Đoković odglavljen sa aerodroma

Australija je ta obećana zemlja u kojoj policija davi i bije ljude na uliama kad ne nose maske svima vama koji se divite takvom sistemu iskreno želim takav tretman,inače nisam ljubitelj Đovaka i mrzim tenis i ne pratim ali ovo vidim kao nastavak tog njihovog iživljavanja jer da mogu i njega bi davili i tukli
Svi ti ljudi 2 godine trpe drakonske mere, i sad to treba da im uruši neki klošus iz Vučleristana

mesecima se vec prica da nevakcinisani nece moci da udju u australiju

mi nismo znali njegov status ali je on znao i trebao je uraditi ono sto treba kako treba

a to sto * predsednik poziva premijera*

je glupost naseg mentaliteta

i znaci * zove ga da prekrsi zakon svoje zemlje*

sto samo lud moze da uradi

Mene interesuje samo sta ce biti kada sud donese odluku da moze da udje... Da li ce se nas Car obratiti javnosti recima koje paraju srce i pokazati da je on zasluzan, da je insistirao.?.. Tako bi potrebna mrznja prema savremenom svetu ostala da postoji, a ujedno i velika ljubav prema nasem predsedniku, nasem spasiocu....

Mene interesuje samo sta ce biti kada sud donese odluku da moze da udje... Da li ce se nas Car obratiti javnosti recima koje paraju srce i pokazati da je on zasluzan, da je insistirao.?.. Tako bi potrebna mrznja prema savremenom svetu ostala da postoji, a ujedno i velika ljubav prema nasem predsedniku, nasem spasiocu....
Zato je ključno da se Nolu uskrati boravak

Jer to je istovremeno i šamar radikalima

Back