"Đoković ne može, a ja mogu ludost"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

"Đoković ne može, a ja mogu – ludost"​

Američki teniser Tenis Sandgren stao je u odbranu trećeg igrača na svetu Novaka Đokovića u vezi sa nastupom na US openu.

DĐIZVOR: B92 ČETVRTAK, 16.06.2022. | 21:29.

U najnovijem tekstu "Njujork Tajmsa" potvrđeno je da Đoković u ovom trenutku nema pravo ulaska u Sjedinjene Američke Države. On je već propustio masterse u Indijan Velsu i Majamiju ove sezone jer nije mogao da pristupi teritoriji SAD, a to bi moglo da se ponovi i krajem sezone.

Kako se navodi, Novak se prema tamošnjem zakonu vodi kao "nevakcinisani stranac" i zbog toga mu nije dozvoljen ulaz, što bi moglo da se zaobiđe posebnim izuzećem.

Međutim, Teniski savez SAD (USTA), po čijim okriljem je US open, neće da traži izuzeće od vlasti za Srbina, objavio je "NYT".

"Sramno je to što USTA neće da se bori za Novakovo izuzeće. Ne čudi me što vlada ne menja svoju zastarelu politiku. Ja mogu da igram, a Đoković ne? Ludost", napisao je Sandgren na društvenim mrežama.

Novak Đoković ove godine, pored pomenutih turnira u SAD, nije mogao da brani ni bodove na Australijan openu jer je deportovan, a oduzeto mu je pravo na isto i na Vimbldonu zbog odluke ATP da kazni taj turnir.

Srpski teniser na Otvorenom prvenstvu SAD brani 1.200 bodova osvojenih prošle godine porazom u finalu od Danila Medvedeva.

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=06&dd=16&nav_id=2172105

Ovi su baš rešili da ga unište, ali ruku na srce Novak je mnogo tome i sam doprineo. Našao je da se pravi pametan i da glumi lidera "slobodnog" sveta. Umesto da je samo ćutao i igrao tenis kladim se da ništa od ovoga ne bi bilo.

Стручна јавност зна да ко прележи неку заразну болест, то је исто као да се вакцинисао против ње. Чак је то ефикасније од саме вакцине. Новак је у два наврата прележао Ковид.

Све остало је политика по матрици јбт Србе где год то можеш.

Стручна јавност зна да ко прележи неку заразну болест, то је исто као да се вакцинисао против ње. Чак је то ефикасније од саме вакцине. Новак је у два наврата прележао Ковид.

Све остало је политика по матрици јбт Србе где год то можеш.
Тај Новак је заражен ишао међу децу. После лажирао папире. И боље му је да идиот ћути и не трпа се свуда. Толико пара има, толико света је видео, а да му нико није рекао, ало друже сељак си и необразован, фамилија ти је још гора. Узми пријатељу неког ПР менаџера, макар да немате те јавне испаде. После се чуди што га нико не готиви.

Тај Новак је заражен ишао међу децу. После лажирао папире. И боље му је да идиот ћути и не трпа се свуда. Толико пара има, толико света је видео, а да му нико није рекао, ало друже сељак си и необразован, фамилија ти је још гора. Узми пријатељу неког ПР менаџера, макар да немате те јавне испаде. После се чуди што га нико не готиви.
Па ишао сам и ја док нисам сазнао да сам заражен. Колико је ко "сељак" најбоље се види на овом форуму, нећемо никога да истичемо.

Али ништа не рече о прележаној болести у односу на вакцину, интелектуалцу.

Па ишао сам и ја док нисам сазнао да сам заражен. Колико је ко "сељак" најбоље се види на овом форуму, нећемо никога да истичемо.

Али ништа не рече о прележаној болести у односу на вакцину, интелектуалцу.
Какве везе има прележана болест са вакцинацијом? Заражен је био 16 децембра, дакле знао урадио тест, дан касније дели деци поклоне и трофеје. Тешко је крезубој Србији објаснити да им је идол глуп као ђока. Кад им укажеш на то, љуте се.

Заражен је био 16 децембра, дакле знао урадио тест, дан касније дели деци поклоне и трофеје.
Хајде да се не фолирамо. Сви знамо да вероватно није био заражен. Као и пола спортског света набавио је лажне папире, дал' о прележаној болести или о вакцинацији, или о алергији на вакцине или о чистоти крви или којечему...

Хајде да се не фолирамо. Сви знамо да вероватно није био заражен. Као и пола спортског света набавио је лажне папире, дал' о прележаној болести или о вакцинацији, или о алергији на вакцине или о чистоти крви или којечему...
Теби ако је до лагања, ти лажи. Толико о његовој свести, изађеш и објавиш да си заражен, одма сутрадан међу децу? Кренеш пут Аустралије иако знаш да без вакцине нећеш ући, излажираш папире, опет испаднеш глуп и шта даље рећи? Да не причамо о свој оној лакрдији и бламажи од протеста од Мелбурна до Београда, од јавног бламирања његов оца и фамилије комплет. Са 34 године човека је тешко научити манирима и неком приземношћу. Ја му од срца желим да буде најбољи свих времена, али са гуруима, лажним пирамидама, глумљењу шатро верника, одлазку на Ртањ да тражи ванземаљце и сличне будалаштине, сам себе од тог циља удаљава. Штета што је толико тога постигао а да га мање више нико не готиви. Сем можда Кинеза и Индијаца, да не грешимо душу.

Теби ако је до лагања, ти лажи. Толико о његовој свести, изађеш и објавиш да си заражен, одма сутрадан међу децу? Кренеш пут Аустралије иако знаш да без вакцине нећеш ући, излажираш папире, опет испаднеш глуп и шта даље рећи? Да не причамо о свој оној лакрдији и бламажи од протеста од Мелбурна до Београда, од јавног бламирања његов оца и фамилије комплет. Са 34 године човека је тешко научити манирима и неком приземношћу. Ја му од срца желим да буде најбољи свих времена, али са гуруима, лажним пирамидама, глумљењу шатро верника, одлазку на Ртањ да тражи ванземаљце и сличне будалаштине, сам себе од тог циља удаљава. Штета што је толико тога постигао а да га мање више нико не готиви. Сем можда Кинеза и Индијаца, да не грешимо душу.
Па видиш ја нисам завидан, један обичан Србин, а зашто не би био обичан, је поставио више рекорда у послу којим се бави, али ми мора да га срозамо.

Па видиш ја нисам завидан, један обичан Србин, а зашто не би био обичан, је поставио више рекорда у послу којим се бави, али ми мора да га срозамо.
Срозава сам себе својим понашањем. И после тамо код оних где ће му се то после вредновати неће значити ништа. Реће му свака част за прво место, мсстерсе, гс титуле био си ту близу итд. Ако не стигне Надала, а све су прилике да неће. Ем ће га оспоравати због тог главног параметра, ем због свог у крајњу руку лудог понашања, и плус на конто тога што је Србин. Уместо да ћути, макне себе и очигледно ретардирану фамилију из јавности и посвети се тенису само, он изиграва будалу. Јбг, тако је како је.

Теби ако је до лагања, ти лажи.
Какве везе ја имам са тиме што сви спортисти лажу. Брзо си нешто пребацио тему на мене.

Уместо да ћути, макне себе и очигледно ретардирану фамилију из јавности и посвети се тенису само, он изиграва будалу. Јбг, тако је како је.
А што се ти уопште бавиш његовим приватним стварима и његовом фамилијом?
Ја не знам ни колико деце човек има, ни ко су му отац, мајка или брат и сестра. Знам само како му изгледа жена са неких фотографија.

Back