Ђани Де Микелис: Косово постаје независно,ако Србија уђе у ЕУ

To ne mozes da poredis.Amerika ima 303 miliona stanovnika i neka ima 10 miliona(a sigurno ih nema toliko)beskucnika i siromasnih.Koliko Srbija ima stanovnika?A koliko siromasnih-izracunaj u procentima pa ces videti koja je to razlika.

Nema ih 10 mil, vec 1mil, malo li je (beskucnika - zive na ulicama) ? Zato ima 37 MILIONA onih koji zive ispod granice siromastva (http://www.heritage.org/Research/Welfare/bg1713.cfm) sto je 12% populacije zemlje, u prevodu svaki 8 gradjanin "najbogatije i najmocnije" zemlje na svetu je GLADAN. Sada od maloumnika opet ocekujem poredjenje sa jednom malom i bednom Srbijom.

cekaj kako to da je hrana losa i skupa a demokrate vladaju?

zar nam demokrate nisu obecavale da ce nam doneti bolji standard?

a hrana losa i najskuplja? kako bre to?
A sta bi ti?Da udjemo u EU sa niskim Cenama!Ne,Brajko,to nece moci,mislim neces da kupis BMW-a 50% jeftinije nego sto je u Nemackoj.

A sta bi ti?Da udjemo u EU sa niskim Cenama!Ne,Brajko,to nece moci,mislim neces da kupis BMW-a 50% jeftinije nego sto je u Nemackoj.

Ljudi u Srbiji kukaju sto im cene nisu "bar iste" kao EU iako su im plate 5 puta manje, nego su im demokrate podigli cene vece nego u EU (mleko, ulje pa i taj BMW) sto nema nikakve logike :roll:. Game, Set & Match ... it's over (on May11) ;)

Nema ih 10 mil, vec 1mil, malo li je (beskucnika - zive na ulicama) ? Zato ima 37 MILIONA onih koji zive ispod granice siromastva (http://www.heritage.org/Research/Welfare/bg1713.cfm) sto je 12% populacije zemlje, u prevodu svaki 8 gradjanin "najbogatije i najmocnije" zemlje na svetu je GLADAN. Sada od maloumnika opet ocekujem poredjenje sa jednom malom i bednom Srbijom.
E svaka ti cast Brate al k...as.Jer umes ti da citas?Pazi ja nemam pojma Engleski ali imam direktan prevod na Nemackom.Jesi li procitao ona sitna slova?E ajde sad procitaj pa vidi sta je za njih siromastvo(ako nema bazen,nema klima uredjaj,nema trosoban stan itd.)
Maloumnik kaze da u Srbiji ima vise siromasnih nego u celoj Americi od 303 miliona(pazi 303 MILIONA) stanovnika.Pa pricalo se na ovoj temi kako "tamo"(Amerika,EU) nije dobro.
Jednom sam to rekao pa da ponovim-Tamo je bolje u Mardelji nego kod nas na Slobodi.
Dalje-Tekst je iz 2004 godine i pisan je od nekih XY Autora.
I na kraju:nemoj samnom o Zapadu leba ti.Ja lutam po svetu vise od 38 godina.

E svaka ti cast Brate al k...as.Jer umes ti da citas?Pazi ja nemam pojma Engleski ali imam direktan prevod na Nemackom.Jesi li procitao ona sitna slova?E ajde sad procitaj pa vidi sta je za njih siromastvo(ako nema bazen,nema klima uredjaj,nema trosoban stan itd.)
Maloumnik kaze da u Srbiji ima vise siromasnih nego u celoj Americi od 303 miliona(pazi 303 MILIONA) stanovnika.Pa pricalo se na ovoj temi kako "tamo"(Amerika,EU) nije dobro.
Jednom sam to rekao pa da ponovim-Tamo je bolje u Mardelji nego kod nas na Slobodi.
Dalje-Tekst je iz 2004 godine i pisan je od nekih XY Autora.
I na kraju:nemoj samnom o Zapadu leba ti.Ja lutam po svetu vise od 38 godina.

:-|:|:-(:-|:-|

Da i sve to vreme zivim u Inostranstvu(ako se izuzme naravno 3 meseca u Leposavicu i 2 i pol meseca u Hadzicima kod Sarajeva gde sam bio da branim Srbiju pa da me posle pljuje ko kako stigne i prica mi price za Laku Noc).Ljudi u Srbiji ne valja i mi moramo da izadjemo iz tih Go..na:(
@ consiglieri
Nisam ja ni za Demokrate ni za Radikale niti za ijednu stranku u Srbiji.Nemaju oni nista cime bi mogli da me privuku da ih Sipatisem.;)

Slika govori vise od reci...

guca.jpg

ovaj ovde nekom nesto objasnjava

Back