Djokovic misterija

Nije nepismen onaj što nezna da piše, već onaj što misli da sve što je napisao da je ispravno,e moj prostimire:sad2:je to od tebe.

I jedan i drugi su nepismeni, slažem se. Nisam od onih koji poveruju u sve što vide, bojkotujem hranu kojom se kontroliše masa, ne gledam TV... itd. itd. Nisam od tih koje opisuješ. Zamenio si me sa nekim. I ne piše se "nezna", nego "ne zna", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpskohrvatskog, odnosno hrvatskosrpskog. Prvo da savladaš bukvar, i naučiš da pišeš na svom maternjem jeziku, pa onda dođi na forum da diskutuješ. E tvoj perafitiljajc.

Polupismen a pravila srbskog jezika ti pišu hrvati a istoriju ti kroji evropa.Ćuti i neglupiraj se ovde

Zabole me ona stvar za sve. Uzgred, sve je to jedan narod, jer govori jednim te istim jezikom. Ne piše se "neglupiraj" nego "ne glupiraj", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpskohrvatskog, odnosno hrvatskosrpskog. Prvo da savladaš bukvar, i naučiš da pišeš na svom maternjem jeziku, pa onda dođi na forum da diskutuješ. E perafitiljajc.

Gde piše u pravilniku krstarice da se ovde mora pisati pravopisom srbskim jezikom.
Gde piše da je ovo moj materni jezik ,a ti imaš mozak a ovde te svi znaju po glupostima.
Kaži mi koji broj motike koristiš pa da razgovaramo dalje.

Gde piše u pravilniku krstarice da se ovde mora pisati pravopisom srbskim jezikom.
Gde piše da je ovo moj materni jezik ,a ti imaš mozak a ovde te svi znaju po glupostima.
Kaži mi koji broj motike koristiš pa da razgovaramo dalje.

Nigde. Ali radi se o opštoj kulturi. I Pravilnik se piše velikim slovom P. Ako je neko glup, i još bezobrazan, to je najgora moguća, gubitna kombinacija. Ja razumem da mi se ruga neko ko ima stila, pametan je, obrazovan, širokih shvatanja, produhovljen... itd. itd. Ali da bude sirov, neotesan, nepismen, glup, i još da se nekome ruga, e, to neće ići.

Briga me koji ti je maternji jezik, ali je očigledno koji je, s obzirom na tvoj nick. Mozak imaju svi, a to što te znaju po glupostima (ne znam samo ko su ti "što te znaju", kao i to što ti je stalo do toga šta neko misli o tebi), zadrži za sebe.

Kamo sreće da koristim motiku, odnosno da imam vremena za motiku i obrađivanje zemlje. Bavim se sasvim drugim poslom, arhitekta sam i imam svoju firmu (zapravo sam privatnik i kapitalista). I zašto ponižavaš motiku i poljoprivredu, pa se samim tim rugaš svim svojim precima? E jadu jadni. Mora da ti je IQ ekvivalentan pozivnom broju za mobilni telefon. Tuga. Ne znam kakve veze tvoje frustracije, izazvane mojim dolaskom na ovaj forum, imaju sa ovom temom. Sve si promašio. Možemo ovako do kraja sveta, i izaći na 101 stranu, ali u svemu ćeš ti ispasti 100X gluplji od mene. Adieu.

Prvi si počeo a sada ovde kmeeeeeeeeee.Vidim da imaš ti nešto i erotski u tebi ,glup si ko *****.
Evo neću više da te zajebavam pošto si inteligentan ko ćuskija.

