- Poruka
- 30.100
Sinoc sam bila sa drugaricom ona je jako harmonicna osoba ima dva odrasla sina , mladji sin je kupio kuću i živi sa devojkom lep i skladan par!
Starij sin ima devojku ali živi još kod kuće iako često provodi vrijeme kod nje
Priča mi da je devojka starijeg sina jako ljubomorna na devojku mladjeg sina
I tako non stop baca kosku izmedju braće
Mladji sin i devojka neće imaju posla sa devojkom od starijeg sina
Moja drugarica kaže obojica imaju svoj život i sad imam probleme te vrste pita me kako bih ja to rijesila
Posto znam i momke i obe devojke znam da je ova od starijeg veliki manipulator, kolko god pažnje da joj posvetis njoj je malo takodje je puna kompleksa inače se nebi zagrizla toliko u ovu drugu !
Kako rijesiti problem na dobrobit svih ucesnika ? Ili tu jednostavno nema šta rjesavati jer je to normalno u danasnje vrijeme ?
Jednom sam u hercegovini čula “ti bih bio tako dobar covjek da ne nosiš glavu svoje žene na ramenima “
Starij sin ima devojku ali živi još kod kuće iako često provodi vrijeme kod nje
Priča mi da je devojka starijeg sina jako ljubomorna na devojku mladjeg sina
I tako non stop baca kosku izmedju braće
Mladji sin i devojka neće imaju posla sa devojkom od starijeg sina
Moja drugarica kaže obojica imaju svoj život i sad imam probleme te vrste pita me kako bih ja to rijesila
Posto znam i momke i obe devojke znam da je ova od starijeg veliki manipulator, kolko god pažnje da joj posvetis njoj je malo takodje je puna kompleksa inače se nebi zagrizla toliko u ovu drugu !
Kako rijesiti problem na dobrobit svih ucesnika ? Ili tu jednostavno nema šta rjesavati jer je to normalno u danasnje vrijeme ?
Jednom sam u hercegovini čula “ti bih bio tako dobar covjek da ne nosiš glavu svoje žene na ramenima “