Djevojke sa instagrama?

svet bi bio lepsi kazes, ali cemu :lol:

jes vala, neki seljak sto radi kao rob svakog dana masta da ima jahtu ko meljnicenko i pije bolindzer sa high style drozzama, ali dok muze kravu u gumenjasima koji su blatnjavi od kravljih fekalija kaze sebi, da, bilo bi lepse tako ziveti....ali cemu? :lol:

Ton ti je maliciozan
pusti ti moj ton...ja govorim ono sto gledam na granici ukrajini i poljske... gomile mladih koji nemaju pojma sa zivotom, svi blenu u smartfonove ko debili obuceni u kopije poznatih marki i 50 posto njih pije kafu sto nasi genijalci zovu... coffee to go :hahaha:

za pocetak svet bi bio lepsi kad bi ljudi naucili jezike i znali kako se zove kafa koja ima noge. :lol:

Sve reklame deluju na ciljne grupe... ovde je očigledno na koju grupu ;). Ja takve reklame i ne primećujem, dakle uspeli su da dođu do tebe hehe. Ali ti se držiš :)

Jeste, licemerstvo je to što najviše iritira. To kod žena je mač... može da napreduje tako, ali ako se spanđa sa pogrešnom osobom ili se preigra može da bude još gore, ili može doći do momenta kada će neko tražiti konkretne usluge, pa ako odbije...

Meni iskaču na instagramu samo slike prirode :)
i eventualno po koja reklama ;)

Nema šta da dođu, iskaču sami, ne moraš više ništa ni da klikneš... Pre svakog videa ti izađu reklame, a najbolja fora mi je kada na opozicionim formatima tipa Kesić izađe reklama za Vučića. Veruj mi da to definitivno nije išlo po sistemu iskoči ti jer te zanima :D

To što je mač je nešto čega su svesni i pre nego što uđu u to, ja pričam konkretno o licemerju... Svima smeta, a svi vrlo koriste ili bi da mogu.

Je li i sa tobom ovakav slucaj? Uf brate sad mi je lakse... Bas sam se bio izbedacio brate.. Svi volimo da vidimo lijepo zenu, zgodnu .. ali brate moj ovo na instagram postaje toliko prenapadno da stvarno mislim da ubija polako samopouzdanje musksrcima... evo meni prvom kojem se to nikad nije desilo.... sve su idealne, sve grme, sve su na zlatibor, sve piju sampanjac, sve imaju dobre guzove... ma daj

Da brate ali one non stop izbacaju, dupe, sise, slike sa zlatibora, pa sa beograda na vodi, ni jedna nema celulit, mitisere ili krive zube... a gdje sam ja tu i ostali muskarci? Sta ja mogu da ponudim? (Sem svoj krivi penis) Da joj posaljem dick pick ispast cu seljak i perverznjak...A volim da vidim lijepu zenu, zgodnu, bez kompleksa... ali bas mi se smucilo sto je u zadnje vrijeme sve postalo na IZVOLITE... bas se u prvi plan guraju guzice i sise i to cak od maloljetnih devojaka???! Ejjj...
Pa radi na sebi.Gde si ti?Ti si tamo gde zaslužuješ da budeš.Koliko si uložio u sebe?Ništa?Pa sa kojim pravom pomišljaš da imaš pravo na neku od njih?

Ne znam za devojke sa instagrama, osim da je to strashan fejk i poziranje, ali sam pretrcala po twitteru i videla da se zene tamo masovno skidaju.
Iznenadila sam se.

Pa ako je nekom do upoznavanja rekla bih da je twitter pravo mesto za to. :) :)
Svuda je danas pravo mesto za to.
Oduvek je tako i bilo samo što je to sada dosta olakšano zahvaljujući i mrežama i ženama.

Back