đukanović odlaže imenovanje ambasadora u srbiji

koje naše? :hahaha: mislim ko da pricamo o luksemburgu a ne crnoj gori,pa da gomila naših tamo iskreno želi da živi zbog blagostanja i ko da vama pola zemlje ne živi po srbiji....joj,sto je lepo kad neko sebe laže,a? :D

nego reci mi, ko će da sudi milU?neki njegov sudija kum,prijatelj,poslovni partner? :zper: sto ga ne pošaljete negde preko jadrana da mu sude :zper: ili još bolje u neku stvarno ozbiljnu zemlju :) ajde leba ti,ko priča o ozbiljnom suđenju u državi gde su glavni odnosi među ljudima i dalje po plemenskoj osnovi :)))) nego milO kako je krenuo, još malo će se proglasiti za cara crne gore,pa će da vas jaše dok je živ :)))))

Srbe iz Crne Gore. Pa kad tako pričaš, dođi u Crnu Goru pa im predloži da odu u Srbiju, a da na njihovo imanje dođe Crnogorac, pa ćeš da vidiš kako će da ti odgovore.

Optužnica je podignuta u Italiji, tamo će mu se i suditi

Nemoj lagati za svog djeda, i sam znas da je bio Srbin i da se u grobu okrece zbog svog unuka koji je pljunuo na cast, cojstvo, tradiciju i postenje svoje porodice.

Sam sam vidio u jednom dokumentu iz 1906. godine da se moj pradjed izjasnio Crnogorcem. Prema tome, ti dobro razmisli ko se kome okrece, a moje pretke ostavi na miru. Medju mojim srodnicima pobocne linije koji nijesu medju zivima sam imao svakakvih, pisao sam i o tome, ali moji srodnici prave linije su svi bili hrabri, casni i posteni ljudi, a takvi kao ti ste pokazali ko ste i sta ste.

Sam sam vidio u jednom dokumentu iz 1906. godine da se moj pradjed izjasnio Crnogorcem. Prema tome, ti dobro razmisli ko se kome okrece, a moje pretke ostavi na miru. Medju mojim srodnicima pobocne linije koji nijesu medju zivima sam imao svakakvih, pisao sam i o tome, ali moji srodnici prave linije su svi bili hrabri, casni i posteni ljudi, a takvi kao ti ste pokazali ko ste i sta ste.
Lazes sebe ili mene?

smisli nesto ozbiljnije do sutra..............do vidjenja

Nijesam citirao njegov post nego tvoj. Proslost je onoliki broj Srba u Crnoj Gori.
da a ja sam pre toga citirala njegov post tako da se direktno nadovezuješ na njega, negirajući ono što je on naveo.

neozbiljni ste i jedan i drugi, a ti si pride i smešan jer malo malo pa se izblamiras. aj dogovorite se prvo da li ima ili nema srba u crnoj gori između sebe, pa bar nastupite sa istom pričom :)

jel ima srba ili nema srba? i ako ih ima, koliko ih je i zašto se smatraju srbima?uzgred, koji jezik pričaju ti stvarni ili navodni srbi?

Poslednja izmena:
da a ja sam pre toga citirala njegov post tako da se direktno nadovezuješ na njega, negirajući ono što je on naveo.

neozbiljni ste i jedan i drugi, a ti si pride i smešan jer malo malo pa se izblamiras. aj dogovorite se prvo da li ima ili nema srba u crnoj gori između sebe, pa bar nastupite sa istom pričom :)

jel ima srba ili nema srba? i ako ih ima, koliko ih je i zašto se smatraju srbima?uzgred, koji jezik pričaju ti stvarni ili navodni srbi?

Vadis iz konteksta, sto se vidi iz aviona. Ti si rekla: ''kad vam se toliko stanovništva smatra srbima''. Ja nijesam rekao Srba nema uopste, no sam rekao da je toliki broj Srba proslost, da je taj broj danas mnogo manji. A ja nijesam spominjao nikakva imanja, nego sam samo demantovao tvoju tvrdnju o broju Srba.

Jesam, smijesan sam, to priznajem, ali nijesam neozbiljan.

Pogrešno tumačiš njegov post, možda namjerno, možda slučajno. Rekao je da je prošlost toliko veliki broj Srba u Crnoj Gori, a uopšte nije negirao postojanje Srba u Crnoj Gori.
Da, u Crnoj Gori ima Srba. Pošto ih ima, izjasnili su se na popisu, i na posljednjem popisu 2003 godine ih je bilo 31.99%. Zašto se smatraju Srbima? To ćeš morati da pitaš nekog od njih. Uzgred, pričaju srpski jezik.

Pogrešno tumačiš njegov post, možda namjerno, možda slučajno. Rekao je da je prošlost toliko veliki broj Srba u Crnoj Gori, a uopšte nije negirao postojanje Srba u Crnoj Gori.
Da, u Crnoj Gori ima Srba. Pošto ih ima, izjasnili su se na popisu, i na posljednjem popisu 2003 godine ih je bilo 31.99%. Zašto se smatraju Srbima? To ćeš morati da pitaš nekog od njih. Uzgred, pričaju srpski jezik.
:arrow:
Nije to naš problem, nego njihov
pa ako ih je 32% bojim se da ce postati i vas problem...gle,32% srba,koliko ima albanaca u crnoj gori,pola crnogoraca u srbiji...i sta ostane u CG?saka jada :(

Srbi prave u Crnoj Gori vrlo slične probleme kakve su pravili i u Hrvatskoj i BiH (tu ih prave i sad) prije nekih 15-20 godina.

A da su Crnogorci katolici ili muslimani, vjerujem da bi gore navedeni dosad i na oružje ustali.

Sva sreca nije se kod nas zaratilo, ali malo je falilo da dodje i do toga prije 10-tak godina.

Evo detaljnije o tome:

Back