Ђинђић добија споменик у Београду

Да ли треба овај споменик у Београду

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja bih samo da dodam da su okupacionog premijera likvidirale regularne jedinice policije Srbije,odnosno uklonili su ga cuvari zakona i borci protiv kriminala,terorista i drzavnih neprijatelja.

Za razliku od recimo Milosevica kojeg su likvidirale agresorske trupe.

Uopšte se ne zna ko je ubio Đinđića, a Slobi hvala što je izgubio sve ratove koje je vodio, što je dozvolio da nas bombarduju i što je dokusurio srpsku nacionalnu svest.

Ne trba ti za to link,djindjic je uvek bio nishtica sa do 2% podrske,mislim nidje veze.

Spomenik Đinđiću bi na simboličan način pokazao da nije lijepo ubiti vlastitog premijera.

Koliko je on i za šta zaslužan je potpuno nebitno.

Nije on vlastiti vec okupacioni!

A zasluzan je...za mnogo toga...prvo sto nas je izveo iz jedog mraka...a onda sve ostlo.

Izveo nas iz mraka taman do provalije.

Naravno da treba da dobije spomenik.

Voleli smo ga. Neki doduse prekasno.

To treba kod vas u Hrvatskoj, i muz bivsi Zenga ti je 100% obozavao djindjica :lol:

Да неће и онај прозор кроз који је упао код Хер Хабермаса у кабинет неко да опточи бакром?

И прозор а шарке ће златом да опточе.

Једноставно - неко добије споменик, а неко кад одлети са Хиландара свештеници окаде земљу коју је опоганио.

Болна истина? :)

Sramota me je kad čitam postove pune mržnje, a argumentacija uvek ista.

- - - - - - - - - -

Ne trba ti za to link,djindjic je uvek bio nishtica sa do 2% podrske,mislim nidje veze.

Nije on vlastiti vec okupacioni!

Izveo nas iz mraka taman do provalije.

To treba kod vas u Hrvatskoj, i muz bivsi Zenga ti je 100% obozavao djindjica :lol:

Zašto ga toliko mrziš!? Preterano, s obzirom da je tako kratko bio na vlasti.

И прозор а шарке ће златом да опточе.

Једноставно - неко добије споменик, а неко кад одлети са Хиландара свештеници окаде земљу коју је опоганио.

И боље да се то са бакреним и златним прозорима изводи негде у Констанцу, у Србији би то само испровоцирали међуетнички инцидент и прекршајне поступке против поштених власника отпада за метал.

Ja bih samo da dodam da su okupacionog premijera likvidirale regularne jedinice policije Srbije,odnosno uklonili su ga cuvari zakona i borci protiv kriminala,terorista i drzavnih neprijatelja.

Za razliku od recimo Milosevica kojeg su likvidirale agresorske trupe.

Ха ха ха Чувари Закона који пале и жаре али буквално !

Uopšte se ne zna ko je ubio Đinđića, a Slobi hvala što je izgubio sve ratove koje je vodio, što je dozvolio da nas bombarduju i što je dokusurio srpsku nacionalnu svest.

Jel ovo mikijev almanah ili sam ja na pdf politika?

1-Sloba nikada i nigde nije vodio ni 1 jedini rat.

2-Ne,ti si kriva sto smo bombardovani jer kazes da je on kriv sto nije dozvolio a on nije mogao da spreci dok koliko vidim ti si za to imala sredstava cim krivis njega,mogla si da sprecis bombardovanje a nisi a to je akt veleizdaje.

3-Sloba je probudio nacionalnu svest.

Sramota me je kad čitam postove pune mržnje, a argumentacija uvek ista.

- - - - - - - - - -

Zašto ga toliko mrziš!? Preterano, s obzirom da je tako kratko bio na vlasti.

Која црна мржња?
Уосталом, тај текст је потписао енглески новинар. Када неко са запада (а покојник из наслова теме је био англофил, између осталог) напише тако нешто, јел опет имаш аргумент да неко "мрзи" Ђинђића? :roll:

Ха ха ха Чувари Закона који пале и жаре али буквално !

Naravno.

cbd833405c4084b5e19c752297507e770cdb62e9_full.jpg

Jel ovo mikijev almanah ili sam ja na pdf politika?

1-Sloba nikada i nigde nije vodio ni 1 jedini rat.

2-Ne,ti si kriva sto smo bombardovani jer kazes da je on kriv sto nije dozvolio a on nije mogao da spreci dok koliko vidim ti si za to imala sredstava cim krivis njega,mogla si da sprecis bombardovanje a nisi a to je akt veleizdaje.

3-Sloba je probudio nacionalnu svest.

Većina ste, uživajte u jednoumlju.

- - - - - - - - - -

on je narodnu mržnju zaslužio pre toga

Ako misliš na Miloševića, složiću se, mada ne volim termin mržnja.Suviše sam pragmatična da bi me takva niska osećanja proganjala.

Која црна мржња?
Уосталом, тај текст је потписао енглески новинар. Када неко са запада (а покојник из наслова теме је био англофил, између осталог) напише тако нешто, јел опет имаш аргумент да неко "мрзи" Ђинђића? :roll:

:kafa:

Back