Đajić: Do kraja septembra ćemo Alibabu i 400 razbojnika strpati u zatvore

Дете комунизма.

Сви се штите када је угрожено уређење. Јер ако цео систем падне и успостави се нови, њих више нема заједно са имовином, деца и унуци неће више бити управници србије
Шта су они у Ужицу данас? Шта је Прелевић? За Ђокића се зна да је стари снс кадар јел се он променио? Где су антикомунисти данас у Ужицу? Много је ту питања, много...:kafa:
пс. мислим да је Зорана некако упетљана у случај и уцењена и сад одрађује брљотину.

Шта су они у Ужицу данас? Шта је Прелевић? За Ђокића се зна да је стари снс кадар јел се он променио? Где су антикомунисти данас у Ужицу? Много је ту питања, много...:kafa:
пс. мислим да је Зорана некако упетљана у случај и уцењена и сад одрађује брљотину.
Zvučiš kao nesigurni "svi su isti" ćaci 🤔

Svi u nizu koji su krivi, po zasluzi.
boranija. onaj sto radi za dnevnicu pa je skinuo "bolcnu" koja drzi upregu
podizvodjac radova koji se bavi stavljanjem hidroizolacije

i naravno najvislji odgovorni je nadzor koji nije izasao na krov da pogleda svojim ocima. i jbg, niko iznad njega ne snosi nikakvu pravnu odgovornost
a sve je to boranija. NIJE VUCIC. i to ih ubija u pojam sto ne mogu da mu prikace

:per:

zato ostaje jedino kmecanje u nedogled

kme.jpg

majstor, sef gradilista... whatever. NIJE VUCIC KRIV i to vas izjeda do srzi.

kada biste NEKAKO MOGLI da mu pripisete one mrtve, pevali biste bi od srece. ali jbg kriva je boranija a ne vac najveci neprijatelj :sad2:
Izjeda li štogod Vučića kad je propao onako u licu i osedeo? :lol:

Зашто се дебелонка Зорана поново активирала? Брани Вучића и СНС никад јаче има ли везе са случајем надстрешница? :think:
reko joj aljek ako ja padnem, pasces i ti

Динко србине, Србија је уз тебе! Мила Пајић само реци, летићемо као меци! :mrgreen:
А тиксоглу снима по Ужицу. Смишља како да победи "ревоЉуцију". Како се оно каже, јел цвјетанја? :ortaci3:

То ови наши тврде да Руси кажу...а Руси кажу "није још, ал може да бидне"... :lol:
(Ако неко не буде добар...:per:)
А о Дугину да не причамо...

boranija. onaj sto radi za dnevnicu pa je skinuo "bolcnu" koja drzi upregu
podizvodjac radova koji se bavi stavljanjem hidroizolacije

i naravno najvislji odgovorni je nadzor koji nije izasao na krov da pogleda svojim ocima. i jbg, niko iznad njega ne snosi nikakvu pravnu odgovornost
a sve je to boranija. NIJE VUCIC. i to ih ubija u pojam sto ne mogu da mu prikace

:per:

zato ostaje jedino kmecanje u nedogled

Pogledajte prilog 1755998

Da vidimo dalji razvoj dogagaja, ne zuri :kafa:

Tebe boli sto ti sefa diraju :zper:?

https://n1info.rs/vesti/djajic-do-kraja-septembra-cemo-alibabu-i-40-razbojnika-strpati-u-zatvore/
Pogledajte prilog 1755932
"Uspeo sam da prođem granicu jer oni ne umeju da naprave blokade kao mi što to radimo. Svesno su probali da me spreče da dođem na protest. Zadržali su me 40 minuta na granici, bez obrazloženja, i posle 20 minuta sam pozvao N1 i Nova", rekao je za N1 inženjer Zoran Đajić.

"Posle 40 minuta su mi pretresli auto i doneli jedan papir na kojem piše da treba da se javim Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal, ali ne piše nikakvo obrazloženje. Za mene je to pokušaj zastašivanja, jer sam na tviteru napisao, da kada je on poslao svoje batinaše i kriminalce da tuku ljude u Užicu, da je tada sebe osudio na doživotni zatvor", rekao je inženjer Đajić.

"Inženjer je objasnio da stalno putuje po Srbiji i da gde god da dođe, lokalni policajci se ili sklone ili se pozdrave sa ljudima.
"Ali on šalje kriminalce, ne znam odakle sve, kažu da je to Mandićava banda iz Bosne, ne znam koga sve oblače u policijske uniforme. Najodgovorniji za to je koferčić Dačić koji je dozvolio da se u njegovo ministarstvo infiltriraju kriminalci koji tuku narod, a koji imenom i prezimenom samo traži pravdu za sebe i sve građane Srbije. Činjenica je da prvi otpor Nemačkoj bio u Užicu, i ovo sada je otpor prema fašizmu. Ja Vučića više ne doživljavam delom svog naroda, jer čovek koji organizuje batinaše, koji može da tuče studente, da napravi da studenu razbiju glavu i da ga vežu za krevet u bolnici, to ni Nemci nisu radili", rekao je Đajić.
On je dodao da će posle Užica svi gradovi videti kako se to radi.
"A do kraja septembra ćemo Alibabu i 40 razbojnika da strpamo u zatvore i da prepustimo Srbiju studentima da naprave državu po svojoj meri", rekao je inženjer Zoran Đajić.

Dakle septembar proslava! 🥰

Тонај Ђаја што музе бикове у падињаку?

ko jos pominje nadstresnicu, koga to jos zanima...

Мене.
У потпуно новој железничкој станици у Врбасу је пао плафон. потпуно нови плафон. Надвожњак (нов) преко пруге у Змајеву, на путу Змајево-Равно Село поправљате 4-ти пут, јер сте га врхунски саградили. Исто је са надвожњаком у Степановићеву, до сада је 3 пута више времена провео затворен, него отворен. Пут Врбас-Куцура није добио употребну дозволу, јер се подвожњак напуни водом прилико сваке кише, па ти треба амфибија да прођеш. И тако
даље до Суботице.

Знаш како,
Госн, Ђајић је поступио по својој Савести. Већ је био на небројено Саслушања,Привођења.....
не можете му НИШТА! ЛИК ЈЕ КАО СТЕНА.
А не дао Вам Бог да на њега пошаљете неке батинаше...
мислим да бисте тиме прешли Рубикон.
Djajic je bivsi otporas, nije on od juce.

majstor, sef gradilista... whatever. NIJE VUCIC KRIV i to vas izjeda do srzi.

kada biste NEKAKO MOGLI da mu pripisete one mrtve, pevali biste bi od srece. ali jbg kriva je boranija a ne vac najveci neprijatelj :sad2:

Од Вучића иде ... све до шодер мајстора

Back