Djeca i njihovi partneri

Drugarici da kažeš da to više nisu njena deca, nego svoji ljudi.

Svaki je sebi odabrao.

Podseti je da gleda da se ne meša.

Sa svojima jedi i pij.

Koliko god da se ne trpe, istrpeće se da izdrže par puta godišnje po par sati rođendana, slavlja ili sahrana.

Što se manje sreću, više će se voleti

Pa nije trač

Iskreno bilo bi mi najgore da znam da mi se djeca i njivi odabrani životni drugovi izmedju sebe ne postoji

Ja bi svaki dan plakala koliko bi me to pogodilo

Još ako vidim da ih manipuliše partner/ka

Crkla bi

I sinoc kad me je pitala neću ti reci šta bi uradila ali savetujem da sa sinovima popričaš sa obojicom
i opet
kako znas da ih ona maipulise?

ti na tu zenu drvlje i kamenje..imas veliku predrasudu.

Ali moja drugarica se u to ne petlja

Evo jedne subote došao mladji sin devojka i spontano skupa doruckovali

Od starijeg sina devojka smrtno se naljutila i kritikuje drugaricu da nije ok sto nije i njih pozvala

Moja drugarica opet kaže imala sam slobodan vikend i to je bilo ne planski jednostavno tako se trefilo ova kaže ipak si mogla da i nas pozoveš

I sad Ajde reci jel normalna ?
a sta joj je bio problem da javi "e dosli ovi, ajte i vi"

verovatno ta zena vec ima istoriju strelica prema sebi i onda kako kazes spontrano reaguje na svekijine provokacije

ma moj problem je sto ne pamtim viceve

a bio je jedan dobar bas na konto ovoga .. da ga parafraziram :D

prica zena kako ima groznu snaju
tera njenog sina da joj pravi kafu, da joj donosi dorucak u krevet, da ide u prodavnicu itd itd..

a onda..a kako mi je zet dooooobar, napravi mi cerki dorucak u krevet, kaficu za dobro jutro, trkne do prodavnice, ma zlatan

ma moj problem je sto ne pamtim viceve

a bio je jedan dobar bas na konto ovoga .. da ga parafraziram :D

prica zena kako ima groznu snaju
tera njenog sina da joj pravi kafu, da joj donosi dorucak u krevet, da ide u prodavnicu itd itd..

a onda..a kako mi je zet dooooobar, napravi mi cerki dorucak u krevet, kaficu za dobro jutro, trkne do prodavnice, ma zlatan
Znam taj samo fora je da to i nije vic, tako ispada često u životu :D

nista nije tesko ako si normlana a deluje mi da jesi :D
Jednom, imala sam možda 17 godina slušam u tramvaju razgovor dvije mlade žene koje su se i srele u tramvaju nakon očito puno vremena:
-udala si se?
-jesam, živimo skupa, u zajednici smo sa njegovim roditeljima
-i kako ti je, kakva je svekrva?
-isprati me na posao sa kafom, doručkom, očisti mi cipele i pripremi ih kod ulaznih vrata, dočeka me s ručkom i čistom kućom, ne upada u našu sobu, kad imamo mi goste povuče se u svoju i ne izlazi, spremi čime da ih poslužim
-divno i rijetko za čuti
-jes ali ja joj opet j mater!
-što?
-pa svekrva je, kako što?

:(

Jednom, imala sam možda 17 godina slušam u tramvaju razgovor dvije mlade žene koje su se i srele u tramvaju nakon očito puno vremena:
-udala si se?
-jesam, živimo skupa, u zajednici smo sa njegovim roditeljima
-i kako ti je, kakva je svekrva?
-isprati me na posao sa kafom, doručkom, očisti mi cipele i pripremi ih kod ulaznih vrata, dočeka me s ručkom i čistom kućom, ne upada u našu sobu, kad imamo mi goste povuče se u svoju i ne izlazi, spremi čime da ih poslužim
-divno i rijetko za čuti
-jes ali ja joj opet j mater!
-što?
-pa svekrva je, kako što?

:(
ti i dalje imas 17 :flert:

Back