Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.883
Ђајић је у спрези са неким ДБ-овцима, крило БИА.Djajic je bivsi otporas, nije on od juce.
Ни БИА није монолитна, неки би склонили Владаоца да би и они преживели када Он падне.
Калкулације и опстанак је то !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ђајић је у спрези са неким ДБ-овцима, крило БИА.Djajic je bivsi otporas, nije on od juce.
SNS je samo trebao da preuzme odgovornost za nadstresnicu!
NISTA VISE, NISTA MANJE!
I sada ne bi imali sve ovo sto traje mesecima, ne bi im se rejting srozao... Ali kako da ogoli svoje partnere i samoga sebe....
+ stranih drzava, politicara, biznismena...Клан + гомила интересних заједница
+ stranih drzava, politicara, biznismena...
Sta bi bilo da je nadtresnica pala Orbanu na glavu kada su je otvarali po 100 put?
SNS je samo trebao da preuzme odgovornost za nadstresnicu!
NISTA VISE, NISTA MANJE!
I sada ne bi imali sve ovo sto traje mesecima, ne bi im se rejting srozao... Ali kako da ogoli svoje partnere i samoga sebe....
Mene interesuje koliko su siroki i duboki ti mafijasko-kriminalni pipci hobotnice kada su spremni cak i da izgube vlast i pobegnu u egzil samo da se ne saznaju imena njih i njihovih partnera...Брави. Уместо да су гледали и учили како то раде Ердоган и Македонци.
Али, зинуло дупе, толико су огрезли у бандитизму, да сада никог не смеју да жртвују...јер ће се сви открити.
Тероризам, или ЦИА, Ми 6, БНД, ако не то онда Пера Зидар из Црне Траве.
Окрени, обрни, неспособна власт, која није у стању ни да исконтролише, ни да заштити стратешки пројект.
То је лакша варијанта.
А тежа је оно што сви знамо да се догодило: мафијашке СНС лопине се нашклапале пара, и сад то смрди до неба.
Mene interesuje koliko su siroki i duboki ti mafijasko-kriminalni pipci hobotnice kada su spremni cak i da izgube vlast i pobegnu u egzil samo da se ne saznaju imena njih i njihovih partnera...
...pa eto sad su pokusavaju da svale krivicu na Tuzioce, sta ocekivati od zutih radikala.Тероризам, или ЦИА, Ми 6, БНД, ако не то онда Пера Зидар из Црне Траве.
Окрени, обрни, неспособна власт, која није у стању ни да исконтролише, ни да заштити стратешки пројект.
То је лакша варијанта.
А тежа је оно што сви знамо да се догодило: мафијашке СНС лопине се нашклапале пара, и сад то смрди до неба.
...pa eto sad su pokusavaju da svale krivicu na Tuzioce, sta ocekivati od zutih radikala.
Па да он је као вођа Викинга. На поселу свако долази код њега а он онда пресуђује. Сва одговорност је на њему, он је сам то више пута понављао и уместо да се иде на ту карту неко хоће да организује комунистичке песничке вечери. Ако то приметиш онда си Ћаци.Од Вучића иде ... све до шодер мајстора
И добро, ко је од "бораније" у затвору? Ти изгледа мислиш да су Андреј и АВ лично постављали надстрешницу? Нису.boranija. onaj sto radi za dnevnicu pa je skinuo "bolcnu" koja drzi upregu
podizvodjac radova koji se bavi stavljanjem hidroizolacije
i naravno najvislji odgovorni je nadzor koji nije izasao na krov da pogleda svojim ocima. i jbg, niko iznad njega ne snosi nikakvu pravnu odgovornost
a sve je to boranija. NIJE VUCIC. i to ih ubija u pojam sto ne mogu da mu prikace
zato ostaje jedino kmecanje u nedogled
Pogledajte prilog 1755998
AVtihrist je forsirao da se zeleznica sto pre otvori po drugi put bez upotrebne dozvole.И добро, ко је од "бораније" у затвору? Ти изгледа мислиш да су Андреј и АВ лично постављали надстрешницу? Нису.
Пошто никада у животу ништа нису радили, онда си заслужни за све, а криви ни за шта?
Додуше, снимљено, АВ је носио гајбице са пивом.
И добро, ко је од "бораније" у затвору? Ти изгледа мислиш да су Андреј и АВ лично постављали надстрешницу? Нису.
Пошто никада у животу ништа нису радили, онда си заслужни за све, а криви ни за шта?
Додуше, снимљено, АВ је носио гајбице са пивом.
jel vam to fiksacija i prilikom onanisanja?Од Вучића иде .
isto si kriv kao i vucicJok ja sam kriv.
A da ode majstor a da nijedan politicar ne ode koji su forsirali da se sto pre otvori stanica i to 2 puta!