Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.656
Ma velja nevolja nek drukne vucica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod koga ?Ma velja nevolja nek drukne vucica
N1Kod koga ?
Policije koje kontrolise Voolin?
Kako kada je u pritvoru
Pa ima posetu a i iz izvora vrha istrage cure informacije u medijeKako kada je u pritvoru![]()
Da ode N1 da napravi intervju u corkici?
Logicno preko tabloida koje kontrolise drzava.Pa ima posetu a i iz izvora vrha istrage cure informacije u medije
Ovaj ružičasti još pustio neku bradicu kao Eazy-E
Страле, да ли би могао препричати шта је баљезгао Божа КОЊ?
Nesto mi ne deluje da ce tu biti nekog obracuna, a ni da Stefanovic predvodi neku frakciju u SNS-u. A. Ako je uspeo da se relativno lako ratosilja Tome, Stefanovica moze da smeni koliko sutra.
Ja cu ti prepricati:Страле, да ли би могао препричати шта је баљезгао Божа КОЊ?![]()
Па тако сам и слутио... ОПЕРАТИВАЦ Мила Дукљанина у Београду,Ja cu ti prepricati:
Kaze da Vucic pravi rijaliti shou da bi se narod zabavljao tako
da ne mora da objasnjava probleme koje mu pravi EU sa Jovanjicom
i Krusikom, Telekomom, Sudstvom.
Radikalko progovara iz tebe ... nikako da izadje Udbas Seselj iz vase glave.Па тако сам и слутио... ОПЕРАТИВАЦ Мила Дукљанина у Београду,
може самоо да брабоња нешто против Србије.
Он нескривено мрзи Србију!
Гос'н СЕНДВИЧАР, а зашто се ти узнемириш чим се помене УДБ-а?Radikalko progovara iz tebe ... nikako da izadje Udbas Seselj iz vase glave.
Нису.A kao muskarci nisu tako dosli.
Знаш ли ти Стракс, КОЛИКО САЛАМЕ у $, сваког месеца добијаDarko - svuda su Rusi.![]()
Нису.
Знам само за два случаја, обрнуте релације, на неколико десетина ових...
И не сматрам само жене одговорним за такво стање ствари; само примећујем да врло ретко одбију такву прилику, иако су свесне зашто им је пружена.
Општа криза морала.
A kada ces da shvatis da iza ovih afera stoji vas voljeni *******i smrdikal?Гос'н СЕНДВИЧАР, а зашто се ти узнемириш чим се помене УДБ-а?![]()
Не знам.Jel i Branbicka tako dosla do funkcije?
Ne bi se reklo ...Не знам.
Али знам за њену партнерку, да је тако дошла до гајбе на Дедињу, са све обезбеђењем, и све то плаћа овај народ.
И то ми по мало смета, ако ме разумеш, онако човечански...