Ђинђић - Србин пред смрт

no_problem:
Марко, тај кога ти називаш господином, најмање је то био, али добро. Ја се држим оне о покојнику све најлепше, па само могу онда да кажем да је кривац за НАТО бомбардовање, хиљаде погинулих у Србији за време злочиначко-кукавичке НАТО агресије, да је био оно највеће зло које је Србија икада имала.

đinđić krivac za bombardovanje? nešto se ne sećam da je čovek bio vlast u nekoj od zemalja nato-a, funkcioner te organizacije...a nije bio ni deo crveno-crne koalicije koja se revnosno trudila da do bombardovanja dođe sprovođenjem svoje autistične politike...

iskuliraj malo sa blaćenjem ubijenog čoveka. znam da vam je nabio komplekse, ali probaj da se iskontrolišeš.

no_problem:
Марко, тај кога ти називаш господином, најмање је то био, али добро. Ја се држим оне о покојнику све најлепше, па само могу онда да кажем да је кривац за НАТО бомбардовање, хиљаде погинулих у Србији за време злочиначко-кукавичке НАТО агресије, да је био оно највеће зло које је Србија икада имала.
Samo da napomenem još jednom da ću banovati i za izrečene gluposti.

Elvin:
đinđić krivac za bombardovanje? nešto se ne sećam da je čovek bio vlast u nekoj od zemalja nato-a, funkcioner te organizacije...a nije bio ni deo crveno-crne koalicije koja se revnosno trudila da do bombardovanja dođe sprovođenjem svoje autistične politike...

iskuliraj malo sa blaćenjem ubijenog čoveka. znam da vam je nabio komplekse, ali probaj da se iskontrolišeš.

Nervozan?
Djindjic je posle uspeha koalicije Zajedno poceo da se svadja sa Draskovicem 1997. Pozivao je na bojkot izbora koji je opozicioni kandidat mogao ako ne dobiti, onda uci u drugi krug umesto Seselja. Tada su bili i pralamentarni izbori, a koalicija Zajedno je mogla da se nametene kao koalicioni partner umesto radikala. Mnoge stvari bi bile drugacije da je tako uradjeno. Umesto toga Djindjic i Draskovic su odabrali da se svadjaju.
Naravno i Draskovic je kriv jer je zapoceo kampanju na Ravnoj gori a i onda je pustao Danu da mu vodi politiku.

p.s. Banovanje za gluposti? Da nismo mozda u skolici, pa da nam se dele jedinice :lol:

jomini:
Samo da napomenem još jednom da ću banovati i za izrečene gluposti.

Јомини, зашто мислиш да је само оно што ти мислиш исправно? Ако ја мислим да је то исправно, зар немам право да мислим тако? Демократија? А што се тиче увреда трудим се да се контролишем. Дакле, мисилм да у правилнику нигде не стоји да је бановање због глупости дозвољено.

no_problem:
Јомини, зашто мислиш да је само оно што ти мислиш исправно? Ако ја мислим да је то исправно, зар немам право да мислим тако? Демократија? А што се тиче увреда трудим се да се контролишем. Дакле, мисилм да у правилнику нигде не стоји да је бановање због глупости дозвољено.

јој бре :D,
niko ti nije branio da mislish sta hocesh, vec da svaki svoj misaoni biser podelish sa okolinom. i uopste se nisi iskontrolisao sa uvredama, sta se folirash sad. pogledaj svoj post. i sta si pisao o krivici za hiljade poginulih.
mislim da su modovi over tolerantni u tvom sluchaju.

goxy:
Nema shta da se idealizuje.....On je sve ostvario shto je imao......Mi smo bili glupi kao Narod shto mnoge stvari nismo kod njega prepoznali i podrzali......Sad bi vec bili sa hrvatskom u prvom sledecem vozu za E.U.mogu da me ubiju, ali ne mogu da zaustave sistem

Ти још верујеш у деда мраза,одрасти мало,немој да верујеш свему што тумачи беба
чедо љубави гаргамел и чанче...
Ово је изјава која се односи на заустављање Србије споља где је био у посети непосредно пред убиство,па је после на наговор политичког маркенинга изјавио
јер су му немачки ментори дојавили да је проверена ствар за те гласине.Гашпар је немачки ђак!
Пусти освладе =змију,легију и разне будале које користе том приликом или
чак смотаног воју да то њему натоваре,можда се последњи и радовао томе и можда је све то пожелео да се деси али они су само пијуни,игра им је подметнута
зарад туђих интереса да су они ово планирали,ЈСО и остале банде би заузеле владу и ку...би их неко спречио да Србију утамниче,они су само одрадили један део посла а главни извршчилац је ирац и један јужно американац,чије фотороботе је полиција објавила после самог атентата,па су касније побијени сви сведоци и пометнути
други,
највише су профитирале неке демократске земље које ти наводиш одакле су и ушли извршиоци атентата,легија је само логистика и параван дупљак,стари ХОС-овац.

Great Old One:
Nervozan?
Djindjic je posle uspeha koalicije Zajedno poceo da se svadja sa Draskovicem 1997. Pozivao je na bojkot izbora koji je opozicioni kandidat mogao ako ne dobiti, onda uci u drugi krug umesto Seselja. Tada su bili i pralamentarni izbori, a koalicija Zajedno je mogla da se nametene kao koalicioni partner umesto radikala. Mnoge stvari bi bile drugacije da je tako uradjeno. Umesto toga Djindjic i Draskovic su odabrali da se svadjaju.
Naravno i Draskovic je kriv jer je zapoceo kampanju na Ravnoj gori a i onda je pustao Danu da mu vodi politiku.

p.s. Banovanje za gluposti? Da nismo mozda u skolici, pa da nam se dele jedinice :lol:

Ма З.Ђ и В.Д су узели по 15 милона дм и отишли у Париз у шопинг,после 100 дана шетњи,пиштаљки и лупања у шерпе и лонце јадног народа,а по повратку су добили приде место градоначелника З.Ђ и градску владу В.Д спо,што им је С.М обаћао да прекину протест,па док су они били у шопингу да он одобровољи шефа М.М (ђу)
да се неби она љутила на меду!
Све је то исто друштво,без озбиљних правих професионалаца у сваком послу који су се већ потврдили и материјално су ситуирани а млади и способни нема напредка!

Back