Žene ranije stare. Ima ih sa 50 i kojom godinom teške babetine, a muževi im ko momci. Zato je najbolje da je muž stariji bar 10-15 godina.
Sve su babe, ali ima jedna cudna stvar, kad je gledas ti ustvari vidis onakvu kakvom si je prvih godina i upoznao , i ako nije takva, mozes da je dovedes do tog stanja, zato kazem da nije bas laganica, treba znati kako je navesti da se odrzava a da ne pocne da mase repom svima...jer ako je navuces da se odrzava, a ona to pogresno zakljuci kao moc, onda se baca na trziste zene vole da mere moc, a onda bar kod mene dobija nokaut, ne fizicki nego koliko god umem da je motivisem da se unapredi , toliko ne umem da se igram sa njom seljackih igara evo sad cu da ti vratim pa smo kvit...
koliko sam video , skoro svi u komsiluku , zene , su imale prevare...bar jednom ili vise puta...ama bas sve...da im ne bude zao kad umru, valjda je to..
Srpske zene nisu bas dobro vaspitane, u vecini slucajeva, i uzrok su mnogih muskih zala, pazi zena je uzrok muskog zla.......Bilo je situacija kad ja ispadam kao da sam mucak, ali nije u sustini bilo tako , nego se opusteno ponasas kad nemas prljave namere...
A mozda ja takve biram koje ostaju dugo iste, slicne, , ne u telu , ali u licu ...