kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 52.679
Dodik je izbor državljana Republike Srpske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodik je izbor državljana Republike Srpske.
Za Doda pričaju i da je jevrejski igrač. Koliko je to tačno, ne znam. Ako jeste, onda je na konju jer Jevreji upravljaju Amerikom.
Kako god, ponavljam pitanje, ako ga osude a parlament tj vlasti RS donesu one odluke za koje kažu da će doneti, da ih ne kucam opet, kako to rešiti, kako ceo narod silom naterati na nešto što on odbija? Ja ne vidim da je to moguće.
Jesam pri čistoj svesti i zdravoj pameti.Treba uvažena koleginice da pratite tok diskusije i uočićete da su neke od mojih poruka koje Vam izlgledaju čudno samo odgovor na drske provokacije.Ne, nego da ovaj gore nije pri zdravoj svijesti![]()
Bošnjački James Bond, sve trikove ume.Ti misliš da ako pišeš ovde ćirilicom da će svi da ti veruju da nisi Bošnjo?
Kojih dela ? Dodiku sude za krivično delo koje to nije i sudi mu sud koji je neustavno oformljen od strane neustavne institucije.Nije Dodik diktator nego je diktator kolektivni zapad podržan muslimanima.Oni su ti koji koriste represiju protiv svojih političkih protivnika a ne Dodik.Teško da će se to desiti jer narod ne stoji iza Dodikovih dela. U svim autokratskim društvima, lideri vladaju bez podrške naroda, odnosno ona se "uteruje" represijom. Tako da se za takvog lidera niko neće okrenuti. Drugo je to ako bi hipotetički lider bio omiljen u narodu a to se među Srbima nije desilo vekovima. Mi uvek biramo najgore među sobom.
hoce da kaze, da ako je neko izabran na izborima (da ne zalazimo u regularnost tih izbora ) taj neko ne moze da se hapsi za lopovluk.
Zezaš se? Ne hapse Dodu vlasti RS zbog lopovluka vec hoće Bošnjaci iz političkih razloga. Ko noć i dan, ko nebo i zemlja.hoce da kaze, da ako je neko izabran na izborima (da ne zalazimo u regularnost tih izbora ) taj neko ne moze da se hapsi za lopovluk.
kako da hapsite nekog koje izabran od ''vecine'' gradjana.
dakle IZABRANI SMO i sad mozemo da radimo sta nam se hoce ...
u jednu ruku ucinice uslugu srpskom narodu pokradenom.Zezaš se? Ne hapse Dodu vlasti RS zbog lopovluka vec hoće Bošnjaci iz političkih razloga. Ko noć i dan, ko nebo i zemlja.
И немој, пошто је очигледно да је сложеност тематике у БиХ по слову Дејтона за тебе шпанско село.Svak treba, da radi, posao, u svojoj nadležnosti. Nije, rešenje, ni da se pitaju, vani, visoki predstavnici, koji samo produžuju agoniju.
Mislim, da jedino rešenje, može da se postigne, uz pomoć novih generacija, bez predrasuda i mešanja sa strane. Jer, stranci imaju, konstantan upliv, u tzv. rešavanju i najsitnijeg problema u BiH. Imalo bi tu stvari, i da se koriguje, kompletna svest, kod sve tri etničke zajednice, i da se priznaju, sve nedela, učinjena, na tom prostoru, kako bi se postigla, maksimalna katarza, na čitavom prostoru BiH. To jeste, bolan i dug proces, ali, sve se može, kad normalni ljudi, rešavaju probleme. Ne bih više da filozofiram, ali mislim, da je to jedino rešenje, za to društvo u celini. Dijalog, i samo dijalog, bez upliv sa strane. Sve dok se to ne primeni, nema napretka.
Muslimanski sud učiniče uslugu srpskom narodu tako što će progoniti demoktratski izabranog srpskog lidera zbog toga što je potpisao zakon koji je izglasala Skupština, što je po Utsavu RS njegova obaveza?u jednu ruku ucinice uslugu srpskom narodu pokradenom.
potom ce se iznenaditi kad dobiju stojka u toj svojoj nameri koju ovde nameces.
srpska ce biti jos jaca kada ovog ne bude bilo sto se tog pitanja tice, nista se ti ne brini.
niti je on ratovao za srpsku niti ju je stvorio niti ce je braniti ako ustreba ne brini se.
nikada nemoj da zaboravis kako je dosao na vlast i u koloni nato tenkova sa madlen olbrajt.
po tom pitanju nasao si poslednjeg ovde kojem bi trebao da pricas kako se brani i gine za republiku srpsku.
Sinovi republike srpske cuvaju rep srspku, nista ti ne brigaj tamo je najvece srpstvo a tu velicinu nije stvorio dodara niti je ucestovao u odbrani Srpske.
Opusten budi.
ps
narod vise te mantre ne pije, niti guta pa ni sa puterom. isto kao i u srbiji, studenti traze zahtevima da imamo FUNKCIONALNE INSTITUCIJE bez ikakve korupcije i kontrole odredjenih ljudi , a dobiju odgovor od vlasti kako je to SEPRATIZACIJA VOJVODINE
mislim da treba da menjate tu glupu mantru
to vise ne prolazi.
