Đoković odglavljen sa aerodroma

Hajde svako neka procita svoje postove....

Jа пазим шта пишем и углавном се дивим са колико луцидности
износим своје ставове.

Али понекад и не разумем шта сам хтео да кажем,
очигледно сам био дубоко у теми.

То ми је наук да лаганије размишљам,
мада још увек не могу све што мислим
да стрпам у 2 реченице.

Треба ми више ...

kad ce engleske zivotinje odgovarati
za genocid koji su napravili nad starosedeocima
aboridzinima u australiji

Kod nas i danas setaju ljudi krvoloci iz zadnjeg rata... Pa nas stoli bojko...
A i zlocini su nam kroz istroriju od dolaska slovena kad se sve sabere neuporedivo veci srazmerno broju stanovnika od zlocina pojedinih australijskih predaka...
Na kraju mi koljace i slavimo te ne mozemo da se poredimo sa njima po ljudskim slobodama...

A sta cim su ih pitali da li je bio pozitivan u decembru odmah konferencija prekinuta i kao "pitajte sudiju", bacaju foricu glupanderima kao da sudija o tome odlucuje... Tako su uvek osioni lagali narod, tim glupim foricama,..
AL' da dodam da se narod ne buni
S druge strane prevaranti umal' nisu zaplakali, opet to ih neće sprečiti da golotinji koja drhće za Noletom ne otmu zemlju.

ja sam uvek govorila da treba lepo da se podelimo, ljudi na jednu stranu, vakcinisani na drugu stranu. samo nikako nisam mogla da vam nadjem zgodnu teritoriju, australija se sama nametnula. ja sam za to da svi vkacinisani se odsele u australiju, a mi ljudi da nastavimo normalno da zivimo. :mrgreen:
E pa eto kako gresis.

I posle drugi krivi.

Moze se ziveti i ovako, ionako kod ovog najnovijeg soja vakcine zakazuju a sustina je u merama ako je vise uopste u tome, i ako to ne znaci da ovaj virus polako prolazi, a verujem da prolazi

Ali eto, poneki ljudi uzivaju da se dele.

Читао а на неке и реплицирао.
Samo si sada replicirao, nisi inace.

I, sta uopste hoces da kazes?

S druge strane prevaranti umal' nisu zaplakali, opet to ih neće sprečiti da golotinji koja drhće za Noletom ne otmu zemlju.
Mislis li da sve ovo rade zbog para.?..Toliko im je stalo za tu lovu, a kao napred narode, bodri nas u borbi sa novim svetskim poretkom... Znam da ti burzuji nemaju druge teme osim te love prvenstveno, zbg jednog dolara ubijaju i kao tog zdravog zivota...

ja sam uvek govorila da treba lepo da se podelimo, ljudi na jednu stranu, vakcinisani na drugu stranu. samo nikako nisam mogla da vam nadjem zgodnu teritoriju, australija se sama nametnula. ja sam za to da svi vkacinisani se odsele u australiju, a mi ljudi da nastavimo normalno da zivimo. :mrgreen:

aj sad i ti , sve zinat :malav: ali ljudi su se pelcovali iz raznih razloga.

Meni je najstrašnije kada svako malo čujem da su cele porodice uredno pelcovanih po n-ti put zaražene , a često se bolest završi na najgori način.

Upravo mi javljeno da je jedan kućni prijatelj otišao , 43 godine , do juče zdrav i prav, na fajzeru izbustovan i ode čovek za manje od mesec dana :(

Mislis li da sve ovo rade zbog para.?..Toliko im je stalo za tu lovu, a kao napred narode, bodri nas u borbi sa novim svetskim poretkom... Znam da ti burzuji nemaju druge teme osim te love prvenstveno, zbg jednog dolara ubijaju i kao tog zdravog zivota...
Porodica Đoković zajedno sa njihovim pulenom jete neobrazovana primitivna skupina koji privlače iste takve pa nije ni čudno što imaju toliku podršku i navijače. Noletovog oca kao da je 100 siromašnih kuraca pravilo , dupe mu je zinulo za sve .

Pričaj kako je bilo na protestu , oli se đuskalo po srpski ? :D

jao, prvo sam se infiltrirala u neprijateljske redove:rotf:
posto im je sve nekako bilo konfuzno, bez obelezja,
a nasi pocinjali sat kasnije, malo dalje,
onda sam malo lutala dok nisam pronasla grupu antivaksera,
kazu da skup nije prijavljen, tj. da ga policija nije odobrila,
pa se zato ne sme stajati na jednom mestu,
ne smeju se nositi obelezja itd.
znaci, propesacili smo pola grada,
bilo je ok, mislim blizu 1000 ljudi, sto nije lose,
za mali grad, a tek je pre 2 nedelje pocelo,
bilo jedno 15-ak marica, policija nas pratila peske sve vreme,
teoretski moze nesto da bude od protesta, ako se ne uplase,
pa se brzo i razbeze, ovde fasisti znaju kako sa neistomisljenicima

aj sad i ti , sve zinat :malav: ali ljudi su se pelcovali iz raznih razloga.

Meni je najstrašnije kada svako malo čujem da su cele porodice uredno pelcovanih po n-ti put zaražene , a često se bolest završi na najgori način.

Upravo mi javljeno da je jedan kućni prijatelj otišao , 43 godine , do juče zdrav i prav, na fajzeru izbustovan i ode čovek za manje od mesec dana :(
Жртвовао се за добро фармације.

Kod nas i danas setaju ljudi krvoloci iz zadnjeg rata... Pa nas stoli bojko...
A i zlocini su nam kroz istroriju od dolaska slovena kad se sve sabere neuporedivo veci srazmerno broju stanovnika od zlocina pojedinih australijskih predaka...
Na kraju mi koljace i slavimo te ne mozemo da se poredimo sa njima po ljudskim slobodama...
da, poznato mi je to kod vas hrvata

Back