DJ KUTAK...

@Dudra
Poradi na masteringu i neka mixanje bude komplexnije, "efektivnije" . . .
P.S.: Ako je FL u pitanju, u piano roll-u iskoristi ->Alt+V<-
pa popakuj lead sa ovim pratnjama, bez potrebe odskachoo :ok::ok::ok:

postujem sam, netreba mi niko :hahaha::hahaha::hahaha:

Eo nova stvar iz moje produkcije...malo deep-a. Komentarisite...

http://rapidshare.com/files/147229001/DJ_Dudra-Dreamin_.mp3.html

Opet slicno kao i prosli put , preglasno , prejako , puno klipova . Vodi malo racuna o rms-u , nemoj se opterecivati glasnocom mixa , nekad se glasnoca moze i postici a da se ne podize volume fader .
Takodje zvucna slika ti je prenatrpana i zvuci dosta ostro , gledaj da svakom elementu miksa nadjes prostor , prvo nivelisanjem nivoa samih signala , pa eq pa compresija .
Takodje nadji malo kvalitetnije semplove , ne znam sta koristis , oni frutijevi su dosta losi ...

postujem sam, netreba mi niko

Stvarno zapustial se tema , svi presli na majkl Dzeksona :hahaha:

Pročitao sam prvu stranu i uopšte nisam znao da ljudi toliko mrze DJ-ove,sa druge strane ja obožavam DJ-ove omiljeni su mi Benni Benassi, David Gueta,Tiesto,Global Deejays...
Kad smo već kod Benassi-ja imam jednu pesmu od njega koja se zove La La i nikako ne uspevam da nađem lyrics za nju.

heart_music-1.jpg

Bas smo nesto usporili s temom..poz za sve

Jel ima neko da mi postavi link za download dobrih minimal i/ili tek-haus pesama od početka godine (tu ne mislim na posebne dj-eve, već mixeve tipa summer08mix itd.)? Ili bar da me uputi gde da tražim...
Dosadašnji izvor mi je prešao na nekakvo psy njesra...

Pozz ekipi.
Najavio bih jednu retro techno zurku. Stari lisac Boza Podunavac opet staje za gramofone. Na repertoaru je old school zvuk, produkcija u periodu od 1995-2005. Pored Boze, bice jos i Mita, Aleksandar Ivkovic, Milos Vujovic, Marko Tehnika i Nikolica.
Lokacija - club Xlagoom(Beograd).

Sinoć sam gledao Live Act Martina Buttricha. Možda najbolji minimal zvuk koji sam čuo u životu. Posle njega je bio Peter Kruder iz poznatog austrijskog dvojca Kruder & Dorfmeister. Iako sam mislio da će njegov set biti više chilly - dnb, ipak je i on vrtio vrlo dobar minimal i electro.

Pozdrav starom kolegi Dedi! :D

Back