Đe je Kazanova ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ti kazem da sam bio banovan, ali to u tu tvoju tikvu tesko ulazi. Verovatno se administrator zayeb'o, pa je pogresio u vezi mene.

A drugo, sto se tice tog dizanja nosa ili cega vec... mogu ti reci samo da od svih zenskih clanova ovde, ja nisam video vecu zenu od tebe.

Mislim da ti bolje pristaje nadimak ZENA, ili P I @ K A (od tvog postojeceg Gad), uz tvoje krsteno ime Splacina.

Kazanova:
Ja ti kazem da sam bio banovan, ali to u tu tvoju tikvu tesko ulazi. Verovatno se administrator zayeb'o, pa je pogresio u vezi mene.

A drugo, sto se tice tog dizanja nosa ili cega vec... mogu ti reci samo da od svih zenskih clanova ovde, ja nisam video vecu zenu od tebe.

Mislim da ti bolje pristaje nadimak ZENA, ili P I @ K A (od tvog postojeceg Gad), uz tvoje krsteno ime Splacina.

bio banovan!? Da se nisi upucavao nekom političaru, a administrator mislio da ga zezaš!!??...

Kazanova:
Splacina svojim naucnim radom dokazuje razliku izmedju Srba i Motentota!

Tema: "O antropoloskom bicu Motentota"

http://www.glas-javnosti.co.yu/forum/index.php?showtopic=539&pid=5174&st=0&#entry5174

Заиста јадни Црногорци... шта им сипају у главу Милови мангупи... замисли која смејурија "њихово подријетло из гвозденог доба"... ма ово је испод сваког нивоа... зато је и Твој коментар Казанова заиста на месту.

ниси видео ЖЕНУ!!!

Па ти си геј.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back