Đilas danas dokazao da je najveći lažov na svetu i da nema gram obraza!

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Đilas danas dokazao da je najveći lažov na svetu i da nema gram obraza!​

Đilas "mrtav ladan" izjavio da Marinika Tepic nikada nije potpisala da su Srbi počinili genocid​

Iako ga demantuju i Marinikin potpis i njen govor iz Skupštine Srbije i to sto ju je Memorijalni centar u Srebrenici proglasio za najveću heroinu, a i sam Dragan Đilas je za Televiziju Vijesti izjavio da su Srbi počinili genocid!

Međutim, tajkun sada demantuje sve ono što on i njegovi saradnici mesecima govore.

- Niko od nas nije potpisao ni jedan papir da je srpski narod genocidan.Priznajemo da se desio veliki zločin u Srebrenici ali odgovornost ne može da se pripiše jednom narodu već pojedincima koji su to učinili - izjavljuje sada Đilas.

Srbijo vreme je da te podsetimo šta su Marinika i Đilas rekli za Srbe!

https://informer.rs/vesti/politika/653182/djilas-danas-dokazao-najveci-lazov-svetu-nema-gram-obraza

Znamo da je Đilas lopov lažov. Uhapsite ga!

Đilas "mrtav ladan" izjavio da Marinika Tepic nikada nije potpisala da su Srbi počinili genocid​

Iako ga demantuju i Marinikin potpis i njen govor iz Skupštine Srbije i to sto ju je Memorijalni centar u Srebrenici proglasio za najveću heroinu, a i sam Dragan Đilas je za Televiziju Vijesti izjavio da su Srbi počinili genocid!

Međutim, tajkun sada demantuje sve ono što on i njegovi saradnici mesecima govore.

- Niko od nas nije potpisao ni jedan papir da je srpski narod genocidan.Priznajemo da se desio veliki zločin u Srebrenici ali odgovornost ne može da se pripiše jednom narodu već pojedincima koji su to učinili - izjavljuje sada Đilas.

https://informer.rs/vesti/politika/653182/djilas-danas-dokazao-najveci-lazov-svetu-nema-gram-obraza

Ako MALO BOLJE procitas shvatices-ako nisi toliko ogranicen(a bojim se da jesi, nazalost)- da, DJILAS NIJE izjaviio da su Srbi pocinili genocid. Vec da su zlocin tamo izvrsili ODREDJENI POJEDINCI-ne narod(bilo koje nacije) Jel ne znas da citas ili sta je Tvoj problem? Hoces da ti boldujem?> Evo ljubavi ::)

Само причате како је Ђилас лопов и лажов. Испаде човек гори од Хитлера, како га СНС медији представљају.
Што се мене тиче, нека је и истина све то. Баш ме брига.
Али ви стално позивате на његово хапшење и причате о силним доказима и разлозима за то хапшење.
Ипак, Ђилас је на слободи. Због чега?
Ако је толики криминалац и уништитељ српског народа, због чега га држите на слободи?

Само причате како је Ђилас лопов и лажов. Испаде човек гори од Хитлера, како га СНС медији представљају.
Што се мене тиче, нека је и истина све то. Баш ме брига.
Али ви стално позивате на његово хапшење и причате о силним доказима и разлозима за то хапшење.
Ипак, Ђилас је на слободи. Због чега?
Ако је толики криминалац и уништитељ српског народа, због чега га држите на слободи?
Vrana vrani oči ne vadi. Štite ga zapadne gazde.

Vrana vrani oči ne vadi. Štite ga zapadne gazde.
А сироти Вучко нема контролу над својом државом.
Не би он смео ништа ни да каже о њему онда.
Јер Вучкове газде су такође те исте, западне.

Ja verujem da ce SNS i BIA urednistvo da zatvore ovu temu...

Pa ko jos normalan veruje da je pametno nelagati u politici sa ovakvim birackim telom, mada ovde se ne radi o lazima, nego o iskrivljavanju izgovorenih reci...
Ne moze se neko zato sto kaze ubicu ga, proglasiti za ubicu....

Jel ijedan politicar ispunio bilo sta iz izbornih obecanja....??????

Серуцкајте Ви колко хоћете,али се лепе паре на тог Ђиласа ко мува на гоувно...
Кад је неко рођен под срећном звездом :roll:
Ускоро ће изује на Суду и Господина премијерку лично јер га прозивала нешто на Твитеру

Пинк се бесконачно слаже са тобом ... Само бели магови и зелене пуклаче могу да помогну Србији да изаже на 'зелену грану '

Ne trabunjaj sendvicaru

Ja verujem da ce SNS i BIA urednistvo da zatvore ovu temu...

Pa ko jos normalan veruje da je pametno nelagati u politici sa ovakvim birackim telom, mada ovde se ne radi o lazima, nego o iskrivljavanju izgovorenih reci...
Ne moze se neko zato sto kaze ubicu ga, proglasiti za ubicu....

Jel ijedan politicar ispunio bilo sta iz izbornih obecanja....??????
Naturlich! Hitler je ispunio svoja obećanja i izvukao Nemačku iz stravične krize pre 90 godina! :bravo:

Djilas je oduvek bio lazov, a vi kao niste znali?
Naturlich! Političar koji govori ISTINU, neće mnogo postići! Naprotiv, trenutna vladajuća struktura će ga verovatno SHEBATI u startu! :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ne mogu da shvatim da u Srbiji nema coveka da se izabere na celo drzave a da nije mufljuz.
Prvo, normalni, časni i vredni ljudi uopšte neće ni u ludilu da postanu političari! Nekada sam se zgražavao dok sam ih slušao! A onda sam shvatio da moraš da pregaziš mnoga moralna i verska načela da bi 'isplivao' na politički vrh... i sada mi se HEBE za njih....

Ма, има, ама не могу да дођу на ред од Босанаца... :sad2:
Nakon Hrvata Tita, dobar je i neki Bosanac? Recimo Pavelić? :zcepanje:

Back