Đoković letuje u Hrvatskoj sa Modrićem, Čeferinom i Kovačićem

:rotf:
Ko se još pali na ovakve teme.
I ja letujem sa Albancima, Kosovarima, Nemcima, Englezima..
Ali sa Vučićem i ovim botovima nikad ne bih. Smučilo bi mi se dok ih vidim.
I u vojsci sam se družio sa Albancem. Gaši Muhamed profesor mašinstva u Prištini.
Dobije odsustvo za treće dete, ali nema para za kartu da ode kući. Skupimo mi : Ladocki Čaba, profesor iz Subotice (reprezentativac SFRJ u hokeju i opak vatrrpolista iz Spartaka) Radović Mirko iz Beograda i Parazajda Uroš iz Ljubljane (Slovenac).
I ja da mu dam - Kaže mi, - Izvini učo, ne smem da uzmem, ne daju mi moji (Albanci) sakupiće i oni...
Ja sam značku primernog vojnika odbio i predložio da se dodeli tom Slovencu...
(Te godine je niko nije dobio.. u SSNO. ) .

Pa vi nasedajte na ove mrzitelje i ovakve teme.. meni se povraća od takvih.

Косоварска битка, Косоварка девојка... Новоговор код другосрбијанаца.

Usput...se provozajte po Beogradu i dalje..

dusegupka.jpg

:rotf:
Ko se još pali na ovakve teme.
I ja letujem sa Albancima, Kosovarima, Nemcima, Englezima..
Ali sa Vučićem i ovim botovima nikad ne bih. Smučilo bi mi se dok ih vidim.
I u vojsci sam se družio sa Albancem. Gaši Muhamed profesor mašinstva u Prištini.
Dobije odsustvo za treće dete, ali nema para za kartu da ode kući. Skupimo mi : Ladocki Čaba, profesor iz Subotice (reprezentativac SFRJ u hokeju i opak vatrrpolista iz Spartaka) Radović Mirko iz Beograda i Parazajda Uroš iz Ljubljane (Slovenac).
I ja da mu dam - Kaže mi, - Izvini učo, ne smem da uzmem, ne daju mi moji (Albanci) sakupiće i oni...
Ja sam značku primernog vojnika odbio i predložio da se dodeli tom Slovencu...
(Te godine je niko nije dobio.. u SSNO. ) .

Pa vi nasedajte na ove mrzitelje i ovakve teme.. meni se povraća od takvih.
Ladocki je dobio dete u 5o i nekoj

Za sve koji su imali dilemu koga više voli
Pogledajte prilog 1760726
Skupa fotka! Đoković letuje u Hrvatskoj sa Modrićem, Čeferinom i Kovačićem
Na malenom ostrvu Vele Stupe su teniser i dva fudbalera odlučila da se opuste sa porodicom, a Đoković im je poklonio i dve majice iz vimbldonske kolekcije.
Ipak, Đoković je odlučio da svemu da i jedan lični pečat, pa je Modriću napisao kratku poruku.
„Za velikog Luku, od srca, za uspomenu. Sve najbolje, brate“, napisao je Modriću.
Kovačiću je dodao nešto kraće.
„Za Matea, od srca. Sve najbolje ti želim.“
Uz njih dvojicu je na ručku bio i Aleksander Čeferin, predsednik UEFA.
Pogledajte prilog 1760727
za ovu temu verovatno je pala dnevnica..........

Čim padne vučić idu velika suđenja za sve zločine koje su počinili radikali pa čak i za genocide po hrvatskoj, bosni i kosovu!

Мислим да само небулозни и неурачунљиви могу причати о неким геноцидима Срба на Косову, Хрватској...

За остале питање, мислите ли да ће неко нормалан из Србије поћи за оваквом багром?

...
За остале питање, мислите ли да ће неко нормалан из Србије поћи за оваквом багром?
Zašto bih ja trebao poći za nekim ?
Znači, nisam svoj,... ne znam šta hoću, pa ću raditi šta drugi hoće. Ili nemam svoje mišljenje pa će mi drugi diktirati šta da mislim ?

je li tako ? Brate Srbine ?

Pa sta sto se slika i druzi sa njima? Jel Srbi ne trebaju da se druze sa Hrvatima? Treba i dalje da se ubijamo, sta?

Sećam se kad je ono kao na nekim izborima Ponoš bio kao ozbiljan kandidat, gostovao u nekoj emisiji na RTS-u, pita ga voditeljka - kako komentarišete to što vam mnogi zameraju da ste u dobrim odnosima sa Hrvatima. A on počne nešto da serre i da se pravda, kao, ja sam ratovao za Srbiju, ja ovo, ja ono.... Umesto da kaže, čekaj, jel preduslov da bi neko bio precednik da pre svega bude u što lošijim odnosima sa Hrvatskom. Da se pljuje, provocira i izaziva kao ovaj trenutni izdajnik koji sebe zove precednikom. Koliko je ovaj narod glup i bezobrazan, to je van svake pameti!

Back