đukanović odlaže imenovanje ambasadora u srbiji

...Proslost je onoliki broj Srba u Crnoj Gori.

shto, shta im se desilo...??? treqinu pokrstili, treqinu pobili treqinu oterali...??? poznato mi je to neshto... :think:

...ili su ti jadnici koji su se drznuli da sebe nazovu Srbima u najveqem kamenolomu na svetu,nazvanomnebezrazloga CrnaGora, dacrnjabitinemozhe, dozhiveli katarzu... (...zhash li shta je katarza...
Katarza (grč. καθάρσις - pročišćenje) je ritualno očišćenje od neke nečistoće...
U psihologiji, katarza je složeni proces kojim se potisnute ideje dovode u svest a zatim abreaguju ponovnim preživljavanjem ili verbalizacijom. Time se smanjuje tenzija izazvana potisnutim patogenim iskustvima i neprijatnim emocijama povezanim sa njima. Takođe, može značiti bilo koji oblik abreakcije bez obzira na njeno psihoterapijsko značenje...

...ajd', pojasni malo, mislim sebi, meni je jasno... odavno...

a shto se teme tiche, dabogda razmishljao josh 30 godina, najmanje... da smisli dooobro, da ne donese neku ishitrenu odluku... zbog koje bi Vi patili...
...efekti turistichke sezone, koja jenjava u kamenolomlandu qe ti sve reqi... :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Srbi prave u Crnoj Gori vrlo slične probleme kakve su pravili i u Hrvatskoj i BiH (tu ih prave i sad) prije nekih 15-20 godina.

A da su Crnogorci katolici ili muslimani, vjerujem da bi gore navedeni dosad i na oružje ustali.

...@Juzhni komshija...Pa shta im ti predlazhesh... a...???? da se pokatoliche...??? nisu daleko, da znash... Alojzije, Alojzije... ne mozhesh se maskirati, vidish da smo te provalili, bedasti djeqaqe... tvojim bedastoqama nikad kraja...
...ih, bilo bi lepo kad bi oruzhje proradilo u kamenolomlandu... jel' da... dobar ti je plan... prvo pokatolichish dolenavedene pa onda gorenavedeni ustanu na oruzhje...

Slushaj me dobro, ovo qu reqi samo jednom... da nosish kapu kad izlazish na promaju... vidish da ti je haos izmedju ushiju...

P.S...sad' si se vusral kak maleni taubek...

Poslednja izmena:
shto, shta im se desilo...??? treqinu pokrstili, treqinu pobili treqinu oterali...??? poznato mi je to neshto... :think:

...ili su ti jadnici koji su se drznuli da sebe nazovu Srbima u najveqem kamenolomu na svetu,nazvanomnebezrazloga CrnaGora, dacrnjabitinemozhe, dozhiveli katarzu... (...zhash li shta je katarza...
Katarza (grč. καθάρσις - pročišćenje) je ritualno očišćenje od neke nečistoće...
U psihologiji, katarza je složeni proces kojim se potisnute ideje dovode u svest a zatim abreaguju ponovnim preživljavanjem ili verbalizacijom. Time se smanjuje tenzija izazvana potisnutim patogenim iskustvima i neprijatnim emocijama povezanim sa njima. Takođe, može značiti bilo koji oblik abreakcije bez obzira na njeno psihoterapijsko značenje...

...ajd', pojasni malo, mislim sebi, meni je jasno... odavno...

a shto se teme tiche, dabogda razmishljao josh 30 godina, najmanje... da smisli dooobro, da ne donese neku ishitrenu odluku... zbog koje bi Vi patili...
...efekti turistichke sezone, koja jenjava u kamenolomlandu qe ti sve reqi... :hahaha::hahaha::hahaha:

Prva recenica nije za komentarisanje, jer znas i sam da to nije istina. Dok nijesam dosao na ovaj forum, nijesam znao sto sve cinimo tim jadnim Srbima. Stvarno greote :lol:

Znam sta je katarza, ali ako je tako kako ti tvrdis, kako se to onda, kako su mi neki ovdje tvrdili, podrazumijevalo i u Titovo vrijeme da smo mi Srbi? :think: Ili je i to kao za pojam Crnogorac, imate vise verzija, s nadom da ce jedna da upali :mrgreen:

... Dok nijesam dosao na ovaj forum, nijesam znao sto sve cinimo tim jadnim Srbima....

...@Nepromishljeni... (...kako ti je leg'o nick... ko doope na noshu...) evo josh jednog dokaza da "Nosach aviona" deluje prosvetiteljski...
...tebi je upalio luchu i otvorio ochi, da se ne koprcash u mraku neznanja i neobaveshtenosti...
... i ti dozhive prosvetljenje... ajd' da chastish... poshto chesh chasti u drugoj formi teshko naqi u kamenolomlandu, named CrnaGora dacrnjanemozhebiti... :hahaha::hahaha::hahaha:

...@Nepromishljeni... (...kako ti je leg'o nick... ko doope na noshu...) evo josh jednog dokaza da "Nosach aviona" deluje prosvetiteljski...
...tebi je upalio luchu i otvorio ochi, da se ne koprcash u mraku neznanja i neobaveshtenosti...
... i ti dozhive prosvetljenje... ajd' da chastish... poshto chesh chasti u drugoj formi teshko naqi u kamenolomlandu, named CrnaGora dacrnjanemozhebiti... :hahaha::hahaha::hahaha:

Kad dodjes u PG, idemo na pivo, to nije problem.

A sto se tice tog...prosvetljenja, nema potrebe da me neko iz Beograda preko interneta prosvjetljuje o zemlji u kojoj zivim i u koju znam kako ko dise :lol:

Back