zike
Elita
- Poruka
- 21.673
dobar lek za necistu savest?
Nema to nikakve veze sa mojom savješću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar lek za necistu savest?
koje naše?mislim ko da pricamo o luksemburgu a ne crnoj gori,pa da gomila naših tamo iskreno želi da živi zbog blagostanja i ko da vama pola zemlje ne živi po srbiji....joj,sto je lepo kad neko sebe laže,a?
nego reci mi, ko će da sudi milU?neki njegov sudija kum,prijatelj,poslovni partner?sto ga ne pošaljete negde preko jadrana da mu sude
ili još bolje u neku stvarno ozbiljnu zemlju
ajde leba ti,ko priča o ozbiljnom suđenju u državi gde su glavni odnosi među ljudima i dalje po plemenskoj osnovi
))) nego milO kako je krenuo, još malo će se proglasiti za cara crne gore,pa će da vas jaše dok je živ
))))
Nemoj lagati za svog djeda, i sam znas da je bio Srbin i da se u grobu okrece zbog svog unuka koji je pljunuo na cast, cojstvo, tradiciju i postenje svoje porodice.
pa vi izgleda imate neki interni problem kad vam se toliko stanovništva smatra srbima,ne?Srbe iz Crne Gore. Pa kad tako pričaš, dođi u Crnu Goru pa im predloži da odu u Srbiju, a da na njihovo imanje dođe Crnogorac, pa ćeš da vidiš kako će da ti odgovore.
Optužnica je podignuta u Italiji, tamo će mu se i suditi

pa vi izgleda imate neki interni problem kad vam se toliko stanovništva smatra srbima,ne?
e moji junaci![]()
sta je prošlost?pa tvoj sunarodnik mi upravo priča o nekakvim srbima i njihovim imanjima?zar i toga ima u crnoj gori?I to je proslost, samo sto mnogi ovdje toga nijesu svjesti. No polako, i to ce im biti jasno uskoro.
ajde javite se kad se dogovorite 
sta je prošlost?pa tvoj sunarodnik mi upravo priča o nekakvim srbima i njihovim imanjima?zar i toga ima u crnoj gori?ajde javite se kad se dogovorite
![]()
Nema to nikakve veze sa mojom savješću

Lazes sebe ili mene?Sam sam vidio u jednom dokumentu iz 1906. godine da se moj pradjed izjasnio Crnogorcem. Prema tome, ti dobro razmisli ko se kome okrece, a moje pretke ostavi na miru. Medju mojim srodnicima pobocne linije koji nijesu medju zivima sam imao svakakvih, pisao sam i o tome, ali moji srodnici prave linije su svi bili hrabri, casni i posteni ljudi, a takvi kao ti ste pokazali ko ste i sta ste.
da a ja sam pre toga citirala njegov post tako da se direktno nadovezuješ na njega, negirajući ono što je on naveo.Nijesam citirao njegov post nego tvoj. Proslost je onoliki broj Srba u Crnoj Gori.

Lazes sebe ili mene?
smisli nesto ozbiljnije do sutra..............do vidjenja
da a ja sam pre toga citirala njegov post tako da se direktno nadovezuješ na njega, negirajući ono što je on naveo.
neozbiljni ste i jedan i drugi, a ti si pride i smešan jer malo malo pa se izblamiras. aj dogovorite se prvo da li ima ili nema srba u crnoj gori između sebe, pa bar nastupite sa istom pričom
jel ima srba ili nema srba? i ako ih ima, koliko ih je i zašto se smatraju srbima?uzgred, koji jezik pričaju ti stvarni ili navodni srbi?
Jesam, smijesan sam, to priznajem, ali nijesam neozbiljan.

Aj se kladimo, da ako shiptari naprave neko sranje u Crnoj Gori da ce broj Srba tamo naglo porasti....![]()
pa vi izgleda imate neki interni problem kad vam se toliko stanovništva smatra srbima,ne?
e moji junaci![]()
.............samo malo...................predstavljas se kao "nesto" sto nikada nije postojalo i zbog cega bi te se pretci odrekli.

Aj se kladimo, da ako shiptari naprave neko sranje u Crnoj Gori da ce broj Srba tamo naglo porasti....![]()

da a ja sam pre toga citirala njegov post tako da se direktno nadovezuješ na njega, negirajući ono što je on naveo.
neozbiljni ste i jedan i drugi, a ti si pride i smešan jer malo malo pa se izblamiras. aj dogovorite se prvo da li ima ili nema srba u crnoj gori između sebe, pa bar nastupite sa istom pričom
jel ima srba ili nema srba? i ako ih ima, koliko ih je i zašto se smatraju srbima?uzgred, koji jezik pričaju ti stvarni ili navodni srbi?
Pogrešno tumačiš njegov post, možda namjerno, možda slučajno. Rekao je da je prošlost toliko veliki broj Srba u Crnoj Gori, a uopšte nije negirao postojanje Srba u Crnoj Gori.
Da, u Crnoj Gori ima Srba. Pošto ih ima, izjasnili su se na popisu, i na posljednjem popisu 2003 godine ih je bilo 31.99%. Zašto se smatraju Srbima? To ćeš morati da pitaš nekog od njih. Uzgred, pričaju srpski jezik.

pa ako ih je 32% bojim se da ce postati i vas problem...gle,32% srba,koliko ima albanaca u crnoj gori,pola crnogoraca u srbiji...i sta ostane u CG?saka jadaNije to naš problem, nego njihov

pa ako ih je 32% bojim se da ce postati i vas problem...gle,32% srba,koliko ima albanaca u crnoj gori,pola crnogoraca u srbiji...i sta ostane u CG?saka jada![]()
cekaj da li sam dobro razumela,u vašoj državi nemate ni 50% onih koji se smatraju crnogorcima?Nećemo mi imati problema.
U CG ostane 43% Crnogoraca i svi ostali koji žele da žive u državi Crnoj Gori bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost

Srbi prave u Crnoj Gori vrlo slične probleme kakve su pravili i u Hrvatskoj i BiH (tu ih prave i sad) prije nekih 15-20 godina.
A da su Crnogorci katolici ili muslimani, vjerujem da bi gore navedeni dosad i na oružje ustali.