- Poruka
- 1.727
Kako politički a malopre si rekao da australijski narod mrzi sportiste onako generalnoDao je sad troicki izjavu sve jasno politicki progon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako politički a malopre si rekao da australijski narod mrzi sportiste onako generalnoDao je sad troicki izjavu sve jasno politicki progon
Nisam ja to rekao promeni dileraKako politički a malopre si rekao da australijski narod mrzi sportiste onako generalno
Dao je sad troicki izjavu sve jasno politicki progon
Jesi rekao si da je deportovan jer solidno igra stoni tenisNisam ja to rekao promeni dilera
Ne za ljude nego satanisticke vlastiJesi rekao si da je deportovan jer solidno igra stoni tenis
Da ali prvo si napisao da je zbog atletičarskih razloga, a sad prelaziš na priču Jovane Jeremić: "Smeta im jaka Srbija"Ne za ljude nego satanisticke vlasti
Ja ne bih voleo, jer bi mrznja u narodu prema svetu nastavila da raste, ne obaziruci se na pravila i ne shvatajuci ozbiljna drustva... To nas vise zatvara i ponavlja istoriju od pre tridesetak godina... Nas car ce imati jos vecu podrsku sto se vise bude konfrontirao sa svetom, a to vreme dolazi na kraju svakog zaduzivanja i propasti...Zato je ključno da se Nolu uskrati boravak
Jer to je istovremeno i šamar radikalima
Ne nisam to rekaoDa ali prvo si napisao da je zbog atletičarskih razloga, a sad prelaziš na priču Jovane Jeremić: "Smeta im jaka Srbija"
Jesi, rekao si "izuva Medvedeva iz gaća," što znači igra stoni tenis bolje.Ne nisam to rekao
Nisam pomenuo medvedeva ,tebe izuva iz gaca i sve vaxereJesi, rekao si "izuva Medvedeva iz gaća," što znači igra stoni tenis bolje.
A sad kažeš da je iz političkih pobuda
Новак је добио медицинско изузеће зашто га сада захебавају? Јасно је да је политика умешала прсте...

Pa nisam ja u melburnskom okružnom zatvoru, nego tvoj propali idolNisam pomenuo medvedeva ,tebe izuva iz gaca i sve vaxere
Ebete pa te rastura...Kako politički a malopre si rekao da australijski narod mrzi sportiste onako generalno
Nevezano za temu.a on je siguran izvor koji opet prica bez konkretnih imena
a cemu da se suprostavis?
zakonu?
Pa nisam ja u melburnskom okružnom zatvoru, nego tvoj propali idol
a on je siguran izvor koji opet prica bez konkretnih imena
a cemu da se suprostavis?
zakonu?
Dobro, prekršićemo ruske.Zakone pišu ljudi.
Na nekim drugim ljudima je da krše zakone ukoliko su oni loši i štetni.
ondase i ne radi "tamo neki su uspeli"Ni ja ne bih pomenula imena kad bih nekad pricala nesto
To se ne radi
Pa radi se kad hpces da stavis nesto do znanjaondase i ne radi "tamo neki su uspeli"
ne mozes da dajes do znanja ako to ne potkrepljujes cinjenicama.Pa radi se kad hpces da stavis nesto do znanja
Svi oni ljudi koji u toj šljam državi izlaze na ulice protiv suludih mera, u Novaku vide heroja.Svi ti ljudi 2 godine trpe drakonske mere, i sad to treba da im uruši neki klošus iz Vučleristana