Djilas odbio hrvatske tramvaje

Slijedeće slike će zorno dočarati superiornost voznog parka srbijanskog glavnog grada nad onim ustaškim:

Končarov koljački krš koji se već godinama nekažnjeno vrzma po Zagrebu :rumenko:

001novi_tramvaj.jpg

Superiorni high speed tramvaj serbskoga glavnog grada :D

tramvaj-v.jpg

Svejedno ima vise glasaca nego sve stranke u Hrvatskoj zajedno, ali ne radi se o tome ovde, nego bolje ce biti za nas sve da takve stranke uopce prestanu da postoje, i HDZ i SRS, jer apsolutno niceg dobroga ne donose poglavito svom narodu a na poslijetku ni drugima.

ne vrijedi poredjenje, nas je duplo vise:rtfm: kod vas ustaska stranka koja je otvoreno koketirala sa ustastvom sama ili u kombinaciji sa drugom zlocinackom strankom, ratnog zlocinca glavasa, upravlja osijekom 10 godina, poslije x god hdz, malo hsp,malo hdssb,malo zajedno al ugl. ultra desnicarski

Slijedeće slike će zorno dočarati superiornost voznog parka srbijanskog glavnog grada nad onim ustaškim:

Končarov koljački krš koji se već godinama nekažnjeno vrzma po Zagrebu :rumenko:

001novi_tramvaj.jpg

tramvaj-v.jpg

sledece pitanje ce dobiti iskren odgovor: da li u cjelom zagrebu voze novi koncarevi tramvaji? te takodje potvrditi koliko covjek moze biti iskompleksiran

001novi_tramvaj.jpg

tramvaj-v.jpg

niko ne sppori da su nashi danashnji krsh
pitanje je samo zashto nam kao alternativu na nash krsh nudish to vashe felerichno djubre koje niko nigde nece ko da ste gubavi?

ne vrijedi poredjenje, nas je duplo vise:rtfm: kod vas ustaska stranka koja je otvoreno koketirala sa ustastvom sama ili u kombinaciji sa drugom zlocinackom strankom, ratnog zlocinca glavasa, upravlja osijekom 10 godina, poslije x god hdz, malo hsp,malo hdssb,malo zajedno al ugl. ultra desnicarski

Ja nikad i nisam bila za HDZ koji su vise nego ocito samo lopovi, u interesu Hrvata i Hrvatske je da stranki poput HDZ ne bude. Ili da ne budu tako jaki da mogu bez posljedica manipulirati ljudima. Ja sam za to da stranke uopce namaju taj predznak hrvatski ili hrvatska ta i ta stranka, cim se nacija u prvi plan istice praksa je pokazala da lose zavrsi, kao prvo jer je nase podrucje dosta senzibilno po tom pitanju i automatski dovodi do diskriminacije drugih a time i do sukoba, ali i zbog toga sto se uvijek iza laznog domoljublja kriju najveci kriminalci.

Uzaludno meni prebacujes Glavasa i sve sto ima veze sa ustasama ili zlocinima jer se ne vidim u tome uopce.

Poslednja izmena:
moratju da te razocharam,ali...

Sklapanje ugovora do sada nije uspjelo ni u Mađarskoj, ni u Finskoj, ni u Kazahstanu, a Bugarska se pozvala na činjenicu da niti jedna zemlja EU nije kupila Crotram
itd.,itd.,...
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/13523/Crotram-dosad-nije-prodan-niti-jednoj-zemlji.html

do dushe imaju probne voznje u bugarskoj tako da si u pravu da VOZE
e sad ako ih daju za dzaba ovi ih mozda i zadrze za stalno..

Da, zapravo u tom grmu lezi zec EU ''das mi ga dam ti ga'' tj. trziste i prodor na isti ? Nikavi verobrani u znaku ''U'' nisu u pitanju....Dok MI iz eks YU drzimo jedni druge za taoce drugi se slade....Cak i Kinezi !!!

Nego u svemu ovome nikako da se postavi pitanje sukoba interesa Djilas& Co..

Da, zapravo u tom grmu lezi zec EU ''das mi ga dam ti ga'' tj. trziste i prodor na isti ? Nikavi verobrani u znaku ''U'' nisu u pitanju....Dok MI iz eks YU drzimo jedni druge za taoce drugi se slade....Cak i Kinezi !!!

Nego u svemu ovome nikako da se postavi pitanje sukoba interesa Djilas& Co..

Pa Hrvatskoj bilo lose u eks Yu,tako da.......... !!!

Kazem ja,nema nista licemernije i podlije od ''bratje'' hrvata!

001novi_tramvaj.jpg

tramvaj-v.jpg

Па јесте Кончаров дизајнерски УСТАШКИ јер му је предње стакло у облику слова
U тако да би овде такви трамваји брзо били сви разбијени.:cool:

Mislim da vam se to nece svidjeti ali na srecu to nece moci biti sprjeceno, odnosi Hrvatske i Srbije se kontinuirano poboljsavaju na svim poljima, ratovi i mrznje ce biti sve vise iza nas, i takvih razmisljanja poput vasih ce biti sve manje i manje i na vasoj i na nasoj strani a da razum ipak prevladava kod vecine pokazuju i dva covjeka koja su izabrana za predsjednike drzava Srbije i Hrvatske.

Smetaju vam hrvatski tramvaji ali sto posto vam ne smetaju njemacki automobili zar ne?

Kako ono beze mali Perica zamislja politiku :think:

Kada je iz SFRJ moglo da ispadne ono sto je ispalo u svakim drugim uslovima sanse su barem 5 x vece za tako nesto.

I ti stari tramvaji imaju svoju sentimantalnu vrijednost za sve one koji vole voznju tramvajem, meni oosobno ce biti jako zao kad ih jednog dana sve zamijene novim, nestat ce neceg lijepog i nostalgicnog sto veze te stare tramvaje za Zagreb.

nije to poenta mog posta, naravno da imaju svoju vrijednost, nego je tvoj sunarodnik manipulisao kao i obicno. i ti po svojim odgovorima spadas su zaista,zaista rijetku kategoriju hvata da sad otvoreno sumnajm u to porijeklo :mrgreen:

Back