To vraćanje na Dejtonski sporazum je odbrana ustavnosti u BiH.Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je jedini ispravan ustavni i zakonit scenario da bude prekinut postupak protiv njega pred Sudom BiH ili da usledi oslobađajuća presuda, a da će u suprotnom biti donesene odluke na najvišim organima entiteta RS, kako kaže, u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom.
„Ako je bilo šta drugo, to je čist politički progon i mi ćemo odgovoriti političkim odlukama. To podrazumeva donošenje odluka na najvišim organima Republike Srpske, kako je dogovoreno ovih dana na različitim nivoima i vratićemo se isključivo na Dejtonski sporazum“, rekao je Dodik, a preneo portal Klix.ba.
On je naveo da to podrazumeva da će Republika Srpska poništiti ili istupiti iz svih reformi. Kaže da su te reforme nametali nekada iz EU, a nekada iz drugih centara.
„To znači da će Republika Srpska otkazati bilo kakvo prisustvo suda i tužilaštva, SIPA-e i drugih veštačkih i vanustavno nadmetnutih organa na nivou BiH, zabraniti njihov rad na prostoru Republike Srpske, doneti svoj izborni zakon i učiniti sve da ono što su nadležnosti, 83 takve, vrati na ustavnu poziciju, Ustav BiH“, rekao je Dodik.
И немој, пошто је очигледно да је сложеност тематике у БиХ по слову Дејтона за тебе шпанско село.
И? Још кад би могао објаснити шта си хтјео овим рећи, осим духовитости у покушају.Bitno je, da si ti stručnjak, kad su u pitanju, svi mogući akti i podakti, vezani za Republikosrpsku više-decenijsku postojanost. A, Dejtonski sporazum je sve, samo nije sporazum. Nasilno, nametnuto zakon, za sva 3 naroda.
To znači, da se praviš, mnogo pametan. Sve ti znaš o politici i zakonima.И? Још кад би могао објаснити шта си хтјео овим рећи, осим духовитости у покушају.
Po slovu Dejtona visoki predstavnik nema ovlaštenja da nameće zakone i mjenja sam sporazum.И немој, пошто је очигледно да је сложеност тематике у БиХ по слову Дејтона за тебе шпанско село.
To znači, da se praviš, mnogo pametan. Sve ti znaš o politici i zakonima.
Tipično za budale. Kad ode u zatvor i zaborav, planeta će i dalje da se okrećeBlah, ovo isto je najavljivao i Sloba u svom oproštajnom govoru.
Smislite nešto novo, budite malo originalni, majku mu.
i dobio je slican odgovor o kojem ti nikad nisi pisao, nit cak reko nesto negativno na njihov racun..sta tebi nije jasno..Čovek lepo pitao šta će Srbijanci da urade po pitanju Srba izBosne i dobio je odgovor. Šta tebi nije jasno? Šljakali My name Jovica i Franko za sve pare.
Живота ти, ајде ми нешто објасни. Ако осуде Додика (а осудиће га) то ће бити због непоштивања одлука Високог Представника (ВП) тј. илегалца Шмита, је ли тако? Не суде Додику због малверзација, криминала, мита, проневере и корупције већ због непоштивања Шмитове одлуке.u jednu ruku ucinice uslugu srpskom narodu pokradenom.
potom ce se iznenaditi kad dobiju stojka u toj svojoj nameri koju ovde nameces.
srpska ce biti jos jaca kada ovog ne bude bilo sto se tog pitanja tice, nista se ti ne brini.
niti je on ratovao za srpsku niti ju je stvorio niti ce je braniti ako ustreba ne brini se.
nikada nemoj da zaboravis kako je dosao na vlast i u koloni nato tenkova sa madlen olbrajt.
po tom pitanju nasao si poslednjeg ovde kojem bi trebao da pricas kako se brani i gine za republiku srpsku.
Sinovi republike srpske cuvaju rep srspku, nista ti ne brigaj tamo je najvece srpstvo a tu velicinu nije stvorio dodara niti je ucestovao u odbrani Srpske.
Opusten budi.
ps
narod vise te mantre ne pije, niti guta pa ni sa puterom. isto kao i u srbiji, studenti traze zahtevima da imamo FUNKCIONALNE INSTITUCIJE bez ikakve korupcije i kontrole odredjenih ljudi , a dobiju odgovor od vlasti kako je to SEPRATIZACIJA VOJVODINE
mislim da treba da menjate tu glupu mantru
to vise ne prolazi.
Cuj zatvor...Izetbegović o presudi Dodiku
Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović rekao je za BHRT kako ne očekuje zatvorsku kaznu za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.
![]()
Bakir Izetbegović (foto:EPA-EFE/ALAA BADARNEH)
- Ne bih rekao da će Milorada Dodika iko da pošalje u zatvor, ne mislim da će to uraditi, naći će način možda da to bude neka presuda uslovna ili na godinu dana, to se da otkupiti, ali mislim da je onaj bitniji dio presude zabrana političkog djelovanja, i da će tu biti neka vjerovatno, tih osam godina - 10 godina pretpostavljam, da će takvu stvar uraditi, ali ne znam - rekao je Izetbegović.