pa kako nisu bitne pare nemozes da ustelujes zvuk bez monitora ili bar studijskih sluski mozes generalnu ideju da nakucas al cim pojachas na nekom drugom uredjaju to nije to fali ti neki zvuk pa onda uzmes nastelujes ga na tom drugom pa onda nevalja na ovom prvom i tako u nedogled pa onda ti treba proc da ti ne pucketa cim zapnes neki vst tipa massive ili nexus pa zvuchna da nemas konstantne noiseve ako vec radis na monitorima ....
ne kazem... moj jedan drugar izdaje stvari vec 2godine za tribalrecords i vertical ... i opusteno je prvu stvar napravio na samo jednom zvucniku aiwa i sa dresh kompom al je sve to morao da steluje kod kolege sa faxa koji je imao iole dobre monitore tapco od 400evra i c2d laptop od 600 i teratec zvucnu od 250.
jednostavno za vezbu je ok zezati se na bilokakvoj opremi ali vec kad pocnes da provaljujes malo vise i da skidas forice od ostalih producenata svaki put ima da se izbedachis sto ti stvari ne zvuche tako mocno kao njihove
jako je bitno da svaki zvuk koji napravis cujes onako kako si zamislio barem meni
inache narayan nije ti los ovaj break almost . malo mi je ovaj sint sto ide u pozadini previse spookie za breakbeat al o ukusima ne vredi raspravljati i malo bruji bass kad ga pojacham na hifi-ju kao da nisi skinuo 60 hz u svakom sluchaju ok je
i ja imam gomile traka po jedan dva minuta sve skucano za sat dva al prava od koje mozes da nesto napravis mi je svaka dvestota