Ja nikada i ništa prvi ne počinjem. Šta “kme-e-e”? (Samoglasnici se pišu sa crticom između, nepismeni degenu.) Jesi li ti forumski Kalimero? Bljak. M eni je dovoljno da moja žena vidi to nešto erotski u meni, ti i takvi kao ti mi ne trebaju. Zapitaj se zašto tražiš nešto erotsko u muškarcima. Ko je od nas dvojice glup kao *****, kako ti veliš “ko *****”, vidi se po našim postovioma. Kako ti to mene možeš zajebavati kada ja na tvoje 1 bacam mojih 100? Zamenio si teze. Uporedi moju i tvoju pismenost u ovim komentarima i zapitaj se ko zaslužuje prozivku za neinteligentnost i neobrazovanost, tupane mali. I dalje lupaš neke prazne floskule bez ikakvih argumenata u patetičnom pokušaju da me uvrediš samo zato što si intelektualno inferioran, ne samo u odnosu na mene, već i na mog psa Fritz-a - http://i21.servimg.com/u/f21/19/31/90/66/fritz10.jpg
- a je li simpatičan psić - pa te to frustrira. Idi radi nešto konstruktivno, lupaj glavom u zid, na primer, da se makar ova napaćena planeta oslobodi jednog litonje. Sve što si napisao, o meni, više pogađa tebe nego mene. Užasno te nervira, a mene zabolje kokot. I nema nikakve veze sa ovom temom. Auf Wiedersehen.

rasprava.jpg

Pre nekoliko godina po kioscima u Novom Sadu, a i širom Srbije, prodavala se neka knjiga Novaka Đokovića, koja između ostalog propagira bezglutensku (ishranu bez hleba, brašna i uopšte žitarica), a samim tim i vegansku ishranu. Čuo sam da je Nole kolega vegan, da se zdravo hrani i živi zdravo. Vrhunski sportista, po meni jedina VIP ličnost u ovoj našoj državici. Skidam kapu za sve uspehe u privatnom životu i na planu karijere.

Ali... setih se i ove jadne, bedne i mizerne reklame od pre otprilike tri godine:

Kaže: „Za sve koji brinu o svom zdravlju.“ Kakvo sranje. Kakvom zdravlju? Ko jede margarin najebo je, jer je margarin jedan od najgorih GMO otrova.

Setih se, ovom prilikom, i neke priče sa jednim svojim bivšim prijateljem, od pre jedno desetak godina. Čovek mi je bez pardona rekao da mu kojim slučajem muslimani fundamentalisti postave ultimatum da pređe u islam - ili da će ga ubiti - kako bi bez problema prešao na islam. Ja sam mu tada rekao, a isto javno kažem i sada, kako nikada ne bih prešao na islam, hrišćanstvo, judaizam ili bilo koju drugu prizemnu religiju, koju su osnovali cionisti, a koja stavlja ljude na pijedestal boga, slavi bogoborno i bogohulno obrezane ljude kao što su Mojsije, Isus i Muhamed, pa makar poginuo, jer odnos sa bogom nema nikakve veze sa organizovanom religijom, ljudskim izmišljotinama ili mentalnim programima, smišljenim od strane tajnih vladara sveta, preko kojih kontrolišu ljudsko stado. Ne pripadam nijednoj religiji po rođenju, niti ću ikada biti član bilo kakve religije. I on se tada zapitao, sa razlogom, da li je moguće da je toliko lošiji čovek od mene. Ispalo je da jeste.

Isto važi i za Noleta. Ja nikada ne bih savetovao ljude da jedu ono što ja ne jedem, a paštetu (taj najgori otpad iz mesne industrije) ne bih dao čak ni psu, ni za kakav novac, ili bilo šta drugo. Ispade da sam daleko moralniji od Noleta, koji se, na žalost, prodao industriji nezdrave hrane, koja proizvodi GMO kobasice, GMO salame i GMO paštete od goveđih, svinjskih i pilećih tumora, za veoma malu svotu novca. Šta reći? Tuga jedna...

Čekaj čekaj... znači ovako...

Ako živim u javašluku od Srbije gde samo gledaju da te opelješe bez na ikakvo ljudsko pravo na ovo ili ono,
ja samo treba da jedem naprskani hibridni ili gmo laboratorijski zeleniš i kažem ETO ZDRAVO ŽIVIM?
intersantno...

- - - - - - - - - -

Ja nikada i ništa prvi ne počinjem. Šta “kme-e-e”? (Samoglasnici se pišu sa crticom između, nepismeni degenu.) Jesi li ti forumski Kalimero? Bljak. M eni je dovoljno da moja žena vidi to nešto erotski u meni, ti i takvi kao ti mi ne trebaju.

