Đoković odglavljen sa aerodroma

IMG_20220106_214304.jpg
IMG_20220109_033406.jpg

Sta tebe konkretno muci ,njegovo bogatstvo sportski uspesi,to sto je planetarno najpoznatiji Srbin od kada se za Srbe zna?
Kod vas koji ga kritikuje primetna je doza sujete prema onima koji su ostvareniji od njih samih.Kakva je to optuzba "gurnuo je prst u oko obicnim ljudima", kako, na koji nacin ? Da je cak i dobio preko veze potvrdu o koroni mislis da je jedini ?
Ovde je rec o sistemu koji potpuno zdravim ljudima uskracuje zagarantovane slobode,uredbama se krse osnovna prava. Jedina sramota je sto je on u manjini.
Ima kod mene klinac u kraju,ima 14. godina i nastupa za nemacku stonotenisku organizaciju,rangira se oko dvadesetog mesta na svetskoj listi u tom uzrastu.Da bi mogao da nastavi karijeru mora da se vakcinise sto otac kategoricki odbija,dok mali insistira ali ne moze bez roditeljskog odobrenja.Rasturate porodice klimoglavci,deci ste oduzeli detinjstvo izolacijama i zabranama.Zvanicnin podatak je da je za 50% povecan odlazak dece kod psihologa od uvodjenja mera.Cak su se i u je8enom Sarajevu ili Idlibu deca na ulici igrala iako su bombe padale,a ti podrzavas sistem koji "ubija psihu" i cije ce se posledice osetiti tek kroz 5,10 godina
Treba da vas je sto podrzavate takav sistem i pljujete one poput Djokovica koji mu se suprostavljaju na svoj nacin
Konkretno mi ne smeta njegov teniski uspeh, pozdravljam ga. Takodje mi ni njegovo bogatstvo ne smeta. Medjutim, komentarisem jer se ne slazem sa tim idolopoklonostvom i pripisivanjem bozanskih osobina nekome jer dobro radi posao za koji je jos bolje placen.

Sta konkretno ti slavis u ovoj "pobedi"? Gde je on to rekao da je protiv tog sistema koji ti ne odobravas? On ovim kaze "taj sistem je sasvim ok, ali ja sam izuzetak a vi sumnjate u to", sto bi obican covek postigao nikada jer niti bi tamo neka domaca organizacija mesecima trazila rupe u sistemu da ga provuce, niti bi imao para da unamljuje najbolje advokate da traze pravopisne greske niti bi na vrlo sumnjiv nacin dolazio do medicinske dokumentacije u svojoj maticnoj zemlji. O tome se radi, a to je mnogo veci problem, nego to sto je on odneo pobedu za sebe.To ne znaci da ce od sutra Tanja Savic moci da udje u Australiju nevakcinisana bez karantina i da se pozove na slobodu izbora koju joj je Djokovic dao ili da neka medicinska sestra u Brizbejnu nece izgubiti posao ako odbije vakcinaciju.

Konkretno mi ne smeta njegov teniski uspeh, pozdravljam ga. Takodje mi ni njegovo bogatstvo ne smeta. Medjutim, komentarisem jer se ne slazem sa tim idolopoklonostvom i pripisivanjem bozanskih osobina nekome jer dobro radi posao za koji je jos bolje placen.

Sta konkretno ti slavis u ovoj "pobedi"? Gde je on to rekao da je protiv tog sistema koji ti ne odobravas? On ovim kaze "taj sistem je sasvim ok, ali ja sam izuzetak a vi sumnjate u to", sto bi obican covek postigao nikada jer niti bi tamo neka domaca organizacija mesecima trazila rupe u sistemu da ga provuce, niti bi imao para da unamljuje najbolje advokate da traze pravopisne greske niti bi na vrlo sumnjiv nacin dolazio do medicinske dokumentacije u svojoj maticnoj zemlji. O tome se radi, a to je mnogo veci problem, nego to sto je on odneo pobedu za sebe.To ne znaci da ce od sutra Tanja Savic moci da udje u Australiju nevakcinisana bez karantina i da se pozove na slobodu izbora koju joj je Djokovic dao ili da neka medicinska sestra u Brizbejnu nece izgubiti posao ako odbije vakcinaciju.

zapravo on ne kaze nista, cuti i radi ono sto misli da treba da radi, a to je da ostane dosledan svojim stavovima da je protiv prisilne vakcinacije.

Не постоји начин да је било који антиваксер образован човек.

На то треба скренути пажњу без неког устручавања, шта више са задовољством.

Да, има их Нобеловаца, ал манири никакви, чак сам чуо да неки од њих једу прстима :mrgreen:

Нека се и остали боре за своја права а не као овце у стаду послушно да заврћу рукав!
То је суштина и он је то јавно показао у земљи која примењује фашистичке методе према невакцинисанима.

da je oravi borac otiso bi bez potvrde da nisi bolestan ili uopste ne bi iso u zemlju sa fasititckim pravilima..

pa jeste borac, da nije borac primio bi vakcinu ko svaka fukara ili bi u srbiji kupio potvrdu da je primio i 5 fajzera, ako treba. sa njegovim novcem u srbiji moze sve da se kupi, a ne sugava potvrda o vakcinaciji, ali on nije hteo da kupi kovid pasos, ostao je dosledan da nije vakcinisan.

on hoce da udje i igra nevakcinisan tjah ostaje pri svom stavu. i ja da putujem sa dnegde, putovala bih sa testovima, ali vakcinu ne bih primila....vrv bih negde usput i nahebala, jer nemam ni njegovu moc, ni novac, ali na isto se svodi. postoji granica koju necu preci, a to je da necu prihvatiti vakcinu.

Jeste, ali svoju. Ne tvoju. Ali shvatices kad budes probala da izadjes iz zemlje ili samo posle 8 u kafic. :ok:

on je simbol otpora takvima kao sto si ti, zato vam i smeta. ja ne mogu da izadjem u kafic posle 8, ali ljudima daje nadu da cemo mozda da se izborimo za slobodu i pravo da nam ne ubacuju u organizam svakakva sr.anja svakih par meseci.

Jeste, ali svoju. Ne tvoju. Ali shvatices kad budes probala da izadjes iz zemlje ili samo posle 8 u kafic. :ok:
Ма шта рече?ј Нису пустили руске тенисерке које су вакцинисани Спутњиком. Кажу, не признају руске вакцине?!
Значи, овде није реч о вакцинама него одређеној вакцини која садржи....?
Не труди се да ми одговориш.

Ovde nije rec o Tanji Savic niti o medicinskoj sestri iz Australije.
Javi se kad shvatis o cemu je rec...

Back