova vlast, a pasce jednom, zaista moramo da uradimo detaljnu cistku svih struktura vlasti uz surove kazne jer nivo unistenja Srbije koji su napravili za poslednjih 30 godina, a sada smo prakticno u slobodnom padu, tj. idemo strmoglavo ka jos mnogo gorem, je toliki da im nikakve kazne to ne mogu naplatiti.

Ili to ili nam sledi potpuna propast. A za one idiote koji ne shvataju VISE NEMA GDE DA SE ODE. Pogledajte sta se desava u USA, Nemackoj, Australiji, Britaniji - uvodi se naci-logor globalni sistem gde nece imati gde da se ode ili pobegne, osim eventualno u Rusiju.

Zato ili cemo Srbiju da oslobodimo i da bude nasa drzava koja ce nama da sluzi, ili nam nema spasa jer nece imati gde da se bezi. Valjda je ljudima toliko jasno.

Evo koje je moje mišljenje. Trebale su mi godine da ga smislim. Treba da nas bude dovoljno, sto cak i nije previse kako se cini na prvi pogled. Ali ako je ljudima tako dobro da ih je prosto sramota, ja sam onda ne mogu nista. Inace ja sam vec pisao - ja licno uopste ne zivim lose u poredjenju sa velikom vecinom ostalih gradjana, stavise spadam u vrh (normalnih), ali necu da zivim u idiotskoj zemlji i necu da mi idioti vode zemlju. Osim toga necu da dozvolim izdaju Kosova i Metohije, kao ni Republike Srpske, a i zalagacu se da se oslobodi ponovo Republika Srpska Krajina. Takodje necu da me za par godina kolju na ulici migranti - kao sto moze da vidi svako ko otvori oci i sad moze da nahebe od njih na ulici prakticno bilo ko.

Vezano za proteste ono sto je pogresno a sto je redovno radjeno, pa cak i 5. oktobra, je grupisanje ljudi na jednom mestu. Ja uopste ne mislim da to tako treba da se radi. Naravno, ako nas ima dovoljno, a uvek je vise demonstranata nego policije, treba da se ide potpuno drugacije - da se zatvore policijske stanice, i cak i preuzmu. Zamisli koliko imas malih mesta sa 1000 stanovnika gde policijska stanica ima 10 policajaca i 1 ili 2 automobila. Pa ta stanica je gotova sa samo 100 protestanata.

Znaci ono sto treba da se uradi za novi 5. oktobar je da se organizuju lokalni protesti koji ce da budu usmereni upravo da se blokiraju policijske stanice i da se cak zauzmu i da im se oduzme oruzje.
Na taj nacin rezim nece moci da dovuce ljude sa svih strana na jedno mesto, i tada prakticno postaje nemoguce planiranje sta i kako - kad imas na 1000 mesta problem. I tada cak i da Beograd recimo ne padne pasce prakticno cela Srbija. Setimo se da policija u Nisu nije htela da ide na protestante.
I onda ces imati da u Beogradu policija jos i ima nesto kontrole a cela Srbija zauzeta. A pitanje je sta bi bilo i u Beogradu. I podsecam - tu nece biti moguce dovlacenje snaga u Beograd, jer ce morati da budu u svojim maticnim stanicama, a moze relativno lako da se izvrsi i blokada svih puteva.

Ako se dobro organizuje i ako nas ima dovoljno, opsta blokada zemlje je potpuno moguca. A vojsci i policiji bi ovaj put bilo bolje da dobro razmisle sta ce i kako ce.

Mogu iz licnog iskustva da kazem da 7. jula niko nije isao da se sukobljava sa policijom. Sada i ptice na grani znaju da je ona grupa koja je provocirala zapravo grupa vlasti/policiji/kriminalaca, pri cemu ih ovde apsolutno izjednacavam, i ljudi su - kao i ja - bili sokirani reakcijom policije (suzavac i ono sto je usledilo) i mnogi su vikali policiji da protesti nemaju nista protiv njih. Takodje sam video iz ekstra blizine kordon koji je prvi izasao nakon suzavca na liniju zardinjera na ulici ispred Skupstine, gledao sam ih sa 2-3 metra rastojanja, mislim da je to bila jedinica koja NIJE iz Beograda (mislim da je posle i pisalo da je iz Zrenjanina, ali se ogradjujem) i ti ljudi su bili prilicno u najmanju ruku zbunjeni, u najgoru preplaseni. I vrlo su nespretno izvodili te svoje kerefeke sa kordonom. Ali oni nisu nikoga tukli, bar dok sam ja to posmatrao. Neko vreme su izvodili kerefeke i onda se povukli.

Sad, posle svega, sto se mene tice policija je saucesnik zlocinaca iz vlasti. Zasto? Pa mogli su da naprave i oni neki miting i da izadju i kazu da oni ne podrzavaju ono sto je radjeno u julu. Ali to se nije desilo.

Kad padne ova vlast, a pasce jednom, zaista moramo da uradimo detaljnu cistku svih struktura vlasti uz surove kazne jer nivo unistenja Srbije koji su napravili za poslednjih 30 godina, a sada smo prakticno u slobodnom padu, tj. idemo strmoglavo ka jos mnogo gorem, je toliki da im nikakve kazne to ne mogu naplatiti.

Ili to ili nam sledi potpuna propast. A za one idiote koji ne shvataju VISE NEMA GDE DA SE ODE. Pogledajte sta se desava u USA, Nemackoj, Australiji, Britaniji - uvodi se naci-logor globalni sistem gde nece imati gde da se ode ili pobegne, osim eventualno u Rusiju.

Zato ili cemo Srbiju da oslobodimo i da bude nasa drzava koja ce nama da sluzi, ili nam nema spasa jer nece imati gde da se bezi. Valjda je ljudima toliko jasno.

mene Stefanovic podseca na Britni Spirs.......

kao da ima mnogo toga sto bi rekao- a ne sme

kao da je otet

trep trep trepni Nebojsa ako si u nevolji
Moderator ne sme da bude steanački ostrašćen već samo da animira učesnike na istu, dakle ti više nisi anonimni korisnik već treba da igraš oko šipke sad kad si dao svoje podatke UDBI
Tako da niko ovde nije anoniman, kao ponude ti mesto moderatora ti sav napaljen pristaneš...ko i svi pre tebe ostaviš adresu... mi ti dodjemo na rodjendan....donesemo tortu...zapalimo svećice i čekamo da duvaš...

Back