Ako zanemarimo da ti pored žene ne trebaju ostali što je lepo, ipak moram da napomene da se MENI piše zajedno bez obzira što je samoglasnik posle M

Čekaj čekaj... znači ovako...

Ako živim u javašluku od Srbije gde samo gledaju da te opelješe bez na ikakvo ljudsko pravo na ovo ili ono,
ja samo treba da jedem naprskani hibridni ili gmo laboratorijski zeleniš i kažem ETO ZDRAVO ŽIVIM?
intersantno...

- - - - - - - - - -

Ako zanemarimo da ti pored žene ne trebaju ostali što je lepo, ipak moram da napomene da se MENI piše zajedno bez obzira što je samoglasnik posle M

Uhhh... mnogo toga je GMO: paradajz koji ima mali krug na mestu gde se bere, a lepo izgleda, velik i crven, bez uboda insekata, a kad ga presečeš nožem ima samo “meso”, a malo ili nimalo semenki... nektarine u većini slučajeva, one silne pomorandže što ih žene donose na veganske radionice i konzumiraju i pored toga što sam im rekao da su GMO, jer nemaju semenke... prirodne pomorandže imaju semenke... isto važi i za limun i mandarine... kivi koji ima svetlo-zelenu boju i vrlo malo ili čak nimalo semenki... ananas koji ostaje tvrd dugo vremena, a ima ukus plastike... sve velike i na oko lepe jabuke (i kruške), koje izgledaju kao da su fotokopirane, imaju čak i kvrge na istom mestu... generalno svo lepo voće i povrće... lubenice koje imaju roze boju iznutra i vrlo malo (gotovo nimalo) semenki, koje neće da niknu kad ih baciš u saksiju... dugačke i na oko lepe banane koje dugo zadržavaju lepu boju i izgled, a tvrde su na zagriz... velike šljive koje nemaju nijedan ubod insekata (izgledaju lepo)... velike breskve, kajsije, kao i one breskve što imaju koru kao jabuke... grožđe koje ima veliku pucad i dugo ostaje sveže, kao da je tek ubrano... jagode koje imaju kvrge (nešto što liči na ljudske prste, što su pune ljudskih gena, pa ko ih jede ne da nije vegan, već je ljudožder), a imaju bljutav ukus... ogromne kelerabe... ogromne glavice karfiola koje dugo ostaju sveže... ogromne glavice brokolija koje dugo ostaju sveže... ogromne šargarepe koje su dugo sveže (sve prirodno brzo uvene)... crni i beli luk koji nikada ne izbacuje klice (ja kupujem samo onaj koji klija), a beli luk ogroman... neprirodno velike glavice cvekle... neprirodno velike glavice kupusa i kelja, koje dugo ne venu... dinje koje dugo ostaju sveže a imaju malo semenki... pirinač 85% (nemoguće je naći onih 15% na tržištu)... kukuruz 90% (nemoguće je naći onih 10% na tržištu)... sva soja i svi njeni proizvodi (nemojte se igrati da konzumirate tofu sir ili bilo šta od soje, recimo sojino mleko, što propagira Nina Martinović, ali i ostali nabeđeni vegani koji “ne konzumiraju GMO”, ali i izvesni samozvani Facebook sungazing guru CyberMikan, koji proždire meso, mleko i jaja, kao i masu industrijskih proizvoda, a laže budale kako nikada ništa ne jede)... itd... itd... jedino što 100% nije GMO, i to ne može biti, jeste kokosov orah, jer ljudi nemaju šanse da ga modifikuju, odnosno nemaju vremena za to, pošto drvo koje rađa plodove mora biti staro 50-ak godina... Malo više o kokosovom orahu Maja Volk je lepo objasnila ovde:
. U zdravlje i čuvajte se. Namaste.

Jest, vala, "meni" se piše, a ne "m eni", samo što je kod mene greška u kucanju, a kod nepismene stoke, koja piše "neumem" i "ne ću" je stvar navike. Sve si promašio.

Poslednja izmena:
Evo copy/paste odnekuda:

Noleta su naterali da omoguci Mareju (kojeg simbolicno smatraju svojim predstavnikom, iako je Skot) pobedu na Vimbldonu 2013. (iako ovaj cele te godine uopste nije bio u formi i prema tome nesposoban za pobedu), zato sto je tada bilo proslo 77 godina otkako niko iz Engleske nije osvojio taj njihov najveci turnir. Inace, Marej je od Noleta stariji 7 dana. Finale se odrzalo na datum 7.7.

