Jel zna neko gde mogu da skinem neki dobar VST instrument za bass linije. Npr. Trilogy?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao i proshli poot, ovaj klavir ili vec kakav piano je uparen solidno sa ovim stringovima (odnosi se na kordovanje), shto nije sloochaj sa ostatkom. Bass linija i da prodje, ali ova prateca bas perkusija ili vec shta, totalno iskache . . . Tehnichki, mislim da neposvecujesh dovoljno paznje i vremena jer mislim da i dalje treba da izgleda sharenije i kompleksnije . . . npr. u sekvenceru napakovan jedan patern se vrti non-stop (drums), i probaj malo, umesto "volume", da probash "filter cut (lp, hp, bp, svf lp, etc)", na prelazima . . .
Neshvati kritiku pogreshno, neznam kada si pocheo ovim da se bavish, pa ti verovatno treba josh praktike . . .![]()
Evo jos jedna stvar od mene....nije potpuna,jer sam mislio da nabacim zenski vokal na ovo,ali za sada samo instrumental....KOMENTARISITE.....Pozzzzzzz
http://rapidshare.com/files/160082600/DJ_Dudra-You_And_Me_PROMO_.mp3.html
Dakle u pitanju su prototipi odnosno kratki delovi nekih mojih starih produkcija. Tehnicki su jako lose odredjane, lose su izmiksovane, nijedna nije masterizovana, ne koriste sav zvucni prostor. Ali to su prototipi i sluze eto tako da predstave viziju, novu ideju, koncept o nekom muzickom pravcu. Zanr je trens, ali trens kakav ja zelim da cujem, ali veoma se udaljava od onog klasicnog i moglo bi se reci da je bolje asocirati ovu muziku sa nekim drugim elektronskim zanrom.

jel moze neko da mi kaze sta znaci perkusija??????![]()