Djeca i njihovi partneri

Gospođetina 👑

Buduća legenda
Moderator
Poruka
30.100
Sinoc sam bila sa drugaricom ona je jako harmonicna osoba ima dva odrasla sina , mladji sin je kupio kuću i živi sa devojkom lep i skladan par!

Starij sin ima devojku ali živi još kod kuće iako često provodi vrijeme kod nje

Priča mi da je devojka starijeg sina jako ljubomorna na devojku mladjeg sina

I tako non stop baca kosku izmedju braće

Mladji sin i devojka neće imaju posla sa devojkom od starijeg sina

Moja drugarica kaže obojica imaju svoj život i sad imam probleme te vrste pita me kako bih ja to rijesila

Posto znam i momke i obe devojke znam da je ova od starijeg veliki manipulator, kolko god pažnje da joj posvetis njoj je malo takodje je puna kompleksa inače se nebi zagrizla toliko u ovu drugu !

Kako rijesiti problem na dobrobit svih ucesnika ? Ili tu jednostavno nema šta rjesavati jer je to normalno u danasnje vrijeme ?

Jednom sam u hercegovini čula “ti bih bio tako dobar covjek da ne nosiš glavu svoje žene na ramenima “

e da nek se dohvate u cetvero pa kako se snadju :hahaha:
Ko doaka kome i za.koje kvadrate , njive , sume, i eventualne nekretnine koje je familija iz dijaspore obezbedila ...

Koja tema jbt ... wtf... znaci brate RKL kako sve spanske serije ti produciras ?

RKL
ima li neki trac da te.preskoci ili si magnet za tudje HEBENE probleme koji te se ic ne ticu?

Stvarno se lozis da budes savremena majka Tereza pokosene vutre?
Pa nije trač

Iskreno bilo bi mi najgore da znam da mi se djeca i njivi odabrani životni drugovi izmedju sebe ne postoji

Ja bi svaki dan plakala koliko bi me to pogodilo

Još ako vidim da ih manipuliše partner/ka

Crkla bi

I sinoc kad me je pitala neću ti reci šta bi uradila ali savetujem da sa sinovima popričaš sa obojicom

Upravu si
Ali meni je bitna da odaberu i da je harmonično i da kad mi dodje termin da moram napustiti ovaj svijet ja sretno mogu ići jer znam da je sve uredu

Razumeš
Ne razumijem. Takav stav je za mene petljanje u njihove živote. Izabrace šta njima prija,tvoje(moje) je da to prihvatimo.
Nisam odgojila idiota koji će izabrati nekog da mu uši zavrce ili ako i hoće, onda mu to prija.
Opusti se,tako se samo kvare odnosi sa djecom.

Nisu njoj ni sinovi u vinklu ako im mama zna sve to :)
Ne razumijem. Takav stav je za mene petljanje u njihove živote. Izabrace šta njima prija,tvoje(moje) je da to prihvatimo.
Nisam odgojila idiota koji će izabrati nekog da mu uši zavrce ili ako i hoće, onda mu to prija.
Opusti se,tako se samo kvare odnosi sa djecom.

Ali moja drugarica se u to ne petlja

Evo jedne subote došao mladji sin devojka i spontano skupa doruckovali

Od starijeg sina devojka smrtno se naljutila i kritikuje drugaricu da nije ok sto nije i njih pozvala

Moja drugarica opet kaže imala sam slobodan vikend i to je bilo ne planski jednostavno tako se trefilo ova kaže ipak si mogla da i nas pozoveš

I sad Ajde reci jel normalna ?

Ako su im već sad tako nezdravi odnosi a nisu još ni zvanično snaje postale te djevojke, jedino što tvoja drugarica može učiniti a da je ispravno jeste: distancirati se. Ili štob ubosni rekli: poslati ih u trilepe sve skupa.
Taman posla da se treba dovoditi u stanje stresa zbog njih. Sutra neće smjeti uzeti unuče od jednog sina a da ne uzme istovremeno i od drugog, kupiti igračku jednom a ne i drugom itd.

Ali moja drugarica se u to ne petlja

Evo jedne subote došao mladji sin devojka i spontano skupa doruckovali

Od starijeg sina devojka smrtno se naljutila i kritikuje drugaricu da nije ok sto nije i njih pozvala

Moja drugarica opet kaže imala sam slobodan vikend i to je bilo ne planski jednostavno tako se trefilo ova kaže ipak si mogla da i nas pozoveš

I sad Ajde reci jel normalna ?
Pa taman posla da moze da me kritikuje za takve stvari. Šta ima da se pravda bilo kome ?

Back