Đilas : Bakarec sramno montirao sliku Marinike Tepić i Velje Nevolje

Bakarec optužio sve žive da rade za Belivuka, OSIM SVOJE

Poslanik iz vladajuće grupe „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ Nebojša Bakarec izneo je danas u Skupštini Srbije niz optužbi na račun portala Krik, Stranke slobode i pravde i kriminalnog klana Veljka Belivuka, a nije propustio ni priliku da opozicione političare ponovo optuži za „fašizam“.

"Када партија постане држава, онда је то фашизам" - Дуче

a i ne znam sto se cudite toj debilnoj mintazi na fotki... pa jel mislite da je on to radio? :lol:

ovi vuckovi se zaebavaju sa narodom, svaki dan izbace poneku debilnu senzaciju i dok se mi lozimo na to oni unistavjau srbiju i drpaju sve u 16.

i to rade od prvog dana...rece ovde jedan pre pametan korisnik ex radikal...kada mi dodjemo na vlast, nikad necemo miroljubivo otici... i to je jedna i jedina istina.

љуби га мајка !

него, мени су они потпуно јасни приликом оснивања, али ми нису јасни 2008 ДС, шта су хтели да ураде када су СРС поцепали у СНС ?!?!??

Bakarec optužio sve žive da rade za Belivuka, OSIM SVOJE

Poslanik iz vladajuće grupe „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ Nebojša Bakarec izneo je danas u Skupštini Srbije niz optužbi na račun portala Krik, Stranke slobode i pravde i kriminalnog klana Veljka Belivuka, a nije propustio ni priliku da opozicione političare ponovo optuži za „fašizam“.
.
:rotf:

E7vAKZgWUAEiSDo

.
Хоће ли неко ове да обавести да нису нормални?

.

.
:rotf:

E7vAKZgWUAEiSDo

.
Хоће ли неко ове да обавести да нису нормални?

.
Neko ih dobro uči da se iz nebranog grožđa vade stvaranjem medijske kakafonije kako bi relativizovali sopstvenu odgovornost jer to prolazi kod tradicionalno zbunjenog i dezinformisanog biračkog tela.

Jer samo neko ko nema pojma gde se nalazi i šta se oko njega zbiva može da nasedne na napad režimskog tabloida na režimskog ministra.

Vlast na besprizoran način omalovažava srpski narod.

Back