- Poruka
- 29.459
q noc ljudi i vakcinisani. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sutra kad prevarant dobije nogu u dupe ruski svijet će proglasiti dan žalosti.E sad ta bitanga se jeste slikala na terenu, iako mu još traje proces.
Time je pičkasto hteo da stavi pritisak na Ministra, ali je i (lažno) ubedio brđane iz CPJ da je eto "već na turniru."
Hajde svako neka procita svoje postove....

Pa evo izvol'te moji postovi su tu pa slobodno procitaj.Ја никоме не читам мисли, читам оно што су окачили!
Нашла рупа закрпу али остала у дроњцима!Sutra kad prevarant dobije nogu u dupe ruski svijet će proglasiti dan žalosti.
Kod nas i danas setaju ljudi krvoloci iz zadnjeg rata... Pa nas stoli bojko...kad ce engleske zivotinje odgovarati
za genocid koji su napravili nad starosedeocima
aboridzinima u australiji
Читао а на неке и реплицирао.Pa evo izvol'te moji postovi su tu pa slobodno procitaj.
A i za to kad se neko sali a kad ne treba iskustvo.
S druge strane prevaranti umal' nisu zaplakali, opet to ih neće sprečiti da golotinji koja drhće za Noletom ne otmu zemlju.A sta cim su ih pitali da li je bio pozitivan u decembru odmah konferencija prekinuta i kao "pitajte sudiju", bacaju foricu glupanderima kao da sudija o tome odlucuje... Tako su uvek osioni lagali narod, tim glupim foricama,..
AL' da dodam da se narod ne buni
Da, jasno je da flu shot nije vakcina, a jos jasnije da celokupna populacija ne treba da prima flu shot.Јасна ствар.
E pa eto kako gresis.ja sam uvek govorila da treba lepo da se podelimo, ljudi na jednu stranu, vakcinisani na drugu stranu. samo nikako nisam mogla da vam nadjem zgodnu teritoriju, australija se sama nametnula. ja sam za to da svi vkacinisani se odsele u australiju, a mi ljudi da nastavimo normalno da zivimo.![]()
Samo si sada replicirao, nisi inace.Читао а на неке и реплицирао.
Mislis li da sve ovo rade zbog para.?..Toliko im je stalo za tu lovu, a kao napred narode, bodri nas u borbi sa novim svetskim poretkom... Znam da ti burzuji nemaju druge teme osim te love prvenstveno, zbg jednog dolara ubijaju i kao tog zdravog zivota...S druge strane prevaranti umal' nisu zaplakali, opet to ih neće sprečiti da golotinji koja drhće za Noletom ne otmu zemlju.
На небулозе не реплицирам.Samo si sada replicirao, nisi inace.
I, sta uopste hoces da kazes?
ja sam uvek govorila da treba lepo da se podelimo, ljudi na jednu stranu, vakcinisani na drugu stranu. samo nikako nisam mogla da vam nadjem zgodnu teritoriju, australija se sama nametnula. ja sam za to da svi vkacinisani se odsele u australiju, a mi ljudi da nastavimo normalno da zivimo.![]()
ali ljudi su se pelcovali iz raznih razloga.
More mars bre juce si dosao ti ces nekoga da ocenjujes?На небулозе не реплицирам.
Porodica Đoković zajedno sa njihovim pulenom jete neobrazovana primitivna skupina koji privlače iste takve pa nije ni čudno što imaju toliku podršku i navijače. Noletovog oca kao da je 100 siromašnih kuraca pravilo , dupe mu je zinulo za sve .Mislis li da sve ovo rade zbog para.?..Toliko im je stalo za tu lovu, a kao napred narode, bodri nas u borbi sa novim svetskim poretkom... Znam da ti burzuji nemaju druge teme osim te love prvenstveno, zbg jednog dolara ubijaju i kao tog zdravog zivota...
Pričaj kako je bilo na protestu , oli se đuskalo po srpski ?![]()

Жртвовао се за добро фармације.aj sad i ti , sve zinatali ljudi su se pelcovali iz raznih razloga.
Meni je najstrašnije kada svako malo čujem da su cele porodice uredno pelcovanih po n-ti put zaražene , a često se bolest završi na najgori način.
Upravo mi javljeno da je jedan kućni prijatelj otišao , 43 godine , do juče zdrav i prav, na fajzeru izbustovan i ode čovek za manje od mesec dana![]()
da, poznato mi je to kod vas hrvataKod nas i danas setaju ljudi krvoloci iz zadnjeg rata... Pa nas stoli bojko...
A i zlocini su nam kroz istroriju od dolaska slovena kad se sve sabere neuporedivo veci srazmerno broju stanovnika od zlocina pojedinih australijskih predaka...
Na kraju mi koljace i slavimo te ne mozemo da se poredimo sa njima po ljudskim slobodama...
Bato, ja sam Sumadinac.....da, poznato mi je to kod vas hrvata
Три године пре тебе сам дошао на форум. Ето, још једном сам ти реплицирао.More mars bre juce si dosao ti ces nekoga da ocenjujes?
vas hrvata ima i u sumadiji,Bato, ja sam Sumadinac.....
Nema ovde siptara kod nas koliko ja znam, mada neki vas odande ovde zovu siptarima...vas hrvata ima i u sumadiji,
a kazi ima i puno siptara
krinka5, kiriku1Porodica Đoković zajedno sa njihovim pulenom jete neobrazovana primitivna skupina koji privlače iste takve pa nije ni čudno što imaju toliku podršku i navijače. Noletovog oca kao da je 100 siromašnih kuraca pravilo , dupe mu je zinulo za sve .