7.7. je navodni datum rodjenja Jovana Krstitelja, koji je povezan sa vodom; dok je 11.9. opet njegov ‘praznik’ usekovanja.
(a gle cuda, i 6.10. je opet njegov praznik navodnog zaceca)

Tramp i Putin su se sluzbeno prvi put sastali 7.7. ove godine, sto po meni jasno kazuje kojem su carstvu obojica priklonjeni. Kod satanistickih “spiritcookera” na vrhu nista nije slucajno! Ostavljaju jasne sifre, sto je u neku ruku i dobro.

Ove godine je Noletu bilo zabranjeno da osvoji ista sto bi ga moglo staviti na br. 1, bas zato sto im je ovo “odsudna” godina za njihovu simboliku, a Noleta su odabrali da im simbolicno “proda pravo prvorodstva” (opet neki besmisleni pojam iz farisejskog spisa pod nazivom Stari zavet), jer Nole kao Srbin predstavlja Carstvo koje fariseji zele da zamene svojim (koje je sustinski suprotno – srpsko carstvo je bilo gdje su ljubav i humane vrednosti bila vrhovno postovane, dok satanisti ocigledno zele da nametnu anti-ljubavnu agendu, gej, transseksualnu i pedofilsku; jer, satanisti iz shtosa rade sve obrnuto od prirodnog).

Zasto ih Nole slusa pa gubi meceve za koje je jasno da moze da ih dobije, pitanje – da li zato sto veruje u njihove lazi, ili je ucenjen necim, ili cak ‘nanocipovan’ … nebitno sad, ali Nole cini losu stvar time.
Inace, Nole je bio postavio fotografiju na Instagram uz koju je napisao “Zena mi kaze da sam lud”, a koja prikazuje munju kako mu seva u glavu, i bojim se da je to potvrda da zeli da kaze da je i on zrtva elektrosokova koje mogu da trpe biocipovani (vidite komentar u linku na pricu Magnusa Olssona).

https://nanobrainimplant.com/magnus...ant-technologies-and-artificial-intelligence/

:o :D :lol:

Poslednja izmena:
Да бре..
Новак је провалио то буђење чакри.
Има 7 степена до 3 ока кад постајеш непобедив :D
Тај,неки фазон.
Читао сам нешто о томе..о томе,шта су практиковали индијски Гуру-и кроз векове.

Провалите само знаК,ЛОГО сваке апотеке?
Лого апотеке има штап и око њега обмотану змију.

Код сваког од нас та змија чучи(спава) у крстима,на доњем делу кичме.
Извесним Јога-тренинзима ти "будиш ту змију" која се полако диже око кичменог стуба све док ти не направи "3 око",највиши 7 степен.
Али да би то досегао потребан је мелтене цео живот..живот,по неким правилима.
Чак и ако неко живи по тим правилима..малтене нико није досегао то 3 око.

У пар наврата је камера чак и хватала неког нашег лика који је посматрао Новакове мечеве(мршаво,уско лице,риђа брадица) који је као годинама био у Индији и који је Новака направио шампионом.

У томе гарантовано има нешто али ја се не бих зајебавао без правих,конкретних инфи..
ђавоља посла

stap i zmija su lekarski a pehar i zmija apotekarski znak.

Cjelokupan svjetski profesionalni sport je u funkciji:

1. Odvlacenja ljudi od bitnih zivotnih tema

2. Zarade

Karijerom jednog vrhunskog profesionalnog sportiste upravljaju ljudi iz svijeta, farmacije, politike, igara na srecu - kladionice i sl. Svi oni sportisti koji su poslusni ovim ljudima imaju karijere i novac, a to znaci kada oni kazu da izgubis ti gubis. Kada oni kazu da pobjedjujes ti pobjedjujes. Ko ne igra prema njihovim pravilima dovoljno je da ga optuze za doping i to je kraj.

Pogledajte klipove Ducija Simonovica...

Back