Đavo utiče na ljude pomoću utisaka

Ženama je urođeno da vole da se dotjeruju, što radi nas muških, a i ima tu dosta toga i da bi pravile zavidnima druge pripadnice svoga roda. To što pominješ nije u skladu sa biblijskim i crkvenim moralom koji poziva na skromnost, neupadljivost. Znači: zamotavanje: noge, polugole grudi i leđa ne smeju da se vide za javnost. Kako su se oblačili pre sto godina naši preci na selu, tako se treba oblačiti.
Mozda i nije u potpunosti biblijski koncepat, ali to definitivno cuva brak. Mozemo da se lazemo i pretvaramo, ali fizicki izgled je bitan koliko i duhovna komponenta.

Mozda i nije u potpunosti biblijski koncepat, ali to definitivno cuva brak. Mozemo da se lazemo i pretvaramo, ali fizicki izgled je bitan koliko i duhovna komponenta.
Postoji neka sredina. Žena može biti privlačna mužu u okvirima porodičnog doma, a da istovremeno sačuva svoj moral i ugled među sredinom i da se oblači pristojno.

Postoji neka sredina. Žena može biti privlačna mužu u okvirima porodičnog doma, a da istovremeno sačuva svoj moral i ugled među sredinom i da se oblači pristojno.
Naravno, ali moras da priznas da je lepo izaci sa zenom koja je lepo obucena. Ne kazem promiskuitetno, naravno, ali ono pozvani ste na svadbu i oboje st lepo sredjeni, gledas u svoju zenu a ne u druge. Reci mi posteno, sigurno nekada zelis da tvoja zena obuce nesto u cemu ce izgledati odlicno, ali neces joj reci zatvori sve prozore i vrata i spremi se tako, a kad idemo na neku proslavu obuci pidzamu

Žene ranije stare. Ima ih sa 50 i kojom godinom teške babetine, a muževi im ko momci. Zato je najbolje da je muž stariji bar 10-15 godina.
Sve su babe, ali ima jedna cudna stvar, kad je gledas ti ustvari vidis onakvu kakvom si je prvih godina i upoznao , i ako nije takva, mozes da je dovedes do tog stanja, zato kazem da nije bas laganica, treba znati kako je navesti da se odrzava a da ne pocne da mase repom svima...jer ako je navuces da se odrzava, a ona to pogresno zakljuci kao moc, onda se baca na trziste zene vole da mere moc, a onda bar kod mene dobija nokaut, ne fizicki nego koliko god umem da je motivisem da se unapredi , toliko ne umem da se igram sa njom seljackih igara evo sad cu da ti vratim pa smo kvit...

koliko sam video , skoro svi u komsiluku , zene , su imale prevare...bar jednom ili vise puta...ama bas sve...da im ne bude zao kad umru, valjda je to..

Srpske zene nisu bas dobro vaspitane, u vecini slucajeva, i uzrok su mnogih muskih zala, pazi zena je uzrok muskog zla.......Bilo je situacija kad ja ispadam kao da sam mucak, ali nije u sustini bilo tako , nego se opusteno ponasas kad nemas prljave namere...

A mozda ja takve biram koje ostaju dugo iste, slicne, , ne u telu , ali u licu ...

Evo upravo gledam jednu finu pricu , gde se neko ko je pokojnik u ratu vraca ziv i srece svoju skolsku ljubav i pita muz te zene , da li jos gajis osecanja prema njemu , ona iskreno kaze gajim, ali sad ja imam mnogo drugacija osecanja prema tebi...

Dakle nije foliraza da ne gaji nista...prekinuta ljubav se ne brise bas tako lako...

Back