Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dje sebe vidite za 15 godina ?
100% cu biti ziv zdrav i zgodan () i verovatno cu tad imati neku dugogodisnju ljubavnicu
Sve sto jedan normalan covek treba da ima![]()
ja kamen sadih tu niche cvece![]()
Što, ja sam dobar sluhista !?
Svaki naš Ciganin je dobar sluhista !
Zašto bih ja bio izuzetak ?
Bio bi to duo, jebalo majku !
Bolji od "La kampanele"....
Pa, pusimo glas - "Višnjičica rod rodila...."
u madridu udatog za sina od vlasnika zare
Obavezno rusija, jedem najbolja jela u restoranu, znaci ostrige tek ulovljene koje zure da donesu sto svjezije i love ronioci restorana da bi sve bilo na nivou ocu da probam, ne pijem alkohol, ali moze cigare dobre, i cekam neku Nastasju, ako ne dodje ona doci ce Lizaveta, i citam stravicno debelu knjigu, pa poslije kad ja i Nastasja sve... onda idem sa grupom kojoj sam ja vodja, rok grupom, da im pjevamo na Srpskom, ja sviram, a pjevac pjeva, kasnije se vracamo u Jugoslaviju stravicnim ruskim vozom dje necu da kazem da li nam i kondukteri (meni i Nastasji, ili Lizaveti) donose cist kokain, pa pricamo najvece interesantnosti dok putujemo, bolje vozom nego avionom, ova pise knjigu usput, ili dnevnik, pa mi daje da pogledam i da kazem da li moze nesto bolje da se izrazi ili napise i da dam komentar, u Bundi izlazimo na aerodrum, s tim sto ona ima kratku haljinu i bundu, a ja majicu bundu i farmerke i naocari, i idemo da se kupamo, pa uvece zovemo sve drugove i drugarice i idemo svi u neki klub dje je muzika najstravicnija i ostajemo do 5.A dje sebe vidite za 15 godina ?
Obavezno rusija, jedem najbolja jela u restoranu, znaci ostrige tek ulovljene koje zure da donesu sto svjezije i love ronioci restorana da bi sve bilo na nivou ocu da probam, ne pijem alkohol, ali moze cigare dobre, i cekam neku Nastasju, ako ne dodje ona doci ce Lizaveta, i citam stravicno debelu knjigu, pa poslije kad ja i Nastasja sve... onda idem sa grupom kojoj sam ja vodja, rok grupom, da im pjevamo na Srpskom, ja sviram, a pjevac pjeva, kasnije se vracamo u Jugoslaviju stravicnim ruskim vozom dje necu da kazem da li nam i kondukteri (meni i Nastasji, ili Lizaveti) donose cist kokain, pa pricamo najvece interesantnosti dok putujemo, bolje vozom nego avionom, ova pise knjigu usput, ili dnevnik, pa mi daje da pogledam i da kazem da li moze nesto bolje da se izrazi ili napise i da dam komentar, u Bundi izlazimo na aerodrum, s tim sto ona ima kratku haljinu i bundu, a ja majicu bundu i farmerke i naocari, i idemo da se kupamo, pa uvece zovemo sve drugove i drugarice i idemo svi u neki klub dje je muzika najstravicnija i ostajemo do 5.