Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.015
Ko ce im biti kandidat za gradonacelnika? ko za predsednika zna se samo da je Marinika nosilac liste na izborima za poslanike skupstine....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis na predsednicki ja mislim da je prvi...Koji je ovo mandat Glinskom poklisaru
Čuvamo to od vas, da budete zbunjeni što dužeKo ce im biti kandidat za gradonacelnika? ko za predsednika zna se samo da je Marinika nosilac liste na izborima za poslanike skupstine....
od kojih nas?Čuvamo to od vas, da budete zbunjeni što duže
Za koga ćeš glasatiod kojih nas?
Bojkot, takva bagra ko sto se vi je i dovela ovu sektu na vlast, takve Trivanke, Comicke, Cedomiri Jovanovic, Nenadi Canci, Sormazi i Popovici, svi na jednu gomilu samo daj funkcija i upravnih odbrora.....Za koga ćeš glasati
Znači zadovoljan si sadašnjim predsednikom.Bojkot
Stavljam milion dolara koja nemam da će Vučić većinski da pobedi.Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da opozicija neće bojkotovati izbore u aprilu 2022, iako nema nikakvih uslova za slobodne izbore, dodavši da prema nezavisnim istraživanjima, opozicija ima dobre šanse da pobedi u Beogradu, ali i na predsedničkim izborima.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić to zna i zato još nije rekao da li će se ponovo kandidovati, rekao je Đilas u intervjuu da austrijski Die Presse, prenela je SSP.
Upitan o kineskim investicijama, Đilas je istakao da ne želi da Srbija bude kineska kolonija i da je kineskih investicija malo, kao i da su uglavnom u pitanju krediti kojim se finansiraju građevinski projekti koje izvode kineske kompanije tako što dobijaju ugovore bez javnog tendera.
„Grade putnu i železničku mrežu Srbije, metro u Beogradu, sistem za preradu otpadnih voda za 3,2 milijarde evra, iako bi, da smo izvođača dobili na tenderu, EU donirala 85 odsto cene“, ukazao je Đilas i dodao da je spolјni dug Srbije oko 30 milijardi evra, a sa kineskom izvoznom bankom potpisan je ugovor za još 15 milijardi evra.
Govoreći o evropskim integracijama, Đilas je naveo da postoje dva problema, jedan je Srbija i njena vlada, odnosno Vučić, a drugi EU, koja sve vreme podržava Vučića, držeći se devize da iako nema dovolјno demokratije u Srbiji, država je stabilna.
On je ocenio da EU ne vrši dovolјan pritisak na vlast da obezbedi slobodu medija i vladavinu prava.
„Oni nastavljaju, jer je kazna smešnih 1.000 evra“
Komentarišući medije koji ga prikazuju kao bogatog, korumpiranog tajkuna umešanog u razne afere, on je rekao da to nisu mediji nego propagandna glasila Aleksandra Vučića i da je podneo preko 150 tužbi protiv tih medija i političara vladajuće stranke zbog laži koje iznose.
„Do sada je završeno oko 70 sporova. Svi u moju korist. Ali oni nastavlјaju, jer je kazna smešnih 1.000 evra“, rekao je Đilas i najavio da će prestati da ih tuži jer to više nema smisla.
![]()
https://rs.n1info.com/vesti/djilas-...e-u-beogradu-ali-i-na-predsednickim-izborima/
Konačno da im vidimo leđa!
Već 35 godina aleksandar vučić natura nestašice i sankcije.
Vreme je za prosperitet, a to je demokratska opozicija!
sve ista govna, komunisticki sistem od 1946 do dan danas nabrojah ti gore nekolicinu govana fale boris tadic i ostali sve komunisticke njuske agenti obicniZnači zadovoljan si sadašnjim predsednikom.
Bio je prinuđen da se 2017. premesti s mesta predsednika vlade, na 5-godišnji prvi mandat predsednika
E jegiba, onda što da vam kažem... Moje suze vam ne mogu pomoći...izdržite još 5 godinamislis na predsednicki ja mislim da je prvi...
Nema to veze, on bi i 2027. napravio neke mašinacije da pređe ponovo za premijera etc.E jegiba, onda što da vam kažem... Moje suze vam ne mogu pomoći...izdržite još 5 godina
Ma ok, sve je to već viđeno... Kod brata MedeNema to veze, on bi i 2027. napravio neke mašinacije da pređe ponovo za premijera etc.