Đoković odglavljen sa aerodroma

Не постоји начин да је било који антиваксер образован човек.

На то треба скренути пажњу без неког устручавања, шта више са задовољством.
Formalni stepen obrazovanja, čak ni specializacija u datoj oblasti nije garancija da neko neće da prolupa.

Evo sutra vas deportuju

Odnosno danas po melburškom vrimenu
ti jos ubedjujes sebe da je sve ovo samo ruzan san i da ces ujutro kada se probudis pozvati nosfija i reci "Joj dragi zamisli sanjala sam da je Dzokovitch u australiji, na nekom tamom turniru ili sta je to vec, i da je opet pobedio moi ti" . :lol:

Evo sutra vas deportuju
Odnosno danas po melburškom vrimenu
đegi, samo što nije. očito ne znaš ko sad odlučuje:

Baba i deda ministra za imigracije u Australiji, kako se navodi u njegovoj biografiji, emigrirali su iz Grčke u Australiju 1953. godine, kao deo migracije iz Evrope u Australiju nakon Drugog svetskog rata. Hokova majka je umrla kad je imao svega 10 godina, te je brigu u njemu u potpunosti preuzeo otac, navodi se u biografiji.Pohađao je Hils gimnaziju, a zatim srednju školu Кamberlend. Hok je zatim studirao na Univerzitetu u Sidneju, gde diplomirao umetnosti i magistrirao državne i javne poslove. U biografiji se dodaje da se na univerzitetu pridružio rezervnom sastavu australijske vojske, gde je služio šest godina, nakon čega je bio angažovan u Кraljevskom australijskom oklopnom korpusu i to kao kao poručnik, piše Nova.rs.

Kontroverze​

U australijskoj javnosti Hok se pamti i po svojim kontroverznim stavovima. Tako je 2018. godine, aktuelni australijski ministar za imigracije i multikulturalna pitanja, izjavio da snažno podržava pravila na osnovu koji se omogućava verskim školama da izbacuju učenike koji su homoseksualci, biseksualni ili transrodni.

cvrc.

The Canadian Press

Australian judge says Djokovic can stay but saga not over​

https://www.msn.com/en-ca/sports/te...ay-but-saga-not-over/ar-AASBICe?ocid=msedgntp

Па ради, ко ти брани.
Што се тиче оних који знају више, чини ми се да Новак има јако добре информације и отверен приступ до оних који знају најбоље у свакој области, што је и показао са тимом који га је заступао на суђењу у Аустралији, тако да му савети са крсте нису неопходни :)
Da li se i "pročišćavanje vode emocijama" broji u jako dobre informacije ili ne? :think:

јел он стварно није фалсификовао корону 16 Дец баш чудно како је тајминг перфектан.
Млади сератур Ђорђе је одмах прекинуо конференцију
možeš i ti isto. uradi dovoljno testiranja i jedan test će biti pozitivan. taj predaš kao dokaz. samo odaberi tajmig koji ti odgovara i plati testiranja.

Ja sam ti, moja Kerky, doktor nauka za 5G. : ?
Ja joj jednom kažem "Pa šta je loše, to samo znači 'peta generacija.'"

A Kerky insistira: "Nije tačno da to znači."

ti jos ubedjujes sebe da je sve ovo samo ruzan san i da ces ujutro kada se probudis pozvati nosfija i reci "Joj dragi zamisli sanjala sam da je Dzokovitch u australiji, na nekom tamom turniru ili sta je to vec, i da je opet pobedio moi ti" . :lol:
Nemaš pristup pravim informacijama

Tako je i Vlabazde gledao samo Ruptly i mislio da je severni tok 2 pušten

5G tehnologija koristi čitav niz različitih frekvencija, i sve se one koriste već pola veka. Nema ničega novog. Nema razloga za brigu. Nov je samo koncept povezivanja različitih uređaja.
Nov je i koncept samih frekvencija (tih mikro talasa) imali smo temu iako na Teorijama zavere, ali se culo i dosta racionalnih argumenata. (Pokusacu da je pronadjem i dostavim link).

edit: Evo ga :arrow:

https://forum.krstarica.com/threads/5g-mreza.829346/

Back