Đoković odglavljen sa aerodroma

Ali ja barem mogu u kafic i da putujem. To je 1:0. Moze i Djokovic, ali ti ne mozes.

U koji kafić ti možeš u tim ti godinama kad se zna da u tvom i sličnim selima samo deca idu u taj jedini koji imate i gde da putuješ kad su šverc ture uglavnom ukinute zbog ove situacije ? z:D

Upoređivanjem Novaka , svetski poznatog sportistu koji bije veliku bitku danas i bilo koga od nas anonimaca ovde samo dokazuješ svoju uskogrudost , neobrazovanje i lične komplekse koji su te krasili i pre 10-15 godina kada si se isprovaljivala na drugom pdf-u gde ti je krajnji domet diskusije bio da li je smešno kada sredovečna žena domaćica svako malo ispaljuje kako je komšija poebao ispred zgrade, a sinovi joj to gledaju kroz prozor.
Tačno si i ostala na nivou takvih diskusija.

Ma bas me briga za frontove, ovo nije rat i niko nikom ne skodi, ja sam za slobodu izbora ali nisam antivaxer da bih ovde vrsila propagandu i nazivala bilo kako ljude, neistomisljenike pogrdnim imenima.
Како није рат? И и рату су обележавали људе по припадности, затварали, ограничавали слободу, физички злостављали?
Видиш, када све упоредиш, више је сличности него разлике?

Ma ko nemož' u kafic poslije 8 ...ja ne mog' kafic poslije 8 jel...Pa u majmunsko-fasisticko zapadnom svetu belog degena ne mogu i zato oprem dobro...a i pare ne ostavljam.Medjuhtim,u slobodnom srpskom svetu naravno da moze i sa zadovoljstvom ostavljam lovu
IMG_20220108_234146.jpg

IMG_20220108_234158.jpg

Како није рат? И и тату су обележавали људе по припадности, затварали, ограничавали слободу, физички злостављали?
Видиш, када све упоредиш, више је сличности него разлике?
Vidi prvi Novak to ne potencira. I nemojte da koristite temu kao platformu za antivaxerstvo, ali niti obrnuto, nego samo ev. kao za slobodu izbora.

Covek se izborio za sebe i za svoje pravo, mada videcemo ali nadam se da hoce do kraja, a sve ostalo i on priznaje cim je posao u tu i takvu zemlju.

Nije ni on od juce.

Poslednja izmena od moderatora:
Vidi prvi Novak to ne potencira. I nemojte da koristite temu kao platformu za antivaxerstvo, ali niti obrnuto, nego samo ev. kao za slobodu izbora.

Inace za mene niste ljudi nego bas kao ti fasisti.
А ко то потенцира?! Управо је супротно, ви дајете у његовом случају подршку ваксерском фашизму у Аустралији. Чуј, они признају само одређене вакцине, оне "делотворне"?!

А ко то потенцира?! Управо је супротно, ви дајете у његовом случају подршку ваксерском фашизму у Аустралији. Чуј, они признају само одређене вакцине, оне "делотворне"?!
Naprotiv, pa ja valjda pisem bezveze na ovoj temi?

Ali s obzirom na izuzece i tu mogucnost, delovalo je kao da moze da se ucestvuje.

Poenta je da se britanska imperija pokaze da je jos ziva, a realno jedva dise sa bakutanerom...ko ne zna, bakutaner postavlja vlasti u okviru commonwelta, a australija mu dodje kao istureno odeljenje baba elizabete...

Naravno da je i to u pitanju između ostalih im marifetluka gde im se Srbin Novak ne uklapa u sliku koju kreiraju po svom ćefu i interesima pre svega ali mali đokica bez kapaciteta ali sa velikom željom " 'telektualac i elita da budem makar i kao anonimus na nekom forumu , pa da mrem " to jednostavno nije u stanmju da uklaviri.

Zato se takvi ograničeni i provaljuju ovuda sa šatro nekim cinizmima nesvesni da su se ogadili svakom sa iole mozga u glavi.

pazi, podsmevaju se 5G mreži, podsmevaju se ...ma trošenje tastature i na komentarisanje takvih jadovana.

Australijo, ostvo kengurovsko,
Usta ti se zavrat okrenula,
Guba ti se na dom raspratila,
Obadva ti oka iscurila,
Te vranama živa hrana bila,

Australijo, Bajden te usrećio,
Nek i tebe ropac krvav snađe!
Tasmanija postala država,
Ne slušala Sidnej kilavi!
Na severu te spopalo besnilo,
Te aboridžinski gnevi umorili!
Kletva moja sa nebeskih soha,
Neka bude Božja promisao,
Njenog dejstva nikad ne otrgla,
Dokle Srbe nabeđenjem držiš.

Nije ona u tom čoporu.

Hijene su dole ispod , tamo gde niko normalan ne zalazi da se ne zarazi glupošću i nesrećom koja izbija iz svakog im slova.

Nije ona u tom čoporu.

Hijene su dole ispod , tamo gde niko normalan ne zalazi da se ne zarazi glupošću i nesrećom koja izbija iz svakog im slova.
Ma nije Sandrina, ni oni vecina ne misle to stvarno, nego eto tako pisu iz zabave u inat.

Ne treba sve ozbiljno shvatati ni deliti se ne znam kako strogo, misliti svasta (a u pitanju je nista posebno).

Hajde da se manemo toga, tj, bar ja cu. Ali tacno je da sam za slobodu izbora i hvala ti na tome sto si to uocila.

Back