DJB postao stranka

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
DJB postao stranka
Pokret „Dosta je bilo“ saopštio je da je posle punih osam godina egzistiranja na političkoj sceni Srbije, upisan u registar stranaka Republike Srbije.
predsednistvo-djb.jpg

„Sa poslednjom pravnom radnjom za registraciju smo sačekali do 27. januara nakon referenduma kada se pažnja javnosti ponovo okrenula prema izborima i kada bi ponovno odbijanje registracije bilo jasno viđeno kao pokušaj sprečavanja DJB, koji se i dalje bori za pravno poništavanje referenduma, da izađe na izbore“, saopšteno je iz DJB.
273924904_501972134625949_7153115761516015617_n (2).jpg

U saopštenju DJB je podsetio da je pre pet godina, kako su ocenili, vlast suprotno zakonu odbila registraciju stranke Dosta je bilo, uprkos činjenici da su skupili više od 10.000 neophodnih potpisa podrške građana i naveli da je njihova pravna borba trajala ravno pet godina.

download (1).jpg

Građanima su obećali da će njihovo poverenje opravdati nepokolebljivom odbranom državnih i nacionalnih interesa i borbom za odbranu suvereniteta Srbije od stega „globalnih korporacija i nadnacionalnih unija koje ugrožavaju slobodu ljudi svuda u svetu“.
https://www.danas.rs/vesti/politika/djb-postao-stranka/

Koliko ce im ovaj potez omoguciti da naprave jos bolji rezultata na izborima ?
:think:

Branka Stamenković: Škole prokišnjavaju, a ministar prosvete uvodi elektronske dnevnike​

jel moze neko ko je upucen u desavanja
da mi objasni ko su ove nakaze i karikature
za ovog skroz desno ne mora jer je i vise nego ocigledno

dakle sta je to DJB ?
ko su ove nakaze sa slika ?
i sta oni hoce ?

jel moze neko ko je upucen u desavanja
da mi objasni ko su ove nakaze i karikature
za ovog skroz desno ne mora jer je i vise nego ocigledno

dakle sta je to DJB ?
ko su ove nakaze sa slika ?
i sta oni hoce ?

Prvo je krenuo s jednom ionako Sumnjivom pričom
  • "bio sam Vučićev čovek ali verujte da sam se predomislio"

da bi onda prešao na
  • "svet je u raljama bankstera i vaxxera. Dozvolite mi da Vam gledam u šolju."

To drugo je valjda uradio da bi dosegao šire mase, ali očigledno ni to ne funkcioniše.
Vreme je da ugase stranku.

Prvo je krenuo s jednom ionako Sumnjivom pričom
  • "bio sam Vučićev čovek ali verujte da sam se predomislio"

da bi onda prešao na
  • "svet je u raljama bankstera i vaxxera. Dozvolite mi da Vam gledam u šolju."

To drugo je valjda uradio da bi dosegao šire mase, ali očigledno ni to ne funkcioniše.
Vreme je da ugase stranku.
znaci jos jedni u moru onih olosa koji bi da parazitiraju na grbaci obicnog naroda...
poput poksa i ovih kvazi pseudo nadri levicara desnicara i guzzichara

te barabe se mnoze kao virusi
treba to staviti pod kontrolu a vecinu i pod kljuc

Nešto im ankete slabo daju cenzus.

Verovatno zato što su na ignoru od svih medija.

Jedino po jutubiću vloguju.

Ма стигли би даље,
али их лидер укопа својим одустајањем од министарске функције.

Свима нам је било очито
да или нема потребну енергију
или је на џепарцу код оних који нису на "ић".

Не ваља, никако !

DJB postao stranka
Pokret „Dosta je bilo“ saopštio je da je posle punih osam godina egzistiranja na političkoj sceni Srbije, upisan u registar stranaka Republike Srbije.
Pogledajte prilog 1102569
„Sa poslednjom pravnom radnjom za registraciju smo sačekali do 27. januara nakon referenduma kada se pažnja javnosti ponovo okrenula prema izborima i kada bi ponovno odbijanje registracije bilo jasno viđeno kao pokušaj sprečavanja DJB, koji se i dalje bori za pravno poništavanje referenduma, da izađe na izbore“, saopšteno je iz DJB.
Pogledajte prilog 1102566
U saopštenju DJB je podsetio da je pre pet godina, kako su ocenili, vlast suprotno zakonu odbila registraciju stranke Dosta je bilo, uprkos činjenici da su skupili više od 10.000 neophodnih potpisa podrške građana i naveli da je njihova pravna borba trajala ravno pet godina.

Pogledajte prilog 1102567
Građanima su obećali da će njihovo poverenje opravdati nepokolebljivom odbranom državnih i nacionalnih interesa i borbom za odbranu suvereniteta Srbije od stega „globalnih korporacija i nadnacionalnih unija koje ugrožavaju slobodu ljudi svuda u svetu“.
https://www.danas.rs/vesti/politika/djb-postao-stranka/

Koliko ce im ovaj potez omoguciti da naprave jos bolji rezultata na izborima ?
:think:

Branka Stamenković: Škole prokišnjavaju, a ministar prosvete uvodi elektronske dnevnike​

Sad treba neko da osnuje i stranku JBG i onda naprave koaliciju

DJB + JBG

A onda se oformi i stranka UPM te nastane sira koalicija

DJB + JBG + UPM

Uspeh zagaratovan !!!

P.S.
Posle ce se klasicno pocepati na frakcije pa ce od UPM nastati frakcija AUPM, a od JBG nastati i EJBG

...

Back