Djindjic vs Seselj

ma realno, Djindjić ga je uništio u duelu.
i baš sam se nešto skenyo kad sam gledo ovo nakaradno 'soc internacionala united' potpisivanje sporazuma.
Zoran ne bi ovo potpisao u ovakvim uslovima, ubedjen sam.
pa dovoljno je pročitati njegov intervju o Kosovu pred smrt.

Zanimljiva je Seseljeva izjava da je bilo kakva privatizacija pa makar i lopovska i neuspesna bolja od nikakve ,sto je susta suprotnost komunisticke samoupravne demagogije koju njegovi naslednici na celu partije prodaju dementom pucanstvu .

то је стварно занимљиво....продати хотел у некој јазбини за 12 000 марака ...и то прогласити лошом приватизацијом ...а шећеране за једну марку добром приватизацијом.....а цементаре...а Национална Штедионица..све лепше од лепшега ....

на неке ствари треба гледати реално а не страначки.....највише ми се свидео онај део шта је радио Ђики у влади са СПС-ом...лепо бога ми.....а неки цитати из књиге Карле ...које тражио и за кога оптужницу говоре све...није писао Шеки него Карла лично....за време те чувене ДОСовске владе најбољи извозни артикал и једини је био српска глава у Хаг.....а и онако да је остао жив сада би вероватно имао посланика колико Г17+ или ДСС без НС...мени га је жао као човека а не као политичара..да се разумемо...његова улога у 90ма је јако интересантна ..а и онај период после 5.октобра када су многи кримоси добили беџеве МУПа и рекетирали народ по граду ...а Шилерова ко је био све тамо ...ако је било 600 кг коке у трезору ..колико је било у Шилеровој:rolleyes:

Moigli ste da ubijete Zorana, ali niste mogli da ubijete promene...Mada, kad' vidim koji ološ sve treba da dođe na vlast...Ali, vi odavno nemate ni časti ni morala tako da reći nek' vam služi na čast, za vas ništa ne bi značilo8)
Tačno. Zato, zapravo, svi koji glasaju za radikale, i DSS, trebalo bi da se zamisle kome to nameravaju dati glas. Jer, u stvari, glasaju za one koji odobravaju ubistvo Đinđića.

Samo nek' oni pobede al' da ne diraju manjine i NE PROTERUJU HRVATE...Ako ijednom Hrvatu od radikalske ruke bude falila dlaka s' glave, gadno će proći oni Srbi što ostadoše u Hrvatskoj,zahvaljujući hrvatskoj milosti:cool:

Samo nek' oni pobede al' da ne diraju manjine i NE PROTERUJU HRVATE...Ako ijednom Hrvatu od radikalske ruke bude falila dlaka s' glave, gadno će proći oni Srbi što ostadoše u Hrvatskoj,zahvaljujući hrvatskoj milosti:cool:

Nijednom Hrvatu ovde nikad i nije falila dlaka sa glave.
Sto se ne moze reci za Srbe u Ustasiji!
I nemoj da pretis,rdjo!!

Ima jedan bend Corrosion Of Conformity:wink:E, ta korozija konformiteta će se desiti svima koji su verovali da je Srbija 5.oktobra izabrala Evropski put...Pad na zemlju će biti težak...
Nijednom Hrvatu ovde nikad i nije falila dlaka sa glave
Zahvaljujući tome što je bilo dobrih i među radikalima:)

Raspitaj se,potrazi pa ces videti.
Ne znam sta vise da ti kazem.To sto si ti neobavesten,ne znaci da se nije desilo.
Odavno sam se "raspitala, potražila", i vrlo dobro znam da Đinđić NIJE tražio bombardovanje. Kažem, to je samo jedna u nizu radikalskih laži. Ali, vi ionako, ili "padate" stalno na te laži, ili, zapravo, jeste saglasni s ubistvom premijera. Ako je ovo drugo, veruj mi, više bih cenila i iskrenost, kažite, najzad to otvoreno, da ste za ubistva, zločine, nego sva ta muljanja, zamagljivanja. Pa, i vaš vođa, Šešelj, otvoreno je rekao da se radovao kad je Đinđić ubijen, budite makar malko njega "dostojni" :roll:

Odavno sam se "raspitala, potražila", i vrlo dobro znam da Đinđić NIJE tražio bombardovanje. Kažem, to je samo jedna u nizu radikalskih laži. Ali, vi ionako, ili "padate" stalno na te laži, ili, zapravo, jeste saglasni s ubistvom premijera. Ako je ovo drugo, veruj mi, više bih cenila i iskrenost, kažite, najzad to otvoreno, da ste za ubistva, zločine, nego sva ta muljanja, zamagljivanja. Pa, i vaš vođa, Šešelj, otvoreno je rekao da se radovao kad je Đinđić ubijen, budite makar malko njega "dostojni" :roll:

Djindjic JESTE pozivao na bombardovanje Srbije,kako je onda rekao,da bi se brze svrgnuo rezim SM.Raspitaj se bolje